Xray Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Az igénytelen állat! :lol: Sajnálja a karbantartásra a pénzt ,téged vagy engem meg leüt az útról. :lol: :lol: Ígyvan egy felelőtlen idióta! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 csak igazából az volt vele a gond h mentem vele 11-et +8 gumimelegytés, és Diny is ment vele 4et mondjuk... :lol: Csak hármat. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 ...RATTEBILL DÉNES ... :lol: :lol: :lol: :D Hiába írtam le neki ő akkor sem tudta lemásolni. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Naszóval: Töltöm a képeket írok ha megvannak és linkelem Anti a gépet most is áthozhatod van sör Videjokat rakom a jutubra Ja bár nem megy jól az NE-m már de 60 lábon és 330on is még jobb voltam mint a Redi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Ja Lanti mikor lesz kishelcsim? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Ja Lanti mikor lesz kishelcsim? az megoldás h megveszed és kifizetem? vagy intézzem én.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Csak hármat. :D :D igazis.. szal diny autoján ment a gumi 6nak megfelelőt :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 igazis.. szal diny autoján ment a gumi 6nak megfelelőt :lol: :lol: :lol: höhö nem is úgy van az,vigyáztam rá nagyon :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 höhö nem is úgy van az,vigyáztam rá nagyon :D :lol: de csak azért mert nem tudtál rá nem vigyázni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 az megoldás h megveszed és kifizetem? vagy intézzem én.... hát majd megpróbálom beszerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 hát majd megpróbálom beszerezni. ha gáz akkor elmegyek vmi botba oszt veszek... ha megmondod merre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Kiskunlacházi képek sajna lemerült az aksi így nincs több Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 ha gáz akkor elmegyek vmi botba oszt veszek... ha megmondod merre :lol: lehet ócsobban betudom szerezni azé mondom majd meglássuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 A többi kép meg Itten-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Éshogy meddíg kell használni a féktárcsát??? Hát eddíg! :lol: :lol: NEM AZ ENYÉMMMM! http://kepfeltoltes.hu/081014/DSC01402_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081014/DSC01403_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081014/DSC01406_www...ltoltes.hu_.jpg Ez egy vekiről jött le! És mégcsak vagy már?? válla sem volt a tárcsának! :lol: :D :D :lol: Autó szerelő barátomnál volt! kíváncsi lennék mi volt az a pont ahol észrevettem hogy kopok a tarcsa és le kéne cserélni vagy puszta véletlen volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 lehet nem ment át a vizsgán vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 kivancsi lennék mi volt az a pont ahol észrevettem hogy kopok a tarcsa és le kéne cserélni vagy puszta véletlen volt :lol: Sonik , ez egy idióta lehetett nemtudom hogy mehet el egy ember ilyen fékekkel de nemszerertnék vele találkozni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Naszóval: Töltöm a képeket írok ha megvannak és linkelem Anti a gépet most is áthozhatod van sör Videjokat rakom a jutubra Ja bár nem megy jól az NE-m már de 60 lábon és 330on is még jobb voltam mint a Redi :D Most értem haza...lehet csütörtökön adom oda lurdynál, ha az jó neked...olyan messze lax... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Most értem haza...lehet csütörtökön adom oda lurdynál, ha az jó neked...olyan messze lax... :lol: :lol: :lol: persze azt majd cipeljem haza én , fel az 5.-re. :D Lurdyhoz lehet későn érek csak ki mert melo után még melozom majd 2 helyen is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Lantié milyen nagyot bólint amikor huzta a kettest :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Kadett veri a Leont... :lol: :lol: :lol: Legközelebb jobban figyelj mit veszel fel... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Xray csúnyán be van b@szarintva...és épp hülyeségeket irkál msn-en... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Írni sem tud már... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Xray csúnyán be van b@szarintva...és épp hülyeségeket irkál msn-en... :lol: :lol: :lol: Ez ígyvan :D :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts