mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Akkor menj vissza reklamálni...vagy tedd el következő alkalomra... :lol: :lol: Majd a végén odamegyek és azt mondom itt a bilettaaaaaa, hol a kabátom ? :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Jut eszembe. Megtaláltam az elhagyottnak hitt ruhatárjegymet :lol: :lol: :lol: :lol: banyek nemmondod! hol volt a zoknidban???? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Zsír ha annyira emléxel a B7-ből hétvégén mint én...csak az a kül. hogy te ott voltál én meg nem... :lol: :lol: :lol: én józan voltam,ezek voltak csak részegek,Albival délután 3kor indultunk és 8helyen ittunk ebből kb 6 volt kocsma,szerintem nem vagyunk alkoholisták! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 :lol: banyek nemmondod! hol volt a zoknidban???? :lol: :lol: :D Nem, ott a lábam tartom :D :lol: :lol: Szerintem írjuk a fáracságom terhére a billetta fel nem lelését és előkerülését :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Anti a képen a te felnid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nem, de az enyim is ugyan ilyen...a cupra felirat meg photoshop... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nem vagyok otthon de Oktober végén haza kell mennem egy kisidőre családi okok miatt. :lol: Nincs autóm, biciklizem és fapapucsban járok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nem, de az enyim is ugyan ilyen...a cupra felirat meg photoshop... :lol: jógagyi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 jógagyi... :lol: Hát nem egy ATS Cup...de azért kerek és gurul szerencsére... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nem, de az enyim is ugyan ilyen...a cupra felirat meg photoshop... :lol: Jaaa, a cupra feliratra nem emlékeztem, akkor ezért :lol: viszont élőben is jó ötlet, belefér a 11 napba :D Dóóógozhatok reggelig :S :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 jógagyi... :lol: Nem gagyi, csak gyengusz :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nem, ott a lábam tartom :lol: :lol: :lol: Szerintem írjuk a fáracságom terhére a billetta fel nem lelését és előkerülését :lol: :lol: :lol: én már semmiben nem vagyok biztos! :D jó-jó legyen,de cserébe mikor iszunk??? :D Akkor is Balázska volt a legnagyobb partiarc :lol: mi papírkutyák voltunk hozzá képest :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Jaaa, a cupra feliratra nem emlékeztem, akkor ezért :lol: viszont élőben is jó ötlet, belefér a 11 napba :lol: :D :D :lol: Még be is szeretnék kötni valami turbónyomás órát...csak nem tom hova tegyem, mert sehol nem tetszik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Hát nem egy ATS Cup...de azért kerek és gurul szerencsére... :lol: :lol: nemtudom már kit kell idéznem de a xar is gurul :lol: :D :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 :lol: :lol: :D Még be is szeretnék kötni valami turbónyomás órát...csak nem tom hova tegyem, mert sehol nem tetszik... :lol: Nincs a műszerfalon sehol hely ahol illene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 nemtudom már kit kell idéznem de a xar is gurul :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: Akkor már idézz rendesen... :lol: :lol: "Leejtőn a szar is gurul..." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 :D :lol: :lol: Még be is szeretnék kötni valami turbónyomás órát...csak nem tom hova tegyem, mert sehol nem tetszik... :lol: Kocsi nem biztos, hogy annyira szeretni fogja :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nincs a műszerfalon sehol hely ahol illene? Nincs...mindenki az A oszlopra teszi...de lehet én ugyan úgy berakom a középső befújóba mint a GSI-ben volt...csak nem tom mondjuk ha klímázok akkor a 7 fokos levegő vagy ha fűtök akkor a 40 fokos mennyire tesz neki jót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 én már semmiben nem vagyok biztos! :lol: jó-jó legyen,de cserébe mikor iszunk??? :D Akkor is Balázska volt a legnagyobb partiarc :D mi papírkutyák voltunk hozzá képest :lol: :lol: :lol: Képet láttad ? Dizájned báj Jéger :lol: Alapvetően szombaton szoktunk mozdulni :lol: Pszzzzzzzzzzttttttt....Ne bántsd a csendes gyilkost :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Na végre összeszedtem az adatokat a papírról! :D Először is köszi Voszi mindent, aztán főleg az hogy vittél egy karikát az OPC-vel, nagyon állatul megy :lol: :lol: Csak 3x mentem, sok értelme nem lett volna többször, rendőrök is mentek ott el biztosan lehetett volna még javítani, de ez is jó! 0-100-ra = 6.95 sec 201m = 9.61 @ 123.6 Km/h 402m = 14.76 @ 154.6 Km/h :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nincs...mindenki az A oszlopra teszi...de lehet én ugyan úgy berakom a középső befújóba mint a GSI-ben volt...csak nem tom mondjuk ha klímázok akkor a 7 fokos levegő vagy ha fűtök akkor a 40 fokos mennyire tesz neki jót... :lol: Nekem az A oszlop nem jön be, sőt szerinte nagyon nem szép! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Mi volt morrisonsban? :D :lol: :lol: Mi volt B7-ben? :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Na végre összeszedtem az adatokat a papírról! :D Először is köszi Voszi mindent, aztán főleg az hogy vittél egy karikát az OPC-vel, nagyon állatul megy :lol: :lol: Csak 3x mentem, sok értelme nem lett volna többször, rendőrök is mentek ott el biztosan lehetett volna még javítani, de ez is jó! 0-100-ra = 6.95 sec 201m = 9.61 @ 123.6 Km/h 402m = 14.76 @ 154.6 Km/h :lol: Alakul... :D Milyen rollouttal számoltatok??? Le-re mi jött ki??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Alakul... :lol: Milyen rollouttal számoltatok??? Le-re mi jött ki??? 10 talajra 120 körül azt hiszem, tehát talán hozza a gyári 150 lovat, de azt nem annyira nézegettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Mi volt morrisonsban? :lol: :lol: :lol: Buli mi más ? :D :D :lol: Te vótál b7ben ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts