Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ennek a weblapnak a fórumán? :D Temeg ja :lol: Most vitorlázol vagy benyelsz inkább egy kis atomot?? :lol: :lol: nemsokan vagyunk nincs 10 fő ha nem lessz meg lefujom mert nemfoglalkoznak velünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 ha akkor kezdek forzmozni mint te már lenyomtalak volna kevés lennél! :D :lol: :lol: :lol: Melóhelyi Internet rulez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Mia nagy helyzet apafej :lol: Miko hányunk már együtt egy nagyot?? :lol: :lol: :lol: atomreaktor mellé még úgysem hánytam! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 atomreaktor mellé még úgysem hánytam! :lol: :lol: Primer köri medence party...:lol: Itt nem gáz, ha zöldet hánysz és még a sötétben is világítani fog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 atomreaktor mellé még úgysem hánytam! :lol: :lol: :lol: :D :D dzsákuzzi parééé!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Primer köri medence party...:D Itt nem gáz, ha zöldet hánysz és még a sötétben is világítani fog. :D Itt ha nem ződ a cucc akkor kivan közösítve! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 dehülyékvagytok :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Most vitorlázol vagy benyelsz inkább egy kis atomot?? :lol: :lol: nemsokan vagyunk nincs 10 fő ha nem lessz meg lefujom mert nemfoglalkoznak velünk! :lol: Vitorlázom, szóval akkor részemről az atom cancel sajna. Remélem nem miattam nem lesz meg a csapat, de szerintem azért várjál még, nov 8 nagyonnagyon messze van még, az emberek jó része asse tudja holnap micsinál nemhogy nov 8-án. Amúgy tavaly pont ezután a verseny után mentem először Gabiért, majd a Kecsói évzáróra - és nyomtuk hajnalig a züllött csapattal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Vitorlázom, szóval akkor részemről az atom cancel sajna. Remélem nem miattam nem lesz meg a csapat, de szerintem azért várjál még, nov 8 nagyonnagyon messze van még, az emberek jó része asse tudja holnap micsinál nemhogy nov 8-án. Amúgy tavaly pont ezután a verseny után mentem először Gabiért, majd a Kecsói évzáróra - és nyomtuk hajnalig a züllött csapattal. Meglessz a 10 fő sztem ,.... hanem pótloma családbú! :lol: :lol: :lol: Akkor jössz majd legközelebb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Zolika árulja akinek a 316 :lol: -ja van és pár sarokra lakik. Kell vkinek? megkérdezzem mi a pálya? Beszéltem vele más okból kifolyólag és nem ő árulja, habár a mailcím az övé. Szal turpisság lészen a dologban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 dehülyékvagytok :lol: :lol: :lol: :D Há jóhogy, a pááárééé az párrééé , amugy a dzskuziban oylan kellemesen meleg a víz 235 fok körüli 123bar nyomáson szal a a bőre az embernek feszes lessz :D Az méga körömgombára is faja me körmödse marad szal megéri bejönni hidd el :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Jókis jáccótér ... dzsakuzzi >>>> gőzfejlesztő>>> turbina felpörget 1000 el *3 aztán kondenzátor >>> tápszivatyú és vissza a dzsákuzziba! Magyarország lefaxájosabb vidámparkja hidd el ha énmondom! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Jókis jáccótér ... dzsakuzzi >>>> gőzfejlesztő>>> turbina felpörget 1000 el *3 aztán kondenzátor >>> tápszivatyú és vissza a dzsákuzziba! Magyarország lefaxájosabb vidámparkja hidd el ha énmondom! :lol: :lol: :lol: :D ezaaazzz,és nincs nagy tömeg,mert mindenki csak egyszer állja végig a sort :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Na leteszema lantot most más üla bringára :lol: GO HOME! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 :lol: ezaaazzz,és nincs nagy tömeg,mert mindenki csak egyszer állja végig a sort :lol: :lol: :D Ígyvan és ettől tuti kimegy a szarkaláb a szem melől! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Xray, tesó,írtam privit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Jókis jáccótér ... dzsakuzzi >>>> gőzfejlesztő>>> turbina felpörget 1000 el *3 aztán kondenzátor >>> tápszivatyú és vissza a dzsákuzziba! Magyarország lefaxájosabb vidámparkja hidd el ha énmondom! :lol: :lol: :lol: Van benne valami, mert te állandóan vidám vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Igen...csak sok lehetőség nem nagyon van sajnos... Ilyesmit nem lehet erre használni? Volt kombi senator is Az CARAVAN. :lol: :lol: Amúgy Viktor jók a képek. Kivéve amin MKPista is rajta van. :lol: De főleg azok amin a csak a Rekord :lol: Az nem Rekord hanem Commodore. :lol: Habár Rekord hűtőrácsa van Commo GS emblémával. :lol: 5 csavaros a futóműve és 6 hengeres. De lehet nem érted fel a motorterét. :D :D :lol: A menyasszonyi Rekord az ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 ...Az nem Rekord hanem Commodore. :lol: Habár Rekord hűtőrácsa van Commo GS emblémával. :lol: 5 csavaros a futóműve és 6 hengeres... Mindíg csak ezek a hibridautók... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Akkor kár érte! :lol: 14 az kicsi! Télre, első osztályú :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ilyesmit nem lehet erre használni? Az CARAVAN. :lol: :lol: Amúgy Viktor jók a képek. Az nem Rekord hanem Commodore. :lol: Habár Rekord hűtőrácsa van Commo GS emblémával. :lol: 5 csavaros a futóműve és 6 hengeres. De lehet nem érted fel a motorterét. :lol: :D :D A menyasszonyi Rekord az ilyen. Köszi, nekem is teccenek, nagy feeling volt a Commodore-val menni a városban :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Laci találtam neked faxa felniket :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Raceland ülések eladóak 1 pár 70ezer. Vadi újak nem voltak használva, és ilyen színűek mint a képen. Raceland dönthető, fekete, erős műbőrrel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Elértem a 2000. hozzászólásomat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Xray, tesó,írtam privit :lol: Válaszútam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts