Sonique Gsi 16V Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Ribanc autó. Ma négyszer állt le alattam. Milyen kár, hogy sz@rni sincs időm, nemhogy modult cserélgetni... és kérdezd meg hogy érdekel-e minden redvás szar marhaságot be kell irni nincs kivel megosztani otthon vagy mi a fuck Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 és kérdezd meg hogy érdekel-e minden redvás szar marhaságot be kell irni nincs kivel megosztani otthon vagy mi a fuck Ne marakodjál mánnnnnnn. Mondjuk Béjla blogjának a "leáll/nem áll le a Gsi" témakörben nem sok értelmét látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 SXP megest nem okoztál csalódást :( :lol: :lol: Ma rácsörgök erre az emberre h miva garage ügyben és visszaszólok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 mi ez a novekvo szám az aláírásban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 mi ez a novekvo szám az aláírásban? annyi napja nem láttam puncit :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 annyi napja nem láttam puncit :wink: :( :lol: :lol: :lol: több energiád marad az autóépítésre :lol: vagy kussoljak el? :toothy5: :toothy5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 B :( mondjuk biztos igazad van de jelen esetben ez az 1etlen aminek örülni tudok ennek kapcsán de ne offoljunk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Megint találtam felnit magamnak :( Ha vkinek kell ratyi gumikkal mármint %ban és kicsit szépséghibás felni és teccik neki akkor 7végig 40-45ért viheti gumistúl.... das felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Megint találtam felnit magamnak :( Ha vkinek kell ratyi gumikkal mármint %ban és kicsit szépséghibás felni és teccik neki akkor 7végig 40-45ért viheti gumistúl.... das felni csak szolok hogy nem jo a patent hatul az ajto patent de nem ilyen kell és abbol is 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 már tudom kollega :wink: de célHW és amira kell annak tökkéletesen megfelel :wink: neked sem sikerült eddig garage service? elsőre nem vágtad kivel beszézel miiiiii :?: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 már tudom kollega :wink: de célHW és amira kell annak tökkéletesen megfelel :wink: neked sem sikerült eddig garage service? elsőre nem vágtad kivel beszézel miiiiii :?: :( de vagtam csak a vezetéknévnél nem voltam képbe a geri nél már igen ... nem meg nincs semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 ez gecimód nem értem ha 5 emberrel nem beszéltem akkor 1el sem a holnapi teloban reménykedem ha ő se adja oda akkor baszott nagy X De jó lenne, mert úgyis szabin leszek 4 hetet so ha kell tudnék helpelni :wink: Ha minden igaz napokon belül járó autóval :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Ha minden igaz napokon belül járó autóval :( ez a mese már unalmas, apu! mesélj másikat! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Geri! Akkor jössz Akaliba ugyi???? :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 max pár napra de az italmennyiséget elfogyasztom drága tesssvéremmel végre :lol: tuom L vaok de Gnek adtam a nyaralást és $$$$$$ missin mint mindig :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 tuom L vaok de Gnek adtam a nyaralást hülye vagy? elviszed nyaralni úgy, hogy nem vagytok együtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 nem semmi ilyesmi :wink: tényleg neked jövök 3 ropival mingyá hívom Tomot és 1ezkedünk.... SXP,Isti Immo volt telefono support like bazs és mondtam helyszínelés és találtak 1 "kondenzátorra" hasonlító alkatrészt mmajd bevarázolták a kulcba és láááám indult és volt alapjárat..... újabb tanulságo móka :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 nem semmi ilyesmi :wink: akkó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 akkó? Mondjuk azt mondja, hogy azt visz helyette akit szeretne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 az is szar dolog ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 az is szar dolog ;-) Inkább korrekt, gáláns, nagylelkű meg hasonló :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Inkább korrekt, gáláns, nagylelkű meg hasonló :wink: hát nem tudom lehet, hogy csak nekem furcsa :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 hát nem tudom lehet, hogy csak nekem furcsa :roll: Mert antiszociális vagy, nem csodálom, hogy nem ugrott be neked ezen lehetőség :wink: :( :lol: :lol: :lol: :lol: ui : mármint ha ez a helytálló mert én is csak tippeltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Geri! Akkor jössz Akaliba ugyi???? :wink: :wink: most akkor mégis mész vagy mi fuck van Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 nem bazs így döntöttem, de ne akarj benne logikát találni fogd fel ez olyan minthogy eladtad a calidat egy muslinacsaliért :wink: - ez szarabb mert ez jóval több ember nem érti :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts