Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

100-ig jók vagyunk utána azért már taposni, kell hogy történjen valami...

Tegnap Sonique-kal ótókáztunk...

Adott volt egy Smart roadster (valszeg Brabus mert iszonyatosat ment), egy Xara VTS, és egy dízel VW...

felling volt így rajban nyomulni a Vácin...

Soniquenak nagyon tetszett, hogy a szaros dízel fültölt de nem tudtuk otthagyni, nagyon jött, a többiek csak úgy ímmel ámmal értek utól...

Kicsit elszoktam a raccsingtól, meg hát ahogy Sonique vezet az sem semmi...szóval tegnap jó volt egy picit... :wink:

Megosztás:

mijé?

nem csak 3literes mv6 van?

nem. Van 2.5-ös is ami ha jól emlékszem 170LE. A 3.0 220-230 LE az azért már nehezebb feladat... Itthon a 2.5 gyakoribb jelenség.

Atommanó:

Az a Dízel VW nem egy ilyen kombi type, fekete golf volt?

Mert ha az akkor én is találkoztam már vele párszor és nem mindig sikerült legyűrni. Nagyon a startnál kell elkapni mert aztán már problémás. Odalép neki és fütyűl benne a turbo mint a picsa...:( aztán füstöl is keményen... de jól megy.

Megosztás:

Beszéltünk a csávóval egy piros lámpánál, mondta, hogy most nincs is túltekerve a turbó, és valahol elengedi a nyomást... :shock: :? :roll: :wink:

Hy!

Nem egy régi kocka Világoskék VW Passat kombival volt a srác?

Esetleg szemüveges volt?

Mert nekem van egy cimborám akinek ilyenje van.

Egy 1.9 TDI Passat motort rakott bele, 6-os váltóval.

Iszonyatosat megy az a verda! :(

Megosztás:

Segítsetek ha tudtok:

Macskaköves vagy egyéb kicsit rázósabb úton zörög vmi a két hátsó kerekemnél. Már szana-széjjel szedtem, hogy mi lehet ott kilazulva de semmi... olyan hangot ad ki mintha a fékbetét ütödni hozzá a tárcsához amikor rázós úton megyek. A fékbetét külső felét leragasztottam vékony szivacsos szalaggal, az már nem kopoghat a nyereghez. Lehet, hogy ennyire mozog még mindig a tárcsa irányába és kotyog aprókat? elég idegesítő... zörög. A fékbetét még bőven jó...

Ötletek?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.