coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 amatőrök....ugye Lanti??? Nekem sem volt soha semmi gondom ilyesmivel... :P Mert Te csak a látszatra költöttél..... :D Emlékszem mikor kitaláltad hogy eladod:"Ki kellene görgöztettni a 4felnit,mert tojás mind,ki kellene cserélni a szilenteket,gömbfejeket mert kuka mind,le kellene fényezni a sárvédőt belül,mert ugye nem ér bele,de azért a festéket leszedte,ki kellene lakatolni a tornyokat,mert szét vannak szakadva :D :D :D Most kb ennyi jutott eszembe ;) ui:ja meg a hátsó futóműben sem ártana szétnézni,mivel a kerék kb 3 centit mozog oldalra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Specification Sidewall Radius Diameter Circumference Revs/km Difference 215/40-17 86mm 302mm 604mm 1897mm 527 0.0% 205/40-17 82mm 298mm 596mm 1872mm 534 -1.3% Specification Sidewall Radius Diameter Circumference Revs/km Difference 225/40-18 90mm 319mm 637mm 2002mm 500 0.0% 205/40-17 82mm 298mm 596mm 1872mm 534 -6.5% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 iszonyat mit megy... 4 kerekes 225 pacis... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Mert Te csak a látszatra költöttél..... :D Emlékszem mikor kitaláltad hogy eladod:"Ki kellene görgöztettni a 4felnit,mert tojás mind,ki kellene cserélni a szilenteket,gömbfejeket mert kuka mind,le kellene fényezni a sárvédőt belül,mert ugye nem ér bele,de azért a festéket leszedte,ki kellene lakatolni a tornyokat,mert szét vannak szakadva :P :D :D Most kb ennyi jutott eszembe ;) ui:ja meg a hátsó futóműben sem ártana szétnézni,mivel a kerék kb 3 centit mozog oldalra :D Ezekkel a dolgokkal csak saját magát győzködte, hogy könnyebb legyen eladni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Mert Te csak a látszatra költöttél..... :D Emlékszem mikor kitaláltad hogy eladod:"Ki kellene görgöztettni a 4felnit,mert tojás mind,ki kellene cserélni a szilenteket,gömbfejeket mert kuka mind,le kellene fényezni a sárvédőt belül,mert ugye nem ér bele,de azért a festéket leszedte,ki kellene lakatolni a tornyokat,mert szét vannak szakadva :D :D :P Most kb ennyi jutott eszembe ;) ui:ja meg a hátsó futóműben sem ártana szétnézni,mivel a kerék kb 3 centit mozog oldalra :D ...kicsit mozgott az üveg is benne...soroljuk mééééééééég... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 :D :D ;) Viszont ennek autóformája is van.... :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ...kicsit mozgott az üveg is benne...soroljuk mééééééééég... :D ;) Az elkopott gumikat is kihagytam :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 :D viszont megy...és ez nem csak egy ideiglenes állapot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Az elkopott gumikat is kihagytam :D ;) :P :D fékek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 fékek... :P Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú tényleg :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ...nemfékeztem mert talán szarabb lett volna ha nem anno mint a biciklinél megrántottam a kormányt felfelé :D ;) :P Reflexből tudod utána jót röhögtem magamon mondom ez biztos segített! :D :D Te, az ujjad hegye nem világít? Nem hazafelé indultál volna? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Mert Te csak a látszatra költöttél..... :D Emlékszem mikor kitaláltad hogy eladod:"Ki kellene görgöztettni a 4felnit,mert tojás mind,ki kellene cserélni a szilenteket,gömbfejeket mert kuka mind,le kellene fényezni a sárvédőt belül,mert ugye nem ér bele,de azért a festéket leszedte,ki kellene lakatolni a tornyokat,mert szét vannak szakadva :P :D :D Most kb ennyi jutott eszembe ;) ui:ja meg a hátsó futóműben sem ártana szétnézni,mivel a kerék kb 3 centit mozog oldalra :D dekemény vagy.. akkor is etalon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ;) :P Viszont ennek autóformája is van.... :P :D :D :D Beáldoztam a szépséget a légellenállás oltárán. :D viszont megy...és ez nem csak egy ideiglenes állapot :D Amennyivel előbb odaérek, annyival több időt lehet a szerelésre fordítani. Izgalamas és közben még tanulsz is... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Amennyivel előbb odaérek, annyival több időt lehet a szerelésre fordítani. Izgalamas és közben még tanulsz is... :D :D na nemáááááááá :D Ugyanígy voltam én is anno baxottul ment ,,, de baxottul sokat szereltem ;) :P Bár A te Calid csaknem ilyen már! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 dekemény vagy.. akkor is etalon! :D Meg kell venni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Meg kell venni... ;) hát megkéne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 hát megkéne :D Egy életre elmenne a kedved a GSi-től ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Egy életre elmenne a kedved a GSi-től ;) lehet akkor duplán megérné :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 lehet akkor duplán megérné :D Ha akarod felhívom,és lealkudom 900e-re ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ha akarod felhívom,és lealkudom 900e-re :P :D :D ;) még egy kicsit hagyjuk tovább romlani, hogy biztos legyen a siker Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ;) :P még egy kicsit hagyjuk tovább romlani, hogy biztos legyen a siker Nem fog romlani..ennél lejjebb nem tud süllyedni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Nem fog romlani..ennél lejjebb nem tud süllyedni :D majd feltámasztjuk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Xray ajándéka... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Meg kell venni... :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 hát megkéne :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts