coupe Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Flex, furész sziló szikszalag??? :lol: :D :D Nem flexeltünk,ez volt az elsődleges szempont....Mindennek gyárinak kellett maradnia.Szikszalag fogyott rendesen,meg kábelkötegelő.2 lukat fúrtunk az ajtó belsejére,de azt se kellett volna.Belülről lehetettlen felcsavarozni a hangváltót,így kötegelő volt a jó megoldás..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Nem flexeltünk,ez volt az elsődleges szempont....Mindennek gyárinak kellett maradnia.Szikszalag fogyott rendesen,meg kábelkötegelő.2 lukat fúrtunk az ajtó belsejére,de azt se kellett volna.Belülről lehetettlen felcsavarozni a hangváltót,így kötegelő volt a jó megoldás..... :lol: :lol: Hát eltudom képzelni hogy van vele szívás , nemrég csináltam én is és mégcsak nem is tettem be ennyi cuccot mint ti de, ment az anyázás a részemről rendesen! Legnagyobb gondom az a motortérbe való kijutás volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Apropó István, október 8 sem jó nektek Erőműlátogatás szempontjából??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Hát eltudom képzelni hogy van vele szívás , nemrég csináltam én is és mégcsak nem is tettem be ennyi cuccot mint ti de, ment az anyázás a részemről rendesen! Legnagyobb gondom az a motortérbe való kijutás volt! :lol: Az ment a legkönnyebben,pedig attól féltünk a legjobban.....Azt hittem hogy a 25ös tápkábelt nem húzzuk át sosem,de sikerült....Viszont a küszöb borítás már éppen hogy felment rá :lol: Viszont ha valaki az ajtóba akar kábelt behúzni,az gondolja át többször,mert k@rva nagy szívás....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Apropó István, október 8 sem jó nektek Erőműlátogatás szempontjából??? Jelen pillanatban,arra sincs pénzem hogy lemenjek,plusz van még mit csinálnom.Mivel igazán csak hétvégén tudok szerelni,így most minden szabad időmet erre pazarlom el :lol: ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Jelen pillanatban,arra sincs pénzem hogy lemenjek,plusz van még mit csinálnom.Mivel igazán csak hétvégén tudok szerelni,így most minden szabad időmet erre pazarlom el :lol: ...... Komolyan mondom mindjárt sírok! :lol: Bár lenne már annyi időm,hogy a Corsát porrá szedjem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Az ment a legkönnyebben,pedig attól féltünk a legjobban.....Azt hittem hogy a 25ös tápkábelt nem húzzuk át sosem,de sikerült....Viszont a küszöb borítás már éppen hogy felment rá :lol: Viszont ha valaki az ajtóba akar kábelt behúzni,az gondolja át többször,mert k@rva nagy szívás....... :lol: A tápkábel nem is téma,de a küszöb nálam is pattanásig van már kábelel,pedig az enyém düzel és abban egy csomó hiányzik gyárilag. :lol: Az ajtóátvezetőt meg ki kell tüskézni,csatikat összeforrasztani fixre(zsugorcső rá) és 22-es vagy nagyobb furóval a közepét kiszedni.Na akkor már minden átfér rajta. Mondjuk ha az ajtót leveszed sokkal könnyebb hozzáférni. Persze ez murva sok meló és anyázás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :lol: :lol: Balost vagy jobbost? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Balost vagy jobbost? :lol: Lehet rendelni bármelyiket...nem mindegy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 A tápkábel nem is téma,de a küszöb nálam is pattanásig van már kábelel,pedig az enyém düzel és abban egy csomó hiányzik gyárilag. :D Az ajtóátvezetőt meg ki kell tüskézni,csatikat összeforrasztani fixre(zsugorcső rá) és 22-es vagy nagyobb furóval a közepét kiszedni.Na akkor már minden átfér rajta. Mondjuk ha az ajtót leveszed sokkal könnyebb hozzáférni. Persze ez murva sok meló és anyázás! :lol: Ennél azért egyszerűbb volt behúzni :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :D :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :lol: :lol: Ilyesmit E???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :lol: :lol: És azt hiszi, hogy azzal most lesz esélye a GSi-k ellen? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 És ez miez... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 És azt hiszi, hogy azzal most lesz esélye a GSi-k ellen? :D :lol: Figyedmán a streetfigtert! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Figyedmán a streetfigtert! :lol: :lol: Most miért? Szerintem jól hiszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Ennél azért egyszerűbb volt behúzni :D :lol: :lol: :lol: :D Nekem ne mond,én csináltam,csak volt olyan,hogy egyszerűbb volt levenni az ajtót,mert annyi kábelt cibáltunk át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Most miért? Szerintem jól hiszi :D Csak a karter csavarokra vigyázz!! Bár ha kipotyog akkor könnyebb lessz a kocsi! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Csak a karter csavarokra vigyázz!! Bár ha kipotyog akkor könnyebb lessz a kocsi! :lol: :lol: :lol: Dízel C20XE-be nem kell olaj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Csak a karter csavarokra vigyázz!! Bár ha kipotyog akkor könnyebb lessz a kocsi! :lol: :lol: :lol: Dízel C20XE-be nem kell olaj! :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :lol: :lol: huh akkor lessz vele melo rendesen mire atszereleik a tizen akárhány darab lézer blokkolot :lol: legalabb van stilusa a srácnak ... M6, GTR ... ezutan mit fog venni :D gondba lessz .... vagy addigra ki jön az M6GTR :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Azt csipogják a madarak, hogy a bordó M6-os bömösös srác vett egy zsír új Skyline GTR-t... :lol: :lol: yahh ez csak nissan GTR skyline már nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Ilyesmit E???? :lol: nem csak anti rosszul irta a nevét ... ezt meg nég gyorsan lerendezték Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Srácok. Nincs valakinek elfekvőben Vectra 2000 kapcsolási rajza?, vagy akármilyen A Vectra ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts