Xray Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Azért az érzetet nagyban befolyásolhatja, hogy 1800-tól majd' kétszer annyi nyomatéka van mint egy gsinek csak 4000 felett. :D Igaz, pörgetve nem gyorsul jobban. :D kit érdekel ami nem Opel!?? :D :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 :D kit érdekel ami nem Opel!?? :D :D :D ;) Meg Honda mi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Meg Honda mi? :D ;) :P :D Oké legyen! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Nah Albert akkóóóó válasz. Elkelt a cucc :D Jajj elfelejtettem tegnap a névjegyedet elküldeni boccs :P :D Szerencse hogy Peti nem hülye és megoldotta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 1.4 16v 130 LE :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 1.4 16v 130 LE :D ;) :P Ennyi! És ráadásul álkuképes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 sziasztok volt már valakinek hasonló esete? ne is reménykedjek, hogy bárki fizet, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 sziasztok volt már valakinek hasonló esete? ne is reménykedjek, hogy bárki fizet, ugye? nem fognak fizetni, mert ki volt táblázva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 sziasztok volt már valakinek hasonló esete? ne is reménykedjek, hogy bárki fizet, ugye? Szerintem felejtsd el. Itt a rossz idő, eljárkálsz télifelnin, aztán legalább van mire fogni hogy tavasszal mér veszel új felni garnitúrát :D (Remélem a futómű többi része nem kapott) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Szerintem felejtsd el. Itt a rossz idő, eljárkálsz télifelnin, aztán legalább van mire fogni hogy tavasszal mér veszel új felni garnitúrát :D (Remélem a futómű többi része nem kapott) meg gumit is, az kuka... Tuti, hogy kapott, a toronycsapágyaknak is lett hangjuk - mindkettő új, úgyhogy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 1.4 16v 130 LE :D ;) :P De most miért? Hasonlóan jól eltalálták, mint a "futóműtuningot". Egyébként meg útmutatás a következő tulajnak, hogy mire nem kell már feleslegesen költenie, ha ugyanilyen álmai lesznek. :D Viszont könnyen visszaalakítható gyárira, ekkor pedig tulajdonképpen csak évjárattól függ, hogy megér-e ennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 meg gumit is, az kuka... Tuti, hogy kapott, a toronycsapágyaknak is lett hangjuk - mindkettő új, úgyhogy... Hát ja két gumi meg négy felni az már elég sok (tudtommal a toronycsapágy egy ezres). Sajnálom a törpénetet és a rossz az egészben hogy bárki járhat így aztán annyit mondanak hogy sorry :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Jajj elfelejtettem tegnap a névjegyedet elküldeni boccs :D :D Szerencse hogy Peti nem hülye és megoldotta ;) Rontod az üzletmenetet :D :D :D :P Találj mááá ki vmit, hogy az új gazdi tudja mennyivel jön :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Rontod az üzletmenetet :D :P :D :D Találj mááá ki vmit, hogy az új gazdi tudja mennyivel jön ;) Kitaláltam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Itt van a házilag összeállított kipufogóvég: 1. http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/200...108DSCF1432.JPG 2. http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/200...923DSCF1430.JPG Szerintetek biztonságos? Felrakhatom nem lesz vele gond? 1.2 gcc G Astra topic...Ákos ma mesélte...de nem hittem el...és még is... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Kitaláltam: Jó választás :D Tehát valami vörös, magyar bort szeretnél. Akkor mondjuk valami hasonlót legyen : http://bortarsasag.hu/hu/wine/figula-kekfr...07-balatonfured ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 G Astra topic...Ákos ma mesélte...de nem hittem el...és még is... :D ;) :P Moderátorként jó lenne ha olvasnád azt a témát is :D És már keült rá másik vég :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Moderátorként jó lenne ha olvasnád azt a témát is :D És már került rá másik vég ;) tudom...ezerkettőé... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 tudom...ezerkettőé... ;) :P :D Nem köll ezt ennyire tragikusan felfogni, pont azért jó ez a fórum, hogy a többiek kicsit "terelgetik" tuning kapcsán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Nem köll ezt ennyire tragikusan felfogni, pont azért jó ez a fórum, hogy a többiek kicsit "terelgetik" tuning kapcsán :D ha nem megy el az ember kedve az írástól... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Jó választás :D Tehát valami vörös, magyar bort szeretnél. Akkor mondjuk valami hasonlót legyen : http://bortarsasag.hu/hu/wine/figula-kekfr...07-balatonfured ;) Ez a rosé ez vörös szerinted? :P Figula rosé jó de vannak ilyenek olcsóbban is pl Vincze Egerből. Tényleg nem kérek köszi majd iszunk mi még eleget úgyis fölöslegesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Ez a rosé ez vörös szerinted? ;) Figula rosé jó de vannak ilyenek olcsóbban is pl Vincze Egerből. Tényleg nem kérek köszi majd iszunk mi még eleget úgyis fölöslegesen :P Ami nem fehér az nekem vörös :D Csőmindegynemiszommeg Válassz akkor kokrétan te :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Ami nem fehér az nekem vörös ;) Csőmindegynemiszommeg Válassz akkor kokrétan te :D Merlot.... az faxa ütős :P hétvégén megtapasztaltam, de az vörös! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 ha nem megy el az ember kedve az írástól... :D :D Átragadt rád Ákos sötét hangulata ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts