B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 az én kocsimat kb 3éve törték fel fényes nappal du fél 4kor ózdiak voltak mint kiderült. 2gumi,ablak,iratok+némi cash bánta! akkor még tudtak hivatkozni a romák arra,h "megélhetési bűnözést"folytattak"CSAK"!!!! ja meg még +2kocsi bánta!az egyik szintén 1 opel volt,ott is ugyanez az eljárás volt :lol: Ez van sajna! Mondjuk azt nem értem hogy ha nincs pénz, miért csak az a megoldás létezik, főleg Roma körökben hogy lopok?!! Akármennyire nem lenne sem lopnék, inkább kölcsönkérnék, vagy hitelt intéznék vagy akármi de inkább eladósodás normális úton, mint a lopás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Ez van sajna! Mondjuk azt nem értem hogy ha nincs pénz, miért csak az a megoldás létezik, főleg Roma körökben hogy lopok?!! Akármennyire nem lenne sem lopnék, inkább kölcsönkérnék, vagy hitelt intéznék vagy akármi de inkább eladósodás normális úton, mint a lopás! :lol: najahh! és az volt a poén,h 1 kombi A6-al jöttek! 2.5 td volt kb nekem valszeg olyan kocsim soha nem lesz.és én mégse töröm fel másnak a kocsiát! azóta se lett semmi belőle,szal mindenki bukta a 100-200E ft os kárját! ez a magyar btk!!! pedig a bíróságon megbukott/tak! hozzá kell tenni,h 3db,kb 120-140kg közötti fickók voltak,mivel féltek 1edül menni,én nővéremmel voltam,aki némi dolgot látott,és tanú volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Ez ma magyarország. Vagy nevezzük inkább abszurdisztánnak. Jogaid nincsenek, csak kötelességeid. Ha vétesz valamit, rádugrik a rendőrség, vagy az apeh, vagy valamelyik legális terrorszervezet. :lol: De csak ha magyar vagy! A kisebbség mindent megúszhat, sőt, ha esetleg megvéded magad, vagy a vagyontárgyaidat, akkor még téged hurcolnak meg... Ez van. Semmit sem tehetünk, amíg ennyire védik ezeket az élősködő tetveket. Ja, és jó reggelt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Jóregggggelt... Szeva Petya! Mizu Hágában?? Meló meglett? Lóvé kitart még??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Jóregggggelt... Azt hittem bealudtál a kolléga meg ott várja a váltást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Azt hittem bealudtál a kolléga meg ott várja a váltást! :lol: ááááááááááá...nem lehet...6.45-kor itt voltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 ááááááááááá...nem lehet...6.45-kor itt voltam... Te is olyan vagy mint én, életemben nem késtem munkahelyről :lol: sőt szinte mindig én voltam az első :lol: Jaaa, ma adják át a Megyeri hidat, lehet kikéne nézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Te is olyan vagy mint én, életemben nem késtem munkahelyről :lol: sőt szinte mindig én voltam az első :lol: Jaaa, ma adják át a Megyeri hidat, lehet kikéne nézni! Én késtem...mert ezt kapom vissza is...csak épp mindig engem fognak meg ezzel a buzisággal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Én késtem...mert ezt kapom vissza is...csak épp mindig engem fognak meg ezzel a buzisággal... :lol: tegnap faxa napom volt nekem si , megkaptam a szóbeli figyelmeztetőm írásban! Az indok: A szolgállatváltáas nem megfelelő dokumentálása. Ez annyit jelent hogy aki jött váltani még nem írta alá a naplót, ugyan ott állt melettem. Aztán elindultunk haza. na ezért illetve hogy utcai ruhában váltottunk nem a Nomex íválóban. Szal faja a művezetőm is kapott psze utána énvagyok a sorban így én is! :lol: Fentvoltam a Nagy Boss-nál jött a risza meg a izé bizé és aztmondja nekem: Laci ugye a munkád ettől ugyanolyan jól végzed mint eddíg ,remélem. Mondom neki: Ez egy erőmű nem jáccótér , mondom nehidd csak azért mert ezt adttátok beleszarok a munkámba. Ááááá mindegy tegnap iszonyat szar napom volt,,, hazaértem este jól be is baxtam ezé,,, pálinka meg sör,,,, mostmeg fája fejem de nembaj legalább tudom miért van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Na megjött a nagy világutazók egyike Lanti... Mesééééééééééééééééééééééééééééééééélj...milyen vóóóót??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Na megjött a nagy világutazók egyike Lanti... Mesééééééééééééééééééééééééééééééééélj...milyen vóóóót??? :D 3 nap alatta földkörül! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Na megjött a nagy világutazók egyike Lanti... Mesééééééééééééééééééééééééééééééééélj...milyen vóóóót??? :lol: Lanti Fogg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Lanti Fogg :lol: mitfog? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 mitfog? :lol: fíliász fogg volt az ki 80nap alatt megkerülte a földet vagy ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 fíliász fogg volt az ki 80nap alatt megkerülte a földet vagy ki :lol: Én azthittem az a Willy Fogg volt... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Nem...ma nem melóztam...majd holnaptól 3 napot tolok megint...de volt ma is balhé bent...szal kivan a f.szom...kéne valami jó meló ahol bazi sokat lehet keresni...mert így gáz lesz előbb utóbb, és eladó lesz a Ducky... :lol: és akkor vissza kerül hozzád az "átok" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 fíliász fogg volt az ki 80nap alatt megkerülte a földet vagy ki :lol: Kutyuk hogyvannak?? ?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Én azthittem az a Willy Fogg volt... :lol: :lol: http://www.port.hu/picture/instance_1/20322_1.jpg a filmbe fíliásznak mondták... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Kutyuk hogyvannak?? ?:lol: még 4hét és viheti is a felvásárló(5hetesen) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 a filmbe fíliásznak mondták... :lol: Nemtudnak azok semmit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Na megjött a nagy világutazók egyike Lanti... Mesééééééééééééééééééééééééééééééééélj...milyen vóóóót??? :lol: ssshh hagyd, biztos dolgozik :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 ssshh hagyd, biztos dolgozik :lol: :D bekell jelenkezni nála , csak mellik port lehet nyitva?? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 még 4hét és viheti is a felvásárló(5hetesen) :lol: Dől a Lé! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 és akkor vissza kerül hozzád az "átok" :lol: Soha...elöbb lesz evo9-em... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts