kiskecso Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Crx turbó ? Wáhhhhhhhhhh. Ha jól csinálja, akkor helyből felszáll, csak asszem a landolást kell gykorolnia :P mondtam neki nem 20forint... annyit mondott átgondolja még :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Néztem én is a netrisken. Nekem a Genertelt adta ki legdrágábbra. :D A K&H-nál vagyok már 10 éve. Az astrára 7000 pénz lesz negyedévre B10-ben. Meg jön rá valami hűségkedvezmény is majd. Évi 5000 forintért nemfogok biztosítót váltani. :D Jóóóó megy, dőzs ebben a pénzügyi válságban ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 kint áll Zolinál ha nem kilinccsel előre halad itt hátul a réten :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Ejj de cép kerék lenne télire. Megvárom a messiás napját (10.-e ;) :P :D ) és aztán téligumi vagy felni projekt is :D ilyenem volt az előző autómon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 rotációskapa ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 azért ilyen, hogy magasabb padkára is fel lehessen állni vele :D önjáró ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 rotációskapa ;) :D kabbe lebuktáv, Diny mondta hogy lent voltál nála, pedig azt mondtad hogy nem érsz ma rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 ha nem kilinccsel előre halad itt hátul a réten ;) :P :D Látom zuhan az ára szegénynek .... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Jóóóó megy, dőzs ebben a pénzügyi válságban ;) :P :D Már vizezzük a levest meg a teát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Már vizezzük a levest meg a teát. :D Hát igen... szegény ember vízzel főz... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 kabbe lebuktáv, Diny mondta hogy lent voltál nála, pedig azt mondtad hogy nem érsz ma rá megnéztem volna h 1,5ora alvás után lejössz velem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 megnéztem volna h 1,5ora alvás után lejössz velem :D ha kelett volna lementem volna de azt mondta a mano hogy nem kell, de ezek után nem fogom neki elhinni. Akko is azt mondtad nem érsz ma rá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 De aranyosan elévődtök itt srácok :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Volt ma szerencsém tapasztalni azt a fekvőnredőrt az árpádhídon, mondjuk csuklósbuszban utaztam éppen, de elég impressive... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 De aranyosan elévődtök itt srácok :D ;) :P mi mácsak ilyenek vagyunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 valószínű hétfőn Boci új lakhelyet kap és pár utcával közelebb költözik fele annyi maniért. Sajna teremgarázs így a cuccokat otthon kell majd tárolnom, mondjuk a 4 gumi felnivel nemtom hol lesz, de legalább a másik hely fele annyiba kerül, fűtött, kamerás és örzött is. Kb 20 autó fér amúgyis el és mindenkinek saját helye van. A recesszió elér mindenkit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Volt ma szerencsém tapasztalni azt a fekvőnredőrt az árpádhídon, mondjuk csuklósbuszban utaztam éppen, de elég impressive... :D Egyébként nem annyira durva most, hogy olyan finom mesteri alapos munkával, szívvel-lélekkel leaszfaltozták az elejét meg a végét ;) kissebbet üt mint egy átlagos lakotelepi macskakövekbol kirakott fekvorendor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Egyébként nem annyira durva most, hogy olyan finom mesteri alapos munkával, szívvel-lélekkel leaszfaltozták az elejét meg a végét :D kissebbet üt mint egy átlagos lakotelepi macskakövekbol kirakott fekvorendor az igaz hogy kisebbet üt de így is egyesben tudok csak átmenni rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 az igaz hogy kisebbet üt de így is egyesben tudok csak átmenni rajta Nyomd ki a kuplungot és húzd teljesen hátra a váltókart. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Nyomd ki a kuplungot és húzd teljesen hátra a váltókart. :D kössz a segítséget ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 huha most volt időm biztosításokat számolgatni, hááááááááát astránál éves szinten 20 ezret!!! spórolok, a vectránál 24-et ha váltok. Hát akkor asszem nálam nem kérdés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 A genertelnél érdemes elolvasni az apró betűs részt is...... aham, akkor elolvasom, te mit ajánlasz?? ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 aham, akkor elolvasom, te mit ajánlasz?? ! :D Én a genertelnél voltam eddig, csak vigyázni kell ha valami balhét csinálsz még pluszba kell fizetni vagy többet vonnak asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 nekem az allianzot hozta ki nyerőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 nekem az allianzot hozta ki nyerőnek. Nekem is, meg is lepődtem, mert ez volt a legdrágább eddig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts