Gelko Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 nálam semmi ilyesmi nem volt....mondjuk a rendőrök egyike sem volt szerintem még annyi idős sem mint te :D ;) :P errefele mindig drogot keresnek :D megis kérdezik : ivott ? drogozott ? :D biztos van ki bevallja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 errefele mindig drogot keresnek :P megis kérdezik : ivott ? drogozott ? :D biztos van ki bevallja :D Ha ezeket kérdezni kell és nem látszik rajtad akkor gyengén tolod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Hopsz,de kell.De csak lehet a jövő héten tudnék menni érte. Jól van hívj majd. ;) Szerdától Apasági szabin leszek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Piiiiiiistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aszontad ötkor indulsz de még ott tespedsz a gép előtt háló! Khmmmmm....előbb odaértem mint te :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 ....megis kérdezik : ivott ?.... Azért valljuk be, ha őszinte vagy, akkor ritkán mondhatsz nemet :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Szar volt a ring meglepő módon. Unalmas volt de durván Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Khmmmmm....előbb odaértem mint te :D 90 másodperccel hűűűű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Szar volt a ring meglepő módon. Unalmas volt de durván én meg mondtam a Ringre és ilyen idöben minek is mentek ki .. de hát beszélhet az ember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 én meg mondtam a Ringre és ilyen idöben minek is mentek ki .. de hát beszélhet az ember ;) Nem az idővel volt a baj hanem a szervezéssel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 én meg mondtam a Ringre és ilyen idöben minek is mentek ki .. de hát beszélhet az ember ;) Már megint el kell mondanom ? Jó levegő, tea és együtt vagyunk :D Mellesleg iszonyatos csokicsatát prezentáltunk Antival már nyolc csoki nyerőben volt, amikor dupla vagy semmit következett és husssssss eltűnt a sok Milka :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Azért valljuk be, ha őszinte vagy, akkor ritkán mondhatsz nemet :D ;) :P :D itt a pont :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 de ez vmi fake.. mert 4csavaros a futóműve.. 200TS nek meg 5 volt ha jól tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Nem az idővel volt a baj hanem a szervezéssel ;) Szerintem Te voltál az egyetlen aki többet várt ettől mint amit nyújtott... Én pl meg sem lepődtem, hogy 1 órán keresztül nem megy az időmérő... :P :D A profi kat döntője pl jó volt nagyon...(már csak önmagában ezért megérte kimenni szerintem...) meg azért volt egy két futam előtte is... :D Meg sétáltunk lent is egy jót a boxutcában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Már megint el kell mondanom ? Jó levegő, tea és együtt vagyunk :D Mellesleg iszonyatos csokicsatát prezentáltunk Antival már nyolc csoki nyerőben volt, amikor dupla vagy semmit következett és husssssss eltűnt a sok Milka ;) :P :D De tényleg...én szeretem ezeket...nagy meglepivel már nem sok autó tud élni...de pl jó volt látni az ál Skylinet...aki vízen utcai szerkóban 7.7-et ment... Schusziék, Pisti, RT, 7.1-7.2-ket mentek...szal volt látvány azért... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 (edited) http://www.ameiseduckdich.de/gfx/geschichte/0015.jpg de ez vmi fake.. mert 4csavaros a futóműve.. 200TS nek meg 5 volt ha jól tudom... mert ez nem 200ts hanem egy 180is vagy 200is Módosítva Október24, 2008 : Sonique képpel nem idézünk...töröld ki légyszíves,ne nekem kelljen.Köszi :)))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 mert ez nem 200ts hanem egy 180is vagy 200is Ts-t irtam volna? :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Robbantani akartak a nyugatinál... ...De egyes források szerint csak valami nitropalackos tuningverdát fogtak meg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 :D :P ;) Nagyon céééppppp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Nagyon céééppppp http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/20..._1224778078.jpg ja VT de van pár heba rajta! :D de ja jólnézki! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 ja VT Azt honnan lehet tudni? :D (Túl szép,hogy igaz legyen?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 mert ez nem 200ts hanem egy 180is vagy 200is Dél-afrikai rendőrót nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Index.hu: "Az ügyben a továbbiakban az NNI nyomoz. A vizsgálat kiterjed arra is, hogy mi volt a bombák célja, illetve kik segítették az elfogott férfit. Bencze József a péntek reggeli Napkeltében azt mondta [2], hogy a férfit már kihallgatták, de mindent tagad. Tóth Gábor újságírói kérdésre elmondta, hogy a férfi radikális csoportokhoz köthető és a biztosításban résztvevő NNI-nyomozók jelzése alapján kezdték el keresni a kocsiját. Az autót rövid idő alatt, a Nyugati téren találták meg. A sofőr a kocsi közelében állt, mikor elfogták. Kiss Imre elmondta, hogy az autó csomagtartójában először három hátizsákot találtak, mindegyikben egy-egy házilag készített bomba volt. Műanyag kannában gyúlékony folyadék, hozzá csőbomba volt csatlakoztatva és az egészre vevőszerkezet volt erősítve. Találtak még egy sorozatindító készüléket és további csőbombákat, illetve pirotechnikai eszközöket, rakétákat is. A csőbombák vízvezeték-szerelési elemekbe töltött és lefojtott, pirotechnikai eszközökből kinyert robbanó keverék volt töltve. A csövek két vége le volt zárva, egyik oldalán a záráson lyukat készítettek, abba petárdát dugtak. A csőbombák így gyújtásra robbantak volna, az előzetes vélemények szerint kisebb kézigránátnak megfelelő hatással, néhány méteres körben okoztak volna kárt. " Ez nem tűnik nitrónak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts