Atommanó Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Először nem jött, be de minél többet látom annál jobban tetszik ez is... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 hát án meg úgy vagyok vele, hogy legyen végre 1 autóm amit én találtam ki és nem hagytam félbe a kivitelezését.... már elötte 2 saját otóm volt, mind2t elkezdtem csinázni és félídőben passzoltam. Számolgattam kb 9kilót költöttem rá eddig mostmár nem ezen a 200K fogok fennakadni..... de nekem ez nem holnap lesz, csak télen sztem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Nekem az a kockás nem jön be... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Nekem az a kockás nem jön be... :roll: ennek látod örülök ezé vagyunk mijóbarátok :lol: illetve Zsé spanomnak szoktam mondani,h ezé vagyunk mik ilyen joe barátok, mert nőn nem tudunk összeveszni... köölcsönösen nem tesssik 1más nője és sztem ez 1 jó barátsághoz josszú távon kell :wink: nekem meg valsz lesz benne has on low Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 A csajok terén pedig elég egy rugóra jár az "agyunk"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 A csajok terén pedig elég egy rugóra jár az "agyunk"... az biza so ha lácc vmi értelmesebb editiont akkor csak jelezd brada :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Nekem az a kockás nem jön be... :roll: Egyébként ezekhez a szinekhez sem rossz de a fehér feketére festett autónál sokkal jobb és oda inkább illik! Vagy csak nincs izlésed azé vagy nem te találtad ki! :wink: Egyébként izlés dóga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Tomi! Te az összes kaját megeszed? vagy bejön minden nő???? Ez nem azt jelenti, hogy nincs ízlésed, csak más.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Tomi! vagy bejön minden nő???? hozzám bejöhet mind, max majd válogatok :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Ja és akkor holnapra ez lesz az aláírásod: :lol: :) :( :D :D :D ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Tomi! Te az összes kaját megeszed? vagy bejön minden nő???? Ez nem azt jelenti, hogy nincs ízlésed, csak más.... :wink: Nyugodjál meg! Közöltem véleményem. Nem kell mindjárt "besértődni"! Egyébként női szemmel mert itt ül melettem Évi és neki pl a felső ill. hogy a felnit is olyanra fested nem tetszik! Azt mondja olyan az a szín mint amit nagy fehér madár kitesz magából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Ki mondta hogy megsértődtem... :wink: De ott írtam, hogy először nekem sem tetszett, de most már bejön... ..nézegessétek még egy kicsit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Mondjuk a füstből lerakodó korom nem látszana annyira ezen a szinen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 De a mögöttem kullogó fehéren viszont jól mutat... :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Hemivel közösen úgy döntöttünk, hogy kéne nevet változtatni, mert hogy GSI szekció az nem túl megnyerő... GSI Club Hungary, vagy Hungarian GSI Club lenne jó, az avataromban látható matrica mintájára lenne a matrica... Vélemények??? Nem elhanyagolandó, hogy lehet, hogy lesz Corsa Club Hungary, és ez lesz a Corsa-Tigra szekció...de ez még a jövő zenéje... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július31, 2005 Hemivel közösen úgy döntöttünk, hogy kéne nevet változtatni, mert hogy GSI szekció az nem túl megnyerő... GSI Club Hungary, vagy Hungarian GSI Club lenne jó, az avataromban látható matrica mintájára lenne a matrica... Vélemények??? Nem elhanyagolandó, hogy lehet, hogy lesz Corsa Club Hungary, és ez lesz a Corsa-Tigra szekció...de ez még a jövő zenéje... :roll: Inkább úgy gondoljuk:) Nekem az Astra GSI Club Hungary tetszene. A domain pedig a www.gsi.hu lenne. Az impresszumban lenne megemlítve ez a MOTE Opel Klub szekciója. Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Bocsi gondoljuk... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Hemivel közösen úgy döntöttünk, hogy kéne nevet változtatni, mert hogy GSI szekció az nem túl megnyerő... GSI Club Hungary, vagy Hungarian GSI Club lenne jó, az avataromban látható matrica mintájára lenne a matrica... Vélemények??? Nem elhanyagolandó, hogy lehet, hogy lesz Corsa Club Hungary, és ez lesz a Corsa-Tigra szekció...de ez még a jövő zenéje... :roll: mégis milyen felállásban gondolkodtok? mint mote részklub? tehát tagságival meg minden? nekem a GSI Club Hungary verzio szimpatikusabb...weboldala meg még lehetne is :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Szerintem ugyanúgy mint szekció, csak új néven futna... De akkor mi lesz a sok már meglevő gsi.hu-s matrinyás verdával????akik nem klubtagok? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Az Astra-t nem biztos hogy bele kell venni, mert mi lesz pl a corsa GSI-kel, Balázskával???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 persze-persze ezt még át kell gondolni de amugy nem rossz ötlet, olyan embereket is ösze lehetne hozni akik pont azért nme jöttek mert ők csak gsi-znek és nem akarnak nagyklubbozni...bár nmetudom akik igy gondolkodnak azok 1., áldoznának e a klubtagságira 2., mennyire lehetne rájuk számítani...tartok tőle, hogy mind2 esetben "nem" a válasz :? de érdemes lehetne nekifutni, egyszer agyalni kellene erről hosszabban meg minnél többen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Hát nosza, és törd a fejed, hogy mi is a terved a gsi.hu-val... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Hát nosza, és törd a fejed, hogy mi is a terved a gsi.hu-val... :wink: a tervek és elképzelések már megvannak, "szinte" már csak a technikai kivitelezés van hátra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Gergő is így van a verdájával... :lol: Bocs pajti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 helyzetünk ebből a szempontból hasonló, ő is sokat vár másokra mert nélkülük nem tud lépni és én is :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts