Atommanó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Akkó nem maradtam le semmirő... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Az a bajjjjjjjj.....hogy mivel volt már bennem nem jelentékeny mennyiségű alkohol + nem csak rátok figyeltem, így nem tudom felmérni mennyire fárasztottad le :lol: :D Mondjuk ő mondta, hogy nem nehéz beszerezni az elérhetőségeit :D :lol: :lol: :lol: Úgy tűnt, vevő volt a fárasztásra, nagy gond nem lehet :lol: Jól van, akkor nem csak én vettem bíztatásnak ezt az utsó mondatát elköszönéskor :lol: miért rettegsz, csak nem lehánytad? :lol: Noooo, kultúrált fiatalember vagyok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Na Gabi megint szerelmes... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Na Gabi megint szerelmes... :lol: :D Alakul-alakul :lol: Pókerarcok a visaton, most kezdődött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Na Gabi megint szerelmes... :lol: :D Alakul-alakul :lol: Menjetek, nézzetek inkább valami brazil romantikus sorozatot... :lol: :D Katasztrófaturisták! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Menjetek, nézzetek inkább valami brazil romantikus sorozatot... :lol: :lol: Katasztrófaturisták! :lol: Pfffffff.... Az ember jószándékú, nem beszél ellened és ez a hála ? :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Pfffffff.... Az ember jószándékú, nem beszél ellened és ez a hála ? :lol: :lol: :lol: :lol: :D Na jó, azt meg kell adni, nem azon igyekeztél tegnap egész este, hogy engem égess :D :lol: Thanks :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Na jó, azt meg kell adni, nem azon igyekeztél tegnap egész este, hogy engem égess :lol: :lol: Thanks :lol: Magát égette? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Magát égette? :lol: Tök szolid volt, pedig nem kevés OH csoport befolyásolta :lol: Lassan felnő... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Anti akkor ma majd olyan 6 körül megkeresnélek otthon. Itt áll a parkolóban hátul az astra és akkor kb 30 percre kell a kulcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Jó Reggelt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Noooo, kultúrált fiatalember vagyok... :lol: méghogy fiatal..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 méghogy fiatal..... :lol: :lol: Fiatal és szexi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Anti akkor ma majd olyan 6 körül megkeresnélek otthon. Itt áll a parkolóban hátul az astra és akkor kb 30 percre kell a kulcs. bármikor hívhatsz...már kidobott az ágy... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 bármikor hívhatsz...már kidobott az ágy... :lol: :lol: túlaludtad magad mi ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 túlaludtad magad mi ? :lol: Akkor 16:00-kor írtam volna ezt... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 méghogy fiatal..... szemtelen pisis! :lol: Fiatal és szexi :lol: Miva', unod a zasszonyt? :lol: Hiába próbálkozol! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Miva', unod a zasszonyt? :lol: Hiába próbálkozol! :lol: Mondták a rádióban, hogy melegedés lesz de én azt hittem az időjárásra gondoltak :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!:lol: Végre zöldcsoportos lettem az Oviban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Dettó :lol: Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!:lol: Végre zöldcsoportos lettem az Oviban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Végre zöldcsoportos lettem az Oviban. :lol: Ott nevelkednek a grínpísz aktivisták? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Ott nevelkednek a grínpísz aktivisták? :D Ott még jobban szeretik a taknyot mint a brokkolit. :lol: :lol: :lol: Tényleg Isten éltessen sokáig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Mondták a rádióban, hogy melegedés lesz de én azt hittem az időjárásra gondoltak :lol: :lol: :lol: Csajok körében szexi, nemis tudtad??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Miva', unod a zasszonyt? :lol: Hiába próbálkozol! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts