aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Csabi kipuff nem lehet h odaverődik vmihez? Az pl tipikus jelenség. Meg a csöveket sem árt megnézni Lacinak pl az 1ik csinálja a hangokat folyamatosan :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Sajna nem kipuff, azt is vizsgáltam ill. rángattam :( de onnan semmi zörej. A csövek meg azért nem fordultak meg a fejemben mert a hang amit hallok fémes... azok a vékony csövecskék nem hinném hogy tudnának ilyen hangot produkálni , de azért ránézek alaposan. Pontosan olyan hangja van mintha vmi fémmel megütögetnéd a féktárcsát... azért gondolom, hogy ott ütögeti a betét, de arra meg nem sok ötletem van hogyha AZ akkor azt miként szüntessem meg... Kb. háromnegyed éve cseréltem féktárcsát betétekkel, mielőtt cseréltem volna ugyanezt tapasztaltam:) Csere után jobb ltt: megszünt:) most megint... ócska lehet a betét? van az a fémecske ami megfeszíti a betétet a nyeregben: eléggé meghajlítottam azt is, hogy feszítse joBBan. Ez viszont eléggé ellentmond annak, hogy a betét rezegne:) :lol: Biztos vmi egyszerű dolog lesz a megfejtés DE NEM taláLom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Én is hallok alkalmanként éles fémes csörgést és halvány fingom sincs, hogy mi az. Szerelőknek sem. Akkor hallatszik, ha a két hátsó kerék EGYSZERRE átmegy valami bukkanón. UI: Én éppen azon dologozom, hogy bebőröztessem a kocsit. Ülések, fejtámla, kormány (újra), váltó, kézifék, váltógomb, ajtókárpit textil része. Mindehhez éppen jó mesterembert keresek. Ha sikerül jó áron szépre, akkor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Én is hallok alkalmanként éles fémes csörgést és halvány fingom sincs, hogy mi az. Szerelőknek sem. Akkor hallatszik, ha a két hátsó kerék EGYSZERRE átmegy valami bukkanón. Nah! Ekkora mákot :( nem vagyok egyedűl ezzel a rejtéllyel?:lol: Ugyanez a felállás... Feltétlenűl szólj ha rájöttél h mi az isten az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 gyárilag volt 1általán kéék? Az OPC kékh :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Az OPC kékh :( OPC C20XE motorral? Te kis butus :-D amúgy szerintem a DIS-eseken fekte, a többin piros mármint az OPEL astrákon Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 OPC C20XE motorral? Te kis butus :-D amúgy szerintem a DIS-eseken fekte, a többin piros mármint az OPEL astrákon Megmutatod hogy a kérdésben hol szerepelt a motorkód, vagy akár a gsi szó ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "Egy kérdésem lenne? a szelepdeknin a gyertakarás helyén lévő műanyag szine egybeköthető -e az évjárattal. vagyis már láttam feketét, pirosat , kéket-már láttam aluból és műanyagból. Valaki???????" Nos ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 a topik címében szerepel: GSI szekció :smt019 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 a topik címében szerepel: GSI szekció :smt019 És itt még soha de soha nem fordult elő, hogy nem Gsi-ről szólt a csevely igaz ? :( :lol: :lol: :lol: :lol: ui : bazs (unforced errors = I) :lol: :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 És itt még soha de soha nem fordult elő, hogy nem Gsi-ről szólt a csevely igaz ? :( :lol: :lol: :lol: :lol:ezt nem mondtam de mivel nem volt előzménye a kérdésnek és nem volt megjelölve más típus, így következtethető, hogy a c20xe-re irányult a kérdés persze az egynyócon is van takarólemez, de olyan OPC sem volt :-P ui : bazs (unforced errors = I) :lol: :lol: :D :D :D :D mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 ....ezt nem mondtam.... Tehát te is úgy látod, hogy esett már szó másról is itt, mint a Gsi-kről ugyebár ? ....de mivel nem volt előzménye a kérdésnek és nem volt megjelölve más típus, így következtethető, hogy a c20xe-re irányult a kérdés persze az egynyócon is van takarólemez, de olyan OPC sem volt :-P Ha abból indulunk ki, hogy másról is esett itt már szó + a kérdés 1 általános kérdés és a szelepfedélen található gyertyatakaróra vonatkozott, akkor miért ne lehetne a kék takarólemezre "jó válasz" az OPC ? :lol::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Ha abból indulunk ki, hogy másról is esett itt már szó + a kérdés 1 általános kérdés és a szelepfedélen található gyertyatakaróra vonatkozott, akkor miért ne lehetne a kék takarólemezre "jó válasz" az OPC ? :lol::Da lelked mélyén érzed azért, hogy ez egy nagy hülyeség, ugye? :lol: Te nem nézel teniszhmeccseket ugye ? Ha meg akarod tudni, akkor szemlélj meg egyet :( köszi, de inkább kihagyom ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 a lelked mélyén érzed azért, hogy ez egy nagy hülyeség, ugye? :( Ez az úcsó mentsvárad, most, hogy látod, csak hátrálni tudsz? Máskor nem másssz bele és akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Ez az úcsó mentsvárad, most, hogy látod, csak hátrálni tudsz? Máskor nem másssz bele és akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe :wink:Pistám! mindjárt beírok valami okos kérdést a corsa topikba, majd miután mindenki válaszol, benyögöm, hogy "én igazából astrára gondoltam, csak gondoltam, a corsások jobban tudják" ;-) Drága barátom! Ez egy gsi-topik, az itt elhangzott, típusjelölés nélküli kérdések gsi-re vonatkoznak, ha esetleg az előzetes hozzászólások másra nem utalnak asszem, ebben megegyezhetünk bár talán a legjobb lenne megkérdezni a topik lakóit ;-) Azért majd jelzem, ha hasonlóan cselekszel :( :lol: :lol: :lol: hasonlóan? mihez hasonlóan? teniszmeccs-nézősen? ok, szóljál! :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Nah! Ekkora mákot :( nem vagyok egyedűl ezzel a rejtéllyel?:lol: Ugyanez a felállás... Feltétlenűl szólj ha rájöttél h mi az isten az. Azért nézzétek meg azt a kipuffot!! Nekem dettó ilyen hangja volt.. azthittem a futóm akar kiesni alólam, közben meg csak annyi volt, hogy a hátsó dob egyik felfüggesztése lejött. a középdob felöli végénél lévő. És ezért a hátsó hid belevert a kipuffcsőbe. Mert ha megnézitek a csö ott csinál egy kunkort, és fölötte megy el. Egyszerü.. megemel.. esetleg kerék levesz, majd ha nincs elég fény, zseblámpával kipuffcső megvizslat a hid fölött. (ha nem is jött le a gumesz, lehet akkor is hozzáérhet, és ez esetben látszik a csövön, meg picit a hídon is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Laci nem hisznek nekem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Azért nézzétek meg azt a kipuffot!! Nekem dettó ilyen hangja volt.. azthittem a futóm akar kiesni alólam, közben meg csak annyi volt, hogy a hátsó dob egyik felfüggesztése lejött. a középdob felöli végénél lévő. És ezért a hátsó hid belevert a kipuffcsőbe. Mert ha megnézitek a csö ott csinál egy kunkort, és fölötte megy el. Egyszerü.. megemel.. esetleg kerék levesz, majd ha nincs elég fény, zseblámpával kipuffcső megvizslat a hid fölött. (ha nem is jött le a gumesz, lehet akkor is hozzáérhet, és ez esetben látszik a csövön, meg picit a hídon is) A megoldást én tudom! A hátsó merevtengelyt összekötő stabilrúd nincs rendesen meghúzva. Nekem is ilyen problémám volt és eszméletlen fémes hangja volt, a kipufra gyanakodtam és véletlenül vettem észre.csak azt nem értem hogyan lazulhatott le? aknáról lehetségs a javitása. A szelepdekni takarás pedig C20Xe re GSi -re vonatkozott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 nekem meg pl az ik fékcső ért hozzá... vagy nem is fékcső volt? már donno de ott megyen keresztbe a kipuffcsőnél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Én is hallok alkalmanként éles fémes csörgést és halvány fingom sincs, hogy mi az. Szerelőknek sem. Akkor hallatszik, ha a két hátsó kerék EGYSZERRE átmegy valami bukkanón. UI: Én éppen azon dologozom, hogy bebőröztessem a kocsit. Ülések, fejtámla, kormány (újra), váltó, kézifék, váltógomb, ajtókárpit textil része. Mindehhez éppen jó mesterembert keresek. Ha sikerül jó áron szépre, akkor... Nagyon jó kárpitos : Robinak hivják, 16.ker, nekem gyönyörűen megcsinálta a civicemet pár éve : 0630-343-6714 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 A megoldást én tudom! A hátsó merevtengelyt összekötő stabilrúd nincs rendesen meghúzva. Nekem is ilyen problémám volt és eszméletlen fémes hangja volt, a kipufra gyanakodtam és véletlenül vettem észre.csak azt nem értem hogyan lazulhatott le? aknáról lehetségs a javitása. A szelepdekni takarás pedig C20Xe re GSi -re vonatkozott. köszi a tippet, lehetséges h ez lesz a gond. ma meg is nézem... de rápillantok a fent említett kipuff problémára is meg a bizonyos csőre. Baromira kíváncsi vagyok h melyik lesz az. Ha nem ezek közül vmelyik asszem feladom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 ahol a középdob után kanyarodik a renccer gyárilag a felett is megyen fémcső. Illetve gumi borítással, de ha a kipuffhoz párX hozzáér menet közben akkor ídővel leolvad a műaynag borítás. Nekem ez pl ajtó becsukásnál fémes hangot adott de kb 5 perces nyomozás után kiderült mi a turpisság :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 nah, ezek után átnézem majd az összes csövet is... :twisted: kínyírom azt a zajt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 http://lamermelculo.com/games.php?id=1380 yahoo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Hát Balázska ez aztán igazán idevaló link... :wink: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Ribanc autó. Ma négyszer állt le alattam. Milyen kár, hogy sz@rni sincs időm, nemhogy modult cserélgetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts