Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 http://i218.photobucket.com/albums/cc20/Sa...l/WarmFront.jpg Na neked is tükrös íránytű kell :lol: :lol: Mert ha a hátulján belenézel a tükörbe megtudod ki tévedtt el! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Na neked is tükrös íránytű kell :lol: :lol: Mert ha a hátulján belenézel a tükörbe megtudod ki tévedtt el! :lol: :D :D Miért? Szerintem nagyon is ideillik. Ha belenézel az általad említett iránytű tükrébe, akkor rájössz miért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 kocsog... http://astragsi.extra.hu/56.jpg hogy lehetett 1 ilyet eladni? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 hogy lehetett 1 ilyet eladni? :lol: :lol: sehogy mert a kutyának sem kell .... yahh ti is megvettétek valakitöl és én is eladtam volna szal egész1xrű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 hogy lehetett 1 ilyet eladni? :lol: :lol: Hogy lehetett nem megvenni jó péééézéééééé... :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Hogy lehetett nem megvenni jó péééézéééééé... :D :lol: :lol: :lol: erre csak annyit mondok...ha 2hétel előbb feltetted volna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 sehogy mert a kutyának sem kell .... yahh ti is megvettétek valakitöl és én is eladtam volna szal egész1xrű muszáj volt megvenni mert mire a Zoliék össze rakták volna meg mire a bodé is toppon lett volna bele őszülünk..D és ez az flííling azonnal kellet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 erre csak annyit mondok...ha 2hétel előbb feltetted volna... :lol: Akkor most te árulnád ! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Raccce főképe a CS-en...qrva jóóóó...bár lehet, hogy drága kép volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Raccce főképe a CS-en...qrva jóóóó...bár lehet, hogy drága kép volt... :lol: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_3744.jpg Ez egy 5000 ft os kép! :lol: :D Kérdeztem mennyiért csálták :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Qvva drágán dolgoznak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Qvva drágán dolgoznak. :lol: és ahhoz képest nem is csináltak olyan szép képet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Ezeket a LEDeket hol vetted és mennyit kell értük leszurkolni? Nagyon jól néznek ki a LEDesített dolgok. Legalábbis a sima ledekhez képest fényévekkel szebben világítanak. :lol: Hááá "síma" ledes van a homasitában is.. azt csak kicsit kő megcsiszóni, oszt nem kell forrasztgatni... Eztet-e meg vaterán találtam... ő nála... aztán megkaptam tőle a közvetlen elérésüket is.. De ezekkel mókolni kell.. régi foglalatból régi izzó ki.. lábakról le.. ledet ellenállatot rá-be szerkeszteni.. El lehet vele játszani kicsit :D hát ilyen tapasztalataim nincsenek :D Hogy ééted,hogy nincs ilyen tapasztalatod? akkor milyen van? Ne vegyek ilyet? (Ne,mert akkor lesz esélyem megtapadni miiii? :lol: :lol: ) Ez egy 5000 ft os kép! :lol: :lol: Kérdeztem mennyiért csálták :lol: :lol: Ejj mi törpént? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 húú ja....nem volt olcsó kép....,de legalább én csináltam :lol: lesifotó,pulcsi alól... :lol: ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Nem nem :lol: :lol: :lol: Ez előtt meg "viszkit" nyomtunk , az elfogyott aztán előkerült a szilva pálesz! :D Utána már lightoltunk sörrel! :lol: Akkor odacsaptál, nem hiába vártad az estét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Akkor odacsaptál, nem hiába vártad az estét :lol: Jóóóvolt!!! Jóltelevoltam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Jóóóvolt!!! Jóltelevoltam! :lol: Egi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 1 turbo még1 jó tudnám mér vannak havonta fent ha olyan jók :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 1 turbo még1 jó tudnám mér vannak havonta fent ha olyan jók :lol: Ja pont ezt akartam mondani...hogy érdekes, hogy mindig van eladó turbós GSI, és elég sokszor kerül vissza ugyan az... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 izé valakinek nincsen képe a mi autónkról? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Ja pont ezt akartam mondani...hogy érdekes, hogy mindig van eladó turbós GSI, és elég sokszor kerül vissza ugyan az... :lol: :lol: de ez azóta van mióta az a fehér bojleres felnem került...az indította el a lavinát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 izé valakinek nincsen képe a mi autónkról? :lol: www.suzuki.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 www.suzuki.hu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 www.suzuki.hu Ez ütöttttttttttt.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts