Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 huhh ezt a morcosítást nézzétek: nem tom hogy ronda e vagy érdekes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 randa corsás :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 randa corsás :? Ennek semmi köze a Corsához.1Xűen csak NAGYONnemszép. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 nézd csak meg azt a motorháztetőt :arrow: B Corsa ívek mindenhun! lámpád úton, szólj rögtön, ha megkaptad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 nézd csak meg azt a motorháztetőt :arrow: B Corsa ívek mindenhun! lámpád úton, szólj rögtön, ha megkaptad! Jobban megnéztem!Nem áll össze a kép! :lol: Ronda! :) Oksa!Még nem ért ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 huhh ezt a morcosítást nézzétek: Fiat Marea :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 B Corsa nézd meg a motorháztető ívét a két lámpa között köze nincs a mareához Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Bármelyik is, nekem nem bejövös Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 ez a mrcositás nekem nemtetszik, Tomi is ilyet küldött ahol a leheggesztett rász hajlik...de ilyen nemkell olyan legyen mint az FBalázsé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Nah jah.. Egyébként voltunk tegnap lent a balcsinál. Háát el vok keseredve :lol: Mint írtam, fogtam egy kátyút. utána berezonált, csörgött vmi jobb elöl. Megnézték, le volt szkadva a motortartó bak. Kicserélték a jobb és bal oldalit is. Utángyártottra. Már nem csörög zörög, mert feljebb került a moci, és nem ér a klíma kompresször a bölcsőhöz, de sajna baromira rezeg az egész kasztni. És nem tom mitől. Azt mondták, hogy valószínűleg azért, mert a kipuff a leömlő után sima csavarral van öszehúzva, vmi rugós, csavaros kombó helyett. Én vhogy ebben nem bízok,mert ugyan nemrég lett csinálva, de még a kátyú elött, és akkor nem volt ilyen hangja. illetve rezgése. Lehet látni a motor részein h mozog.. pl. szervótartály, klimacsövek.. nem tom mi a csöcs lehet, de rohadtúl idegesít. lehet olyan h esetleg utángyártott miatt ratyi a bak? gyenge vagy erős.. vagy .. ehh.. tanácstalan vok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Azt mondták, hogy valószínűleg azért, mert a kipuff a leömlő után sima csavarral van öszehúzva, vmi rugós, csavaros kombó helyett. Ez nem hinném, hog rázná az egész kocsit. Az egyik csavar nekem sem rugós (láttam hétfőn a kipufogósnál az aknából) mégsincs semmi hasonló tünet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Már nem csörög zörög, mert feljebb került a moci, és nem ér a klíma kompresször a bölcsőhöz, de sajna baromira rezeg az egész kasztni. És nem tom mitől. Én arra tippelek, hogy még kemény a motortartó gumibak, és nem csillapít eléggé. Majd "bekopik". Nálam legalábbis segített néhány ezer km :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Álommoci, álomverdában! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Telitank - 542 km - telitank mérés után a csodaautóm fogyaszt 7,8 litert... Mindezt autópályán és 90%-ban vidéken, néha küldve, néha nem küldve, 98-as teszkóbenzinből. Amúgy szar volt a Balaton: vagy esett, vagy hidegvolt, vagy mindkettő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Álommoci, álomverdában! :wink: http://www.duen.hu/kepek/hirdetes/nagy/026...50805154236.jpg nem ebből árulják a mocit 4xx ezerért? vajon miért akarja elnyomni ha már be van építve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 nekem meg autópálya, telitank, telitank, végig klíma, 160-190-es temp, 8,8 ;-) bár ezt már beírtam a fogyasztás topkiba :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 vajon miért akarja elnyomni ha már be van építve? pénzhiány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 pénzhiány? 420-ért eladja, aztán visszaépíti a saját, sarokbanálló, vagy már fullgenerál mociját, aztán megy mint a szél.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Én arra tippelek, hogy még kemény a motortartó gumibak, és nem csillapít eléggé. Majd "bekopik". Nálam legalábbis segített néhány ezer km :lol: Néhány ezer? nem viccelsz? ez igy nagyon gáz.. mire leértem a balcsira, már bedugúlt a fülem, kiszálva meg még én is rezegtem. Bár megnézem a számlát, nem építettek-e véletlen masszírózós háttámlát, mert akkor már ok :twisted: Egyébként olyannyira erős, h ahogy belenézek a belső tükörbe, akkor látom hogy rezeg a mögöttem jövő képe de frankón... Mókás lesz így levezetni pár ezer km-ert :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Nem lehetetlen a kipuff miatt a ótó rezgése, nekem is rezeg, igaz, csak 120-160 között, és tuti a outpuff miatt, me egy kicsit tunying. :twisted: Csak egy helyen van csavarozva, a leömlő végén, a többi mind varrva van. Ja meg persze a hátsó dob van még a bilincses felfogatással felrakva. Nekem biztos a cső rázza az autót, lehet neked is :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Visszaértünk Blitz-Hitz -ről nagyon jo volt! bánhatja aki nem jött egy par kép és a vásárfia ennek nagyon szép az eleje, na jo nem csak az :lol: de hat fekete FK lamppicsku van benne Bazs Nemérzel némi késztetést felnivasarlasra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 EZ Nem Astra Ez egy Kadett yahh Igen a VásárFia! 1600*1200 http://www.fw.hu/sonique/Blitz-Hits_2005/IMG_1851.JPG http://www.fw.hu/sonique/Blitz-Hits_2005/IMG_1853.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Combo Akcioban 8) És hogy alig birtam követni :lol: és ez igy ment Budapest Blitz-Hitz Budapest Teljes letargiában vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Yahh itt egy szép Kép ROSSZ AUTOT NÉZEL A LÉNYEG mögötte ÁLL :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Bazs Nemérzel némi késztetést felnivasarlasra dehogynem csak most nincs kedvem :lol: gyorsuláson mit mentél? kikaptál, mi? :) :( :D kicsit módosítottam a hozzászólásaidon: 1 hsz. max 3 kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts