Zsoltee Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 SSnek is ma van a szülinapja ? :lol: :lol: :D Sztem ha sörről van szó, neki minden nap szülinap... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Nekemiskellnekemiskell! Főleg ha olyan hangja lesz mint Mor-énak. :lol: Hívj csak inkább Pé-nek :D ez a Moré nekem nem tecc annyira :lol: Amúgy V6 bármikor mehet csak a szó hiányzik no meg egy kis alamizsna nekünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Hívj csak inkább Pé-nek :D ez a Moré nekem nem tecc annyira :lol: Amúgy V6 bármikor mehet csak a szó hiányzik no meg egy kis alamizsna nekünk :D Moré jól beszél :lol: , de ha nem a legnagyobb hidegben kell szerelni, az se nagy baj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Hívj csak inkább Pé-nek :lol: ez a Moré nekem nem tecc annyira :lol: Amúgy V6 bármikor mehet csak a szó hiányzik no meg egy kis alamizsna nekünk :D Először úgy írtam le hogy Moré, de az valahogy olyan győzikés volt... Akkor javítottam át Mor-éra... :lol: :lol: Amúgy a szóval nem lenne gond, az alamizsnával annál inkább... :D Egy összeget azért küldj PÜben... hátha találok a szekrényben annyit... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Először úgy írtam le hogy Moré, de az valahogy olyan győzikés volt... Akkor javítottam át Mor-éra... :D :lol: Amúgy a szóval nem lenne gond, az alamizsnával annál inkább... :lol: Egy összeget azért küldj PÜben... hátha találok a szekrényben annyit... :D :lol: Azt azért tudnod kell, hogy egy 3000 MV6 projekthez két motor kell, hogy kultúráltan be lehessen szerelni. Kell ugye egy MV6 blokk hengerfejekkel és injektorokkal, illetve kell egy C25XE alkatrésznek, mert minden más arról kell. Motortartók, szívósor, kábelköteg, ECU, leömlők, kipufogó Y-darab, karter, olaj szívócső, önindító... Illetve C20XE kuplung is kell kompletten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Lehet, hogy olcsobb mint egy turbo..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Azt azért tudnod kell, hogy egy 3000 MV6 projekthez két motor kell, hogy kultúráltan be lehessen szerelni. Kell ugye egy MV6 blokk hengerfejekkel és injektorokkal, illetve kell egy C25XE alkatrésznek, mert minden más arról kell. Motortartók, szívósor, kábelköteg, ECU, leömlől, kipufogó Y-darab, karter, olaj szívócső, önindító... Illetve C20XE kuplung is kell kompletten. Igen közben már Moré ( Pé :lol: ) leírta PÜben... Az XE kuplung a legkissebb gond, az van most is a kocsiban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Azt azért tudnod kell, hogy egy 3000 MV6 projekthez két motor kell, hogy kultúráltan be lehessen szerelni. Kell ugye egy MV6 blokk hengerfejekkel és injektorokkal, illetve kell egy C25XE alkatrésznek, mert minden más arról kell. Motortartók, szívósor, kábelköteg, ECU, leömlők, kipufogó Y-darab, karter, olaj szívócső, önindító... Illetve C20XE kuplung is kell kompletten. ja, ennek ismeretében az előző postom tárgytalan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Lehet, hogy olcsobb mint egy turbo..... Gyengébb is, nehezebb is... De olcsóbb, ez tény. Na meg elvileg kevesebb vele a gond. Azért elvileg, mert épp cumi van az egyikkel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 ja, ennek ismeretében az előző postom tárgytalan :lol: Még jó, hogy válaszoltam rá, így látható még a hozzászólásomban. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Azért elvileg, mert épp cumi van az egyikkel. :lol: Mi a gond vele? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Mi a gond vele? :lol: :lol: Nagyon úgy néz ki, hogy berágott a motor a tulajra, mert kevés volt benne az olaj. Berágott a szó szoros értelmében. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Nagyon úgy néz ki, hogy berágott a motor a tulajra, mert kevés volt benne az olaj. Berágott a szó szoros értelmében. :lol: Hát az nem a motor hibája hogy a csávó nem ismeri a nívópálcát. :lol: :lol: Egyébként a tiédben még hogyhogy nincs V6? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Hát az nem a motor hibája hogy a csávó nem ismeri a nívópálcát. :lol: :lol: Igen, ez a nívópálca még egy olyan dolog az ilyen MV6 átalakításoknál. :lol: Ha azt mutatja a pálca, hogy jó, akkor már épp túl kevés olaj van benne. A valódi max szint asszem kb. 3 cm-el van a pálca szrinti max felett. :D Mondjuk ezt a srác is tudta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Egyébként a tiédben még hogyhogy nincs V6? :lol: Más irányba mennek a fejlesztések a télen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Igen, ez a nívópálca még egy olyan dolog az ilyen MV6 átalakításoknál. :lol: Ha azt mutatja a pálca, hogy jó, akkor már épp túl kevés olaj van benne. A valódi max szint asszem kb. 3 cm-el van a pálca szrinti max felett. :lol: Mondjuk ezt a srác is tudta. Tehát magyarul nem igazán úgy áll a motor ahogy egy Omegában állt. :lol: Csaknem turbósítasz? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Tehát magyarul nem igazán úgy áll a motor ahogy egy Omegában állt. :lol: Csaknem turbósítasz? :D :lol: De, jól áll a motor, csak a karter kialakítása egészen más. Az Omegában sokkal mélyebb a karter, mint az elsőkerekes V6-okban. Amíg nem 100%, hogy mi fog történni a télen, addig erről még nem nyilatkozok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 De, jól áll a motor, csak a karter kialakítása egészen más. Az Omegában sokkal mélyebb a karter, mint az elsőkerekes V6-okban. Amíg nem 100%, hogy mi fog történni a télen, addig erről még nem nyilatkozok. :lol: Jah igen, mert a 2.5ös kartere van rajta... Oké, ígymá leesett. :lol: Hírzárlat? Bakker... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Hírzárlat? Bakker... :lol: Egyébként hajszárítós technika van tervben, csak még nem tudom mikorra kivitelezhető. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Egyébként hajszárítós technika van tervben, csak még nem tudom mikorra kivitelezhető. :D Tessék találtam neked hozzá alkatrészt. Klatty :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Tessék találtam neked hozzá alkatrészt. Klatty :lol: :lol: :lol: Igen, pont ilyesmire gondoltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Ez ingyen van Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Jó Reggelt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Zasszttttatot :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Zasszttttatot :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts