Lanti Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Most miről beszélsz amúgy ? :D ne légy kíváncsi.... tippeltünk milyen moci van a nissanba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 ne légy kíváncsi.... tippeltünk milyen moci van a nissanba :D Engem miért nem kérdeztetek, már mindent tudok róla? :D Tökölön ment valami 11.2-t... ;) Ja és rövid kihagyás után újra van zöldkártyám.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Engem miért nem kérdeztetek, már mindent tudok róla? :D Tökölön ment valami 11.2-t... ;) Ja és rövid kihagyás után újra van zöldkártyám.... :P grat a zöldkártáyhoz :D gyári adata a 11,7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 grat a zöldkártáyhoz :D gyári adata a 11,7 Amennyire tudom, ugye kapott egy új rendszert kat nélkül, meg valami chipről is volt szó... ;) Elég ha mind a kettő csak 10-10%-ot hoz a gyárihoz képest... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Amennyire tudom, ugye kapott egy új rendszert kat nélkül, meg valami chipről is volt szó... ;) Elég ha mind a kettő csak 10-10%-ot hoz a gyárihoz képest... :P hát igen nagyon kellett mert a 11.7 elfogadhatatlan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 hát igen nagyon kellett mert a 11.7 elfogadhatatlan :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 ....ne légy kíváncsi.... Nu pagagyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Engem miért nem kérdeztetek, már mindent tudok róla? ;) Miért, megint működik a 4x4-ed és bepróbálkoztál ellene a pirosnál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Miért, megint működik a 4x4-ed és bepróbálkoztál ellene a pirosnál? ;) Az mindig működik... :D És igen. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Ciánozás volt hogy a két főoffmester még az uccsó 24 óra legtöbbet hozzáböfögői közt sincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Ciánozás volt hogy a két főoffmester még az uccsó 24 óra legtöbbet hozzáböfögői közt sincs? Anti erősen dolgozik egy RS projekten de többet nem árulok el majd ő ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Anti erősen dolgozik egy RS projekten de többet nem árulok el majd ő :D :D Mit kell tudni ? nincs kedvem tájmszlipet nézni ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Mit kell tudni ? nincs kedvem tájmszlipet nézni ;) :P :D :D hogy az igazi RS-nek esőben nagy hasznát lehet venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Anti erősen dolgozik egy RS projekten de többet nem árulok el majd ő :P :D Fotosop? Vagy most dolgozott három napot egyből összejött a kess egy zsírúj RS6-ra? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Vagy most dolgozott három napot egyből összejött a kess egy zsírúj RS6-ra? :D Lehet hogy az alagsori garázs alatt növekedett a külföldi túristák hulláinak száma ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 vagy itt volt :D http://totalcar.hu/magazin/kozelet/lambomotor/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 lol http://index.hu/politika/bulvar/dugo081028/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 lol http://index.hu/politika/bulvar/dugo081028/ én kb 50 perc alatt alig mozdultam, végül feladtam leraktam a kocsit az Árpád-híd _pesti_ oldalán és bkv-val jöttem be :D láttam, hogy azon a vasdarabon amit kib@szott valami értelmi fogyatékos a gyári bmw is alig birt átvergődni.....ilyenkor eltűnik belőlem a liberális pacifista megbocsátó jófej és addig verném sz@ros budikefével az ilyen retardált, dilettáns idiótát amig mozog ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 én kb 50 perc alatt alig mozdultam, végül feladtam leraktam a kocsit az Árpád-híd _pesti_ oldalán és bkv-val jöttem be :D láttam, hogy azon a vasdarabon amit kib@szott valami értelmi fogyatékos a gyári bmw is alig birt átvergődni.....ilyenkor eltűnik belőlem a liberális pacifista megbocsátó jófej és addig verném sz@ros budikefével az ilyen retardált, dilettáns idiótát amig mozog :P Ezt a BKV hozta ennyire ki belőled? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Engem miért nem kérdeztetek, már mindent tudok róla? ;) Tökölön ment valami 11.2-t... :D Akkor azért pontosítanék... :P 11.1 @ 200km/h Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ciánozás volt hogy a két főoffmester még az uccsó 24 óra legtöbbet hozzáböfögői közt sincs? Én sajna bazi beteg lettem...ma már fel bírtam kelni az ágyból...e tegnap necces volt nagyon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Anti erősen dolgozik egy RS projekten de többet nem árulok el majd ő :D :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Mit kell tudni ? nincs kedvem tájmszlipet nézni :D ;) :P :D :D :D :D Így is öreg vagy mááá Piiistabáááácsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Fotosop? Vagy most dolgozott három napot egyből összejött a kess egy zsírúj RS6-ra? :P :D :D Még meg kell várni a holnaptól kezdődő két napot...és utána belecsapok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 lol http://index.hu/politika/bulvar/dugo081028/ Na ki vállalja, hogy 30-al átmegy rajta??? széria verdával azééé nem ér annyira... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts