Atommanó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 A pillanatkép Paksról azért ennél fényesebb lenne... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Lehet én is megyek kkházára, ha a bátyám minimum 3 órakor hazaindul akkor megyek vele mert akkor tudom vinni a gyereket táncfellépésre 5 órára. Jó lenne ha mennék, szurkolok majd olyat hogy csuda Antinak, Lantinak, meg mindenkinek aki számít :lol: :lol: ne szurkolni gyere hanem versenyezni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 ne szurkolni gyere hanem versenyezni.... A nagy összemérés :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Tom!!!! Már nem vagy fent msn-n :lol: ezért nem tudtam válaszolni...... Nem tudom mi lesz este,de nem hiszem hogy kimegyünk a Vácira...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Okéértem remélem jössz 8 -án :lol::D November még roppant messze van :lol: Lehet, mindjárt rám esik egy zongora :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 A nagy összemérés :lol: :D :D :lol: Csabaval nem gyorsulok mert annak beláthatatlan következményei lesznek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Tom!!!! Már nem vagy fent msn-n :lol: ezért nem tudtam válaszolni...... Nem tudom mi lesz este,de nem hiszem hogy kimegyünk a Vácira...... :lol: Mondjuk mobil és hasonló idejétmúlt kommiunikációs eszközök ? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Tom!!!! Már nem vagy fent msn-n :lol: ezért nem tudtam válaszolni...... Nem tudom mi lesz este,de nem hiszem hogy kimegyünk a Vácira...... :lol: Mééééééééénem...legalább mekizünk egyet... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 November még roppant messze van :D Lehet, mindjárt rám esik egy zongora :D :lol: :lol: :lol: Mivel alá nem mászol mert az energiaveszteséggel jár a részedről, így erre csak akkor van esély, ha felédmászik a zongora... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Zongora alatt fekvős képem még úgysincs :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Mééééééééénem...legalább mekizünk egyet... :lol: :lol: Mert uncsi....2hete kint voltak Krisztiánék,és kb 6 autó volt az egész vácin...Nem történt semmi......de majd megbeszéljük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Én megyek este a Vácira mer ott lesz az fhm pókerverseny. Megfejtettem Laceenak mér megy mindig tönkre a kocsija. Üljetek be mellé hogy megy A-ból B-be megtudjátok Ti is. Mocicsere projekt nem egyszerű, sokba is fog kerülni :lol: Na szal van egy kis szopó mivel Vectrából jött ki. Eddig csak a motorral foglalkoztak Patyiék, az NE-t nem szedték ki, így még az csörömpöl a kocsimban. Mindenféle tömítések csere (eddig 50rongy), a vezérlést viszont nem kell, mert a görgő meg a vízpumpa is új. A szíjat azért cserélik. Pár kép: Szelepfedél nélkül: Szelepfedél és olajkarter: A hét többi napján sok kicsi (pl szerda délután Tom), pénteken csak "Albi motor csere" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 November még roppant messze van :lol: Lehet, mindjárt rám esik egy zongora :D :D :lol: :lol: Ha most nem 8 -án tuti intézek valamit! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 UGY NEZ KI LESSSSZ@ROM A F.@.SZBA A CIB BANKOT ÉS INKABB CSUKJANAK LE MERT MAI ÁRFOLYAMON TÖBB MINT 600E FT AZ ÁRFOLYAM KÖLÖMBÖZET +150E A LEZÁRÁS + BEFIZETTEM MÁR 110E FT RÉSZLETET ... ÉS BENNE VAN MÁR 500E FT 500E 150E 110E 600E NA EZT BUKOM A KIBASZOT SZ@@R SEATON ÉS BEFIZETNEM 800-900E FT KELL .............. FOGALMAM SINCS MIBÖL MINDENKI QRVARA GONDOLJA MEG A HITELT ÉS A QRVA CASCO IS LOF.@.SZTÉR 3,2RE FIZETNEK 2,650ET -320 ÖNRÉSZ ... ANYÁTOK F.@.SZAT MAGYARORSZÁG..................... ENNÉL AZ ÖSSZEGNNÉL MÁR MIND1 HOGY VOLT E CASCOM VAGY SEM MERT EGYIKET SEM TUDOM KIFIZETNI ÉS NEM IS AKAROM .............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 .......... MINDENKI QRVARA GONDOLJA MEG A HITELT ÉS A QRVA CASCO IS LOF.@.SZTÉR 3,2RE FIZETNEK 2,650ET -320 ÖNRÉSZ ... ANYÁTOK F.@.SZAT MAGYARORSZÁG..................... ENNÉL AZ ÖSSZEGNNÉL MÁR MIND1 HOGY VOLT E CASCOM VAGY SEM MERT EGYIKET SEM TUDOM KIFIZETNI ÉS NEM IS AKAROM .............. Sonique azthiszem megtudlak érteni. Ezért nem mertem hitelre venni soha autót otthon. Laci4 nek is az F astra-ja már sacc több mint 2 millában van és örülhet,hogy nem történt a kocsijával semmi míg fizette a hiteleket....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 ENNÉL AZ ÖSSZEGNNÉL MÁR MIND1 HOGY VOLT E CASCOM VAGY SEM MERT EGYIKET SEM TUDOM KIFIZETNI ÉS NEM IS AKAROM .............. Beza énsem veszek hitelre , psze mondjuk nem kellet volna annak a ge"+!"3..i fejű bu"+!nak ellopni a kocsidat! Énsem fizetném ki!!!! Akkor vigyenek be a buzik! Eccer még régen beszoptam a cetelemes buzisággal mert kicsit megvoltam szorulva igaz 50 ezer ft l volt szó de ugyleszívattak vele hogy azóta inkább semmmit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Sajnos az árfolyamkülönbözettel most mindenki szív, akinek hitele van, és rosszkor vette fel mert erős volt a forint... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Tom!!!! Már nem vagy fent msn-n :lol: ezért nem tudtam válaszolni...... Nem tudom mi lesz este,de nem hiszem hogy kimegyünk a Vácira...... :lol: Most értem haza. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Sajnos az árfolyamkülönbözettel most mindenki szív, akinek hitele van, és rosszkor vette fel mert erős volt a forint... :lol: :lol: :lol: igen de csak atmenetileg sziv havonta a részlettekkel nekem meg igy fogjak lezarni a hitelem és egyátalán nem érdekel más... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 ráadásul csakhogy jo legyen tegnap éjszaka a kibeb@szot magyarország jo utjain a felnim is ketté tört .. 1db 70e ft szal elegem van a szivasbol ... de mas nem igy gondolja sajnos ... inkabb sz@rok az egészbe bele ..............azt vonjak le a fizumbol vagy amit akarnak azt csinalnak a banknál Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Sikerült meglesnem... :lol: :lol: :lol: http://www.kepfeltoltes.hu/081010/100_0694...ltoltes.hu_.jpg Fotózás közben rádjött a c@rás és bebújtál a bokorba? :D :D :lol: Azt mondtad: "Besz@rok annyira szép ez a kocsi! "és lám teljesült a kívánságod. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 igen de csak atmenetileg sziv havonta a részlettekkel nekem meg igy fogjak lezarni a hitelem és egyátalán nem érdekel más... és az nem megoldás, hogy modosítod a szerződést 50kért.. befizeted amit a casco fizetett és a maradékot törleszted tovább? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 és az nem megoldás, hogy modosítod a szerződést 50kért.. befizeted amit a casco fizetett és a maradékot törleszted tovább? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? nem értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? nem értem hát itt nincs olyan lehetőség, hogy mintha meglenne a kocsid és fizeted tovább.. csak csinálsz egy modosítást és befizeted amit a casco fizetett.. marad 600k amit kifizett egy év alatt mondjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 ÉS BEFIZETNEM 800-900E FT KELL .............. FOGALMAM SINCS MIBÖL MINDENKI QRVARA GONDOLJA MEG A HITELT ÉS A QRVA CASCO IS LOF.@.SZTÉR 3,2RE FIZETNEK 2,650ET -320 ÖNRÉSZ ... ANYÁTOK F.@.SZAT MAGYARORSZÁG..................... ENNÉL AZ ÖSSZEGNNÉL MÁR MIND1 HOGY VOLT E CASCOM VAGY SEM MERT EGYIKET SEM TUDOM KIFIZETNI ÉS NEM IS AKAROM .............. Hát ez így tényleg nagyon fos... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts