Sonique Gsi 16V Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7988719941&rd=1 ez kéne a caravanra! :( tessék megvenni és ha mar szép az astra el is lehet adni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 tessék megvenni és ha mar szép az astra el is lehet adni :( kabbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 bazs, nem vagy te egy kicsit felni-függő ? :( Mondjuk szép darab ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 bazs, nem vagy te egy kicsit felni-függő ? :( Mondjuk szép darab ... nem nagyon :lol: amúgy meg mond, hogy nem dob sokat egy szép felni az autón az ízlésem meg mindig jó volt ilyen téren ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 bazs vedd meg és add el a gsit felnistül 650ért de előbb tegyél rá vmi fain lököst :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 ezeknél már benne van a hűtő aljában asszem legalábbis az újabb caliknál már beleintegrálták oszt két plusz csöcs vót még a hűtőn Nah ezt majd megsassolom. mondjuk a másik amit megjegyzett aztec cartárs,hogy.. ehh. nem emlékszem h mondta.. pedig úgy a frankó.. szal ezeket szerelni... :? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 bazs vedd meg és add el a gsit felnistül 650ért de előbb tegyél rá vmi fain lököst :( kéne egy kicsit pakolni szombaton Pista nem bizti, hogy ráér egy tűzhelyet kéne levinni a másodikról benne vagy? :lol: ez most komoly! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 ne legyél ennyire vulgáris - mondaná SXP :( ne értsd félre barétom majd meglátod mijjen az mikor mindenki kérdezi mééééé nincs még kééééész? Nah ezen ót mosolyogtam.. elösször a te véred szííták aztec cartárs,de úgy látom nem csak neked jár ki belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 :( én is upn leszek ha igaz erősítés kell szólj me neki is lehet pár tesója :roll: :lol: ha a Bandiról beszézünk... Jééé.. itt fényezik valahóól "nálunk"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 "hallgass az ösztöneidre, Fanta sugja mit tegyél" :( :lol: de inkább mégse..én is ezt tettem a hétvégén most meg égek mint a rongy Mesélj, mi szépet műveltél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 ehhh.. ez széép.. vagy csak én nem gondoltam hogy ennyi egy ilyen jószág? http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...0ac09ed5&s=1032 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 ehhh.. ez széép.. vagy csak én nem gondoltam hogy ennyi egy ilyen jószág?http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&hirkod=5ccfa4938509c51a461abd280ac09ed5&s=1032 Szerintem stimmel a nagyságrend :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 ehhh.. ez széép.. vagy csak én nem gondoltam hogy ennyi egy ilyen jószág?http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&hirkod=5ccfa4938509c51a461abd280ac09ed5&s=1032 pedig ennyi az ára :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 benne vagy? :( ha nem utazom természetesen segítek :wink: de előbb ki kellene találnom how to a továbbiakban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Hát röviden a tegnap estéről... A lakatos "Bandi" full korekt volt, és normális, még a Soniquenak is szimpi volt ami nagy szó... kiderült, hogy a lakatos gyerek sumákolt... Végül is elúszott Akali, szóval az sem biztos hogy megyünk... Majd a végén biztos bőkezű leszek és meghálálom a lakatosnak hogy ilyen korekten kezelte a dolgokat, az időpontot, és hogy nagyon körültekintően dolgozott...végül is csak pár dolog maradt ki.... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 bővebben :?: mondtam h csipp és mesélj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Bővebben nem volt semmi azért sem csörögtem... Csúszott a lakatos, nem végzett korrekt munkát, addig amig nem hozza helyre nem kezd neki a fényező mert nem akar vele ő szopizni... Még kb 2 hét a végső beteljesülésig... Úgyhogy bemutató majd Balatonszemesen... Addigra betesszük a pillangót is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 ird nyugodtan ki nagybetűkkel a lakatos nevét telszámát, nehogy msát is megszopasson Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Megoldom valszeg elegánsabban! Nem fogom kifizetni... :wink: legalábbis idén nem.. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 ird nyugodtan ki nagybetűkkel a lakatos nevét telszámát, nehogy msát is megszopasson az igazságosztó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 pedig ennyi az ára :idea: és ez full speer? vagy olyan mint ami a mi F18+ unkban van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Egy kérdésem lenne? a szelepdeknin a gyertakarás helyén lévő műanyag szine egybeköthető -e az évjárattal. vagyis már láttam feketét, pirosat , kéket-már láttam aluból és műanyagból. Valaki??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 sztem nem az újabbak feketék korábban piros volt gyárilag volt 1általán kéék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Szerintem nem volt kék gyárilag! A fém és a műanyag is változó , szerintem nem köthető évjárathoz... Ugyanúgy mint az olajbetöltő kupak, abbol is volt sárga fekete, illetve fém, bár ez utóbbi csak a régebbi típusok esetén volt megtalálható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 gyárilag volt 1általán kéék? szerintem kék nem, de sárga igen Vauxhalléknál. Tegnap este Omega MV6 vs. Én with GSI :( ALÁZATtal beszélhetünk az MV6-ról is :wink: de azért a 3000-es MV6-al biztos meggyülne a bajunk... Na akinek LeT-je van az ugye nem tartoztik ide, azzal szerintem szintén gyerekjáték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts