Stefan Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Tegnap voltam omegával filmforgatáson :P Szerepeltünk :D Balesetmegelőzési kisfilmeket csinálnak köztévékbe, aztán a tippppikusss diszkóbalesetes oktatófilmhez kellettünk :D Statisztáltam dizsibe, aztán a kellően ittas fiatalok elhajtottak a diszkó elől az omival, és még egy vad porzós elhúzást is véghez kellett vinnem "dublőrként" :D "benneeeeeeleszekatéééévéééébeeeeeeeeee" ;) Aztán a stáb még átment egy telepre, lefilmezni egy ronccsá tört omegát, oda már nem mentem, ne is lássam szegény párát (nem az enyém volt :D ). Nem semmi, remélem felrakjátok majd a film linket valami tyutyubra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Tegnap voltam omegával filmforgatáson :D Szerepeltünk :D Balesetmegelőzési kisfilmeket csinálnak köztévékbe, aztán a tippppikusss diszkóbalesetes oktatófilmhez kellettünk :D Statisztáltam dizsibe, aztán a kellően ittas fiatalok elhajtottak a diszkó elől az omival, és még egy vad porzós elhúzást is véghez kellett vinnem "dublőrként" :D "benneeeeeeleszekatéééévéééébeeeeeeeeee" :D Aztán a stáb még átment egy telepre, lefilmezni egy ronccsá tört omegát, oda már nem mentem, ne is lássam szegény párát (nem az enyém volt :P ). azt hittema balesethez kellettél.. mertazugye jól megy :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Anti! Vegyél ilyet! Ez már készen van és a turbóval sem kell szenvedni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Biztos futni volt, azért van futócipő rajta ;) Mindent a szexi vonalakért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Anti! Új ellenfél a Hánysztájlingon egy kicsit idejemúlt ratyi zenével :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Tegnap voltam omegával filmforgatáson :D Szerepeltünk :D Balesetmegelőzési kisfilmeket csinálnak köztévékbe, aztán a tippppikusss diszkóbalesetes oktatófilmhez kellettünk :D Statisztáltam dizsibe, aztán a kellően ittas fiatalok elhajtottak a diszkó elől az omival, és még egy vad porzós elhúzást is véghez kellett vinnem "dublőrként" :D "benneeeeeeleszekatéééévéééébeeeeeeeeee" :D Aztán a stáb még átment egy telepre, lefilmezni egy ronccsá tört omegát, oda már nem mentem, ne is lássam szegény párát (nem az enyém volt :P ). Fuuu, én már látom a szereplésed után izzani fognak a vonalak a tv-ben ;) az összes 20 év körüli lány téged akar majd! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Tegnap voltam omegával filmforgatáson ;) Szerepeltünk :P Balesetmegelőzési kisfilmeket csinálnak köztévékbe, aztán a tippppikusss diszkóbalesetes oktatófilmhez kellettünk :D Statisztáltam dizsibe, aztán a kellően ittas fiatalok elhajtottak a diszkó elől az omival, és még egy vad porzós elhúzást is véghez kellett vinnem "dublőrként" :D "benneeeeeeleszekatéééévéééébeeeeeeeeee" :D Aztán a stáb még átment egy telepre, lefilmezni egy ronccsá tört omegát, oda már nem mentem, ne is lássam szegény párát (nem az enyém volt :D ). Idén nem lesz több versenyed ugye ? Ennyi volt az idény ? :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Futott, nehogy bezárjon a hentes :D Most hogy mondod, lehet menni kéne, mert éhen halok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Fuuu, én már látom a szereplésed után izzani fognak a vonalak a tv-ben :D az összes 20 év körüli lány téged akar majd! ;) Úgy érted 20 év alatti... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 érdekes belső http://www.hasznaltauto.hu/2477863_opel_astra_1992 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Úgy érted 20 év alatti... :D úgy érted nála 20al fiatalbb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 érdekes belső http://www.hasznaltauto.hu/2477863_opel_astra_1992 Fakormány :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 érdekes belső http://www.hasznaltauto.hu/2477863_opel_astra_1992 Ha nem az az idióta sárga számlapos műszerfal lenne, akkor még jól is nézne ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Úgy érted 20 év alatti... :D Igazából úgy értem hogy 18 év alatti :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Sztár lettél, vagy csak dublőr? ;) Omega lett a sztár, én csak statiszta és dublőr :D A tipppikusss diszkóbalesetes hülyegyerek szerepre már öreg vagyok vagy mifene :P Nem semmi, remélem felrakjátok majd a film linket valami tyutyubra :D Megkapom majd DVD-n, ha elkészül a vágás :D azt hittema balesethez kellettél.. mertazugye jól megy :P :D :D az ilyen fiatal suhancokat kell oktatni az autózás veszélyeiről, mint te :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Fuuu, én már látom a szereplésed után izzani fognak a vonalak a tv-ben. az összes 20 év körüli lány téged akar majd! :D Most csak egy ilyen van, elég az ;) Idén nem lesz több versenyed ugye ? Ennyi volt az idény ? :D :D :D :D Nem, már átmentem filmsztárba ralipilótából... most az a menő :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Omega lett a sztár, én csak statiszta és dublőr :P A tipppikusss diszkóbalesetes hülyegyerek szerepre már öreg vagyok vagy mifene :D De a fiatal csajokhoz még nem vagy öreg ügye :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 De a fiatal csajokhoz még nem vagy öreg ügye :D :D :D :D A jófejség kortól független :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Igazából úgy értem hogy 18 év alatti :D :D Te csak neszójjbe! Nemsokára rám is dobhatod majd az emelt díjas sösmösöket ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Most csak egy ilyen van, elég az :D Szólj ha nem bírod! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Te csak neszójjbe! Nemsokára rám is dobhatod majd az emelt díjas sösmösöket :D ;) :P Dobom is, csak kerülj már be valahová :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Dobom is, csak kerülj már be valahová :D Azért nem mindegy hová :P Gyorskocsi utca pl nem lenne kedves számomra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Dobom is, csak kerülj már be valahová :D Most lett filmsztár az nem elég ? ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Most lett filmsztár az nem elég ? :D ;) :P Ahogy Ford F. mondaná: "Klintísztvúúúd bekaphassa, hauuuu!" :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Azért nem mindegy hová :D Gyorskocsi utca pl nem lenne kedves számomra :D ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts