Gelko Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Bazihideg a sör :lol: :lol: :lol: :D akkor kellett a gsi alatt melegíteni a söröket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Ja meg most már vágom is, hogy mire gondolsz 4:50-nél...ott kicsit felrobban a kispolák váltója, és a Drivernek kicsit beleáll az az a lábába...és akkor még jól megúszta... Meg is érdemli,aki akkora barom,hogy beül egy ilyen motor mellé!Jó hogy nem ölelgeti végig a menet alatt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Anti! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Ja meg most már vágom is, hogy mire gondolsz 4:50-nél...ott kicsit felrobban a kispolák váltója, és a Drivernek kicsit beleáll az az a lábába...és akkor még jól megúszta... bázzz menet közben tud gyertyát cserélni, ez ám a karaj :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Anti! :lol: :lol: :lol: Qrva jóóóóóóóóóóóóóóóó... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 [ Opeles cimboráimnak sok szerettel!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D szegény csávókának jól tele van a pop-tarisznyája :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 http://www.szamlapok.hu/intro.html Mondjuk nem a legolcsóbb, de korrekt. 15ért már van plazma számlap,sztem az a +5ezer és már coolabb.... hamáááá matek van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 15ért már van plazma számlap,sztem az a +5ezer és már coolabb.... hamáááá matek van :lol: Okéé, csak akkor mutass a kartársan alternatívát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Okéé, csak akkor mutass a kartársan alternatívát :lol: minnyá nyomok vmit,csak gigi gallit nézem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Okéé, csak akkor mutass a kartársan alternatívát :lol: Sir.ehhen van a lék:http://streetvox.hu/comment.php?comment.news.22 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Fastrához 14990 péééz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Anti!!!! Egyedül mész Lacházára szombaton?Mert nem mennék kocsival,tehát veled mennék :lol: ha beférek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Anti!!!! Egyedül mész Lacházára szombaton?Mert nem mennék kocsival,tehát veled mennék :D ha beférek :lol: :lol: csomiba, kiskanállal :D üdv :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 csomiba, kiskanállal :lol: üdv :lol: Lopakodunk, lopakodunk ? :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Lopakodunk, lopakodunk ? :lol: :lol: :D :D István báttya átcsábított... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 az utóbbi évek 1ik legjobb gangster paródiája :lol: :lol: RE5PECT :lol: :D http://videos.streetfire.net/video/Ali-Gs-...Ride_174178.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 csomiba, kiskanállal :lol: üdv :lol: Akkor inkább busszal megyek :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Akkor inkább busszal megyek :D :lol: :lol: suhanó volánbusz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 István báttya átcsábított... :lol: Azt nem értem, hogy miért nem írtál eddig itt ? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Akkor inkább busszal megyek :D :lol: :lol: Antihoz is kell a kombinóra jegy :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Azt nem értem, hogy miért nem írtál eddig itt ? :lol: :lol: :D Én sem értem....úgy kellett könyörögnöm...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Antihoz is kell a kombinóra jegy :lol: :lol: Majd adok neki emelőt meg kerék kulcsot...hátha az is megteszi :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Azt nem értem, hogy miért nem írtál eddig itt ? :lol: :lol: :lol: 1éve tettem fel az arcom a csodajo vájlingra...de most igy eljött az idő h meguntam a sok nyomit... aztán nemrég regeltem ide, és most igyekszem bepótolni a lemaradásom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Akkor inkább busszal megyek :lol: :lol: :lol: Hánykor akarsz kimenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Én sem értem....úgy kellett könyörögnöm...... :lol: hát ha mondtátok volna h ennyire hiányzom.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts