aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 mijé? nem csak 3literes mv6 van? engem utolsó emlékeim szerint 16xnél levillogott a lágymányosin... látod SXP,Tom én ennyivel kaptam volna a fotót kb :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 100-ig jók vagyunk utána azért már taposni, kell hogy történjen valami... Tegnap Sonique-kal ótókáztunk... Adott volt egy Smart roadster (valszeg Brabus mert iszonyatosat ment), egy Xara VTS, és egy dízel VW... felling volt így rajban nyomulni a Vácin... Soniquenak nagyon tetszett, hogy a szaros dízel fültölt de nem tudtuk otthagyni, nagyon jött, a többiek csak úgy ímmel ámmal értek utól... Kicsit elszoktam a raccsingtól, meg hát ahogy Sonique vezet az sem semmi...szóval tegnap jó volt egy picit... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 mijé? nem csak 3literes mv6 van? nem. Van 2.5-ös is ami ha jól emlékszem 170LE. A 3.0 220-230 LE az azért már nehezebb feladat... Itthon a 2.5 gyakoribb jelenség. Atommanó: Az a Dízel VW nem egy ilyen kombi type, fekete golf volt? Mert ha az akkor én is találkoztam már vele párszor és nem mindig sikerült legyűrni. Nagyon a startnál kell elkapni mert aztán már problémás. Odalép neki és fütyűl benne a turbo mint a picsa...:( aztán füstöl is keményen... de jól megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Nem ez most egy kék csoda volt... De mi is találkoztunk már a fekete kombival is...vicces volt ahogy elindult, majd érezve hogy veszélyben a becsülete odalépett neki... :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 figyelni kell a tdi feliratra is. ammenyiben TDI akkor nincs gáz. Ha TDI akkor ima h meg legyen pakolva és uzsgyi onnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Beszéltünk a csávóval egy piros lámpánál, mondta, hogy most nincs is túltekerve a turbó, és valahol elengedi a nyomást... :shock: :? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 MEkkora motorral TD amit nehéz megfogni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Beszéltünk a csávóval egy piros lámpánál, mondta, hogy most nincs is túltekerve a turbó, és valahol elengedi a nyomást... :shock: :? :roll: :wink: Hy! Nem egy régi kocka Világoskék VW Passat kombival volt a srác? Esetleg szemüveges volt? Mert nekem van egy cimborám akinek ilyenje van. Egy 1.9 TDI Passat motort rakott bele, 6-os váltóval. Iszonyatosat megy az a verda! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Antiiiiiiiiiiii küldd be léccci a hírdetést, amit kértem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Már felraktam amikor kérted Teeeeeee :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 thx akkor rossz helyen néztem ezexerint :?: :roll: én csak 1 ilyen topikról tudtam eddig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 3 helyre tettem ki... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 3 helyre tettem ki... :wink: zsírköszi de 1iket sem látom sebaj hülyén halok meg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9017137 http://forum.index.hu/Article/showArticle?...924&la=46156260 A GSI Fansba meg most tettem be ha sikerült... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 :( köszönöm jóbarátom :wink: :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Hát igazán nincs mit... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Hát igazán nincs mit... :wink: Báz 1ik jóbarátom láttad h megest árulják Renzso kocsijhát :?: Még mindig a régi képekkel... opelklubbos matricával.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 ebben meg milyen bőr van :roll: :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Hát mit ne mondjak jó csúnya... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 ebben meg milyen bőr van :roll: :shock: :?: bőr üléshuzat, amit utolag lehet felhuzni rá.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 és ez full speer? vagy olyan mint ami a mi F18+ unkban van? full LSD nincs, csak a ladákban, ha leheggesztik :-D a miénkben asszem olyan 30%-os van, én még 70%-nál nagyobbról nem hallottam :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Maradjunk 25 %-ban... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Itt olvastam: http://carstyling.hu/car_shower.php?id=5332 :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Segítsetek ha tudtok: Macskaköves vagy egyéb kicsit rázósabb úton zörög vmi a két hátsó kerekemnél. Már szana-széjjel szedtem, hogy mi lehet ott kilazulva de semmi... olyan hangot ad ki mintha a fékbetét ütödni hozzá a tárcsához amikor rázós úton megyek. A fékbetét külső felét leragasztottam vékony szivacsos szalaggal, az már nem kopoghat a nyereghez. Lehet, hogy ennyire mozog még mindig a tárcsa irányába és kotyog aprókat? elég idegesítő... zörög. A fékbetét még bőven jó... Ötletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Maradjunk 25 %-ban... :wink: jóvanna én csak tippeltem, mer nem tudtam pontosat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts