B_Csaba Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 ha megjön az eper után a vágyad már veheted is a baba ruhákat ^^ Honnan tudod te ezt ennyire, csak nem átélted már? :lol: Akkor áruld már el mitől üzlet nekem ez? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 http://www.nyuuz.hu/kepek/BLOG/19/19729.jpg :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 kép Hmmm... Elég kilátástalan helyzet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Hmmm... Elég kilátástalan helyzet. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Na, ma beindult a felújított motorom. :lol: Háááát, izé... ÁÁÁÁÁÁLLLAT! :D Nem fogom győzni kivárni, míg kész lesz a többi. Pedig megfogadtam, hogy addig nem ülök bele, amíg nincs 99%-osan készen. :lol: apróbetű: amilyen hülye vagyok, mire kész lesz minden, beszerzek egy LET-et és akkor kezdem előlről. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Na, ma beindult a felújított motorom. :lol: Háááát, izé... ÁÁÁÁÁÁLLLAT! :D Nem fogom győzni kivárni, míg kész lesz a többi. Pedig megfogadtam, hogy addig nem ülök bele, amíg nincs 99%-osan készen. :lol: apróbetű: amilyen hülye vagyok, mire kész lesz minden, beszerzek egy LET-et és akkor kezdem előlről. :D Igen, ilyen hülye vagy, ismerlek már vagy 6-7 éve?! szóval szerintem így lesz! :lol: :lol: :lol: Melyik na ugorjak le hozzád? Amikor ráérsz leugrok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Igen, ilyen hülye vagy, ismerlek már vagy 6-7 éve?! szóval szerintem így lesz! :lol: :lol: :D Melyik na ugorjak le hozzád? Amikor ráérsz leugrok! Összehozzuk. :lol: Sajna hétköznap kint leledzem Szlovákiában, due to APEH, de azért hétvégéken megoldható egy összeröffenés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Jó Reggelt! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Jó Reggelt! :lol: :lol: Hááááááááály... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Jóhajnalt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Hááááááááály... :D Az lesz mertmáááá éhes vagyok nem kicsit- nagyon :lol: :lol: :lol: Jókedved van, biztos ez a 3. nap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Jóhajnalt. :lol: Hajnal, 8 óra után? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Az lesz mertmáááá éhes vagyok nem kicsit- nagyon :lol: :lol: :lol: Jókedved van, biztos ez a 3. nap :D Jaja...3. nap...és most kicsi pihi jön...11 nap freee... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Jaja...3. nap...és most kicsi pihi jön...11 nap freee... :D :lol: 11 nap???? :lol: :lol: :lol: aztamindenit, akkor tuti hízni fog a Seat vagy 20-30 lóerőt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 11 nap???? :lol: :D :lol: aztamindenit, akkor tuti hízni fog a Seat vagy 20-30 lóerőt! :D Hát ha annyit nem is...de a coolerezést megcsináljuk, meg 11-re kapok kölcsön slicket is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Hát ha annyit nem is...de a coolerezést megcsináljuk, meg 11-re kapok kölcsön slicket is... :lol: Nagy cooler ebben a hidegben sokat számít, de már alig várom a 11.-ét :lol: de a lehető legkisebb kerékre ami felmegy szerezz slicket, had rugja a 14 alját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 15-ös téligumit keresek 195/50, 195/55, 205/50 vagy valami hasonló méretekben jövőre meg venni kell valami normális gumit mert ezekkel a Pirellikkel meg fogok halni......tegnap is éreztem, hogy csussz-csussz van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Nagy cooler ebben a hidegben sokat számít, de már alig várom a 11.-ét :lol: de a lehető legkisebb kerékre ami felmegy szerezz slicket, had rugja a 14 alját :lol: Jaja...baszottul érezni, hogy lehűlt a levegő...csak amíg sorbanállok a gyári pikk pakk visszamelexik... 17-es Yoko A006 van rajta...hát kiváncsi vagyok mit megy így, mert ha alul tudok javítani, akkor az 400-on már szépen sokat hozhat... hogy milyen idő lesz belőle nagyon sokmindentől függ...ha azt nézem, hogy 2.7-es 60 Láb helyett, ha 2.2-ket húzok, az már önmagában fél sec... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Amúgy valszeg ez lesz...véigicsövezve fémből... 180x550x65mm 60as csőcsatlakozás 700mm a teljes hossza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Jaja...baszottul érezni, hogy lehűlt a levegő...csak amíg sorbanállok a gyári pikk pakk visszamelexik... 17-es Yoko A006 van rajta...hát kiváncsi vagyok mit megy így, mert ha alul tudok javítani, akkor az 400-on már szépen sokat hozhat... hogy milyen idő lesz belőle nagyon sokmindentől függ...ha azt nézem, hogy 2.7-es 60 Láb helyett, ha 2.2-ket húzok, az már önmagában fél sec... :lol: Hát igen, de ha meglesznek a slickek, mérhetsz egyet Voszival is, az már elárul ezt azt, de kkháza a lényeg úgy is! Én is csináltatok az enyém alá komplett sort, négyleömlővel együtt de már csak jövőre, Janóékkal már le is van zsírozva, mert még nekem full gyári van, és kap egy normális powercupot jövőre, és még 1-2 apróságot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Amúgy valszeg ez lesz...véigicsövezve fémből... 180x550x65mm 60as csőcsatlakozás 700mm a teljes hossza... http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/59..._1222865895.jpg És ez jól is néz ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 És ez jól is néz ki! :lol: Nem túl nagy...de 350ps-ig jó...így nekem hibátlan...ráadásul a lököst nem akarom szétbuzerálni, így ha nagyobb lenne, az úgy is csak kitakarna...szal reméljük pont befér gond nélkül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 15-ös téligumit keresek 195/50, 195/55, 205/50 vagy valami hasonló méretekben jövőre meg venni kell valami normális gumit mert ezekkel a Pirellikkel meg fogok halni......tegnap is éreztem, hogy csussz-csussz van :lol: 14-esek acélokon nem jók+téligumi? Soma01 hirdet most ponty ilyeneket(mármint télieket). Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 15-ös téligumit keresek 195/50, 195/55, 205/50 vagy valami hasonló méretekben jövőre meg venni kell valami normális gumit mert ezekkel a Pirellikkel meg fogok halni......tegnap is éreztem, hogy csussz-csussz van :lol: Én csak új gumiban tudok segíteni, szereléssel együtt. nekem például a Kumho Ku31 gumi 195/50 R15 4db szereléssel együtt 52e volt. Szóval ebben tudok ha kell szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts