B_Csaba Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Xray látszik az utolsó 2 hozzászólásodon hogy neked mindegy mit csak írj ;) Albi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Zsír. 28000 + tábla csoki alá nem megyünk :D ;) :P 20-as ajánlat jött rá. Mondtam lehet belemész ha mellérak egy Astit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Xray látszik az utolsó 2 hozzászólásodon hogy neked mindegy mit csak írj ;) Most mértmondod nemtom, vagy pixelhibás a monitorod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Tegye fel a kezét aki unja ezt az F1 témát :D (hogy egy klasszikust idézzek) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Xray látszik az utolsó 2 hozzászólásodon hogy neked mindegy mit csak írj :D Majdnem 5400 hozzászólás és január végén regiztél, ez egy külön munkahely ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Majdnem 5400 hozzászólás és január végén regiztél, ez egy külön munkahely :D Hát én nemkkor jövök csak fel mikor nyavajám van vagy szarban vagyok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Akkor ha F1 nem beszéljünk a zenéről..... Kúrt@tok már zongorán?? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Akkor ha F1 nem beszéljünk a zenéről..... Kúrt@tok már zongorán?? :D ;) :P És közben a tévében F1 közvetítés volt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 És közben a tévében F1 közvetítés volt. :D ;) :P :D :D :D Ez királyvolt :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 És közben a tévében F1 közvetítés volt. :D ;) De jó lenne :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 azt én sem értem miért nem szeretik sokan a csokit a pilóták közül de nem zárom ki hogy van féltékenység vagy épp rasszizmus bennük... de Hamilton sem anygal ez teljesen igaz. alfonzot én nem szeretem de ettől még ő is ember...és nem fogom megutálni a spanyolokat vagy a nagy szemöldökűeket... én meg 98-óta mclarenes vagyok és mikor Raikkonen volt nálunk semmi bajom nem volt vele... Nem csak azért lett izgalmas az F1 mert Schumi nincs ott, hanem mert nagyon sok szabály változtatás lett. Hamilton apja kijelentette tavaj, hogy fia biztos 8 szoros világbajnok lesz, hát mit mondjak ahhoz nagyon sok idő kell és jó autó. Miért van az, hogy még a pilóták sem csípik Hamiltont, sőt még Alfonzó is kijelentette minden áron segíteni fog Massa-nak a VB cím megnyerésében (jó toom voltak ott tavalyi problémák a Mclaren-nél Alfonzó személyébe). Én mindíg is Ferrari-s voltam és az is leszek és nem 2 éve, nem úgy mint más szurkolókkal ellentétben akik annak szurkolnak mindíg aki megnyeri a VB-t. Én Massa-t nem tartom jó pilótának, mert míg Schumi ott volt akkor ő szószerint a kanyarba se volt és 0.5 mp-el lasabb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 De jó lenne ;) :P :D Kár,hogy nincs zongoránk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Kár,hogy nincs zongoránk. :D Majdlessz ;) De music center van nem?? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 20-as ajánlat jött rá. Mondtam lehet belemész ha mellérak egy Astit :D Kettőt és válassz magadnak is valami hasonlót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Jóóóreggggeeet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Jóóóreggggeeet... :D Csak nem éjszakásak voltunk? :D Mondjuk ahhoz még korán lenne a kelés ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 nem...taulás van itthon...vagyis majd lesz...mert még nem szántam rá magam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Egy a lényeg:Hamilton ismét bebizonyította hogy nem érett még meg a VB címre......de ettől még Ő lett a világbajnok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Valaki tudja esetleg hogy ki van ezzel a gsi-vel a hringen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 nem...taulás van itthon...vagyis majd lesz...mert még nem szántam rá magam... :D Sokáig tartott tegnap az F1000 Kupa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Valaki tudja esetleg hogy ki van ezzel a gsi-vel a hringen? Én tudom :D A fefe haverom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Én tudom :D A fefe haverom! ;) Komolyan? Mikor? Milyen időt ment? És milyen moci van benne? Lécci kérdezd már meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Komolyan? Mikor? Milyen időt ment? És milyen moci van benne? Lécci kérdezd már meg! Figy a rendszámát nemtudom most fejből de a Proex dobról sés felóról tuti hogy ő az C20NE van benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Figy a rendszámát nemtudom most fejből de a Proex dobról sés felóról tuti hogy ő az C20NE van benne! És nem tudnád felhívni? Érdekelne az idő mit ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 És nem tudnád felhívni? Érdekelne az idő mit ment. Nem veszi FÖL! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts