sárgaGSI Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Itt már mindent ellopnak, amit lehetséges? :lol: Ilyenkor gondolkodom el, hogy ne elégedjek-e meg egy Csoda 120L-el... :lol: monjuk ha blokkot kilopják a kocsiból stb........ :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Itt már mindent ellopnak, amit lehetséges? :lol: Ilyenkor gondolkodom el, hogy ne elégedjek-e meg egy Csoda 120L-el... :lol: ihhetetlen ami ebben az országban megy, lehet máshol is ez van, de úgye mi csak ezt látjuk ami nagyon nem jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 monjuk ha blokkot kilopják a kocsiból stb........ :lol: :lol: :D De tényleg a f.sz kivan ezzel... Eddig engem ekkora kár még nem ért, "csak" lerúgták a tükreimet, ellopdosták a szelepsapkákat, leeresztették a gumikat, össze-vissza karcolták az autót... Ezektől is idegbajt kaptam... Ráadásul olyan utcában lakom, aminek az eleje ok, viszont a közepétől eléggé besötétedik... Garázs a közelben nincs... Rá fogok szokni, hogy valami forgalmasabb helyen hagyom a kocsit és gyalog jövök haza... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Hol van már coupe meg lanti? Csak nem hajtókarosra vágták a repülőt? :lol: Aztán lehet elegük lett ebből az országból, oszt kintmaradtak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Ráadásul olyan utcában lakom, aminek az eleje ok, viszont a közepétől eléggé besötétedik... Ténnyleg szomorú, de ezen leestem a székről, arra gondolsz amire én, hogy besötétedik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Ténnyleg szomorú, de ezen leestem a székről, arra gondolsz amire én, hogy besötétedik? :lol: Arra bizony. Sok erre a római... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Arra bizony. Sok erre a római... De nektek van udvar is, nem? Miért nem állsz be oda, kell vagy 30db kutya és kész! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 De nektek van udvar is, nem? Miért nem állsz be oda, kel vagy 30db kutya és kész! :lol: Már nem ott lakom, ahol régen... Ott csak tekergetem a kocsit, de az a ház a város másik végén van... Bonyolult sztori, meg nem is érdekes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Már nem ott lakom, ahol régen... Ott csak tekergetem a kocsit, de az a ház a város másik végén van... Bonyolult sztori, meg nem is érdekes. :lol: Jaaaa értem, akkor majd elmeséled 20-30 sör mellett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Jaaaa értem, akkor majd elmeséled 20-30 sör mellett! :lol: El, persze. Csak értsd meg, amit beszélek 20 sör után. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 El, persze. Csak értsd meg, amit beszélek 20 sör után. :lol: Felvegyük videjjjjóóóra, oszt majd másnap... vagyis inkább harmadnap elemezzük! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Felvegyük videjjjjóóóra, oszt majd másnap... vagyis inkább harmadnap elemezzük! :lol: Megpróbálhatjuk, ha van ismerősöd az efbíájnál, mert én magamat sem szoktam megérteni ilyen videók visszanézésénél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Megpróbálhatjuk, ha van ismerősöd az efbíájnál, mert én magamat sem szoktam megérteni ilyen videók visszanézésénél... :lol: Szólunk fox muldörnek meg dana szkalinak! :lol: de ha nem érnek rá akkor marad kalumbóóóó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Szólunk fox muldörnek meg dana szkalinak! :lol: de ha nem érnek rá akkor marad kalumbóóóó :lol: Jáj, csak kálámboút ne! :lol: Túl sokat kérdez. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Jáj, csak kálámboút ne! :lol: Túl sokat kérdez. :lol: Milyen igaz, szerintem meg is lenne a helyünk az elkövetkező 1-2 évre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Milyen igaz, szerintem meg is lenne a helyünk az elkövetkező 1-2 évre :lol: Azt is kiszedné belőlem, amit soha nem követtem el, csak hagyja már abba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Hát ez a jáskó vagy jáksó vagy mi, full hüle :lol: kéne neki az ész, mint tanyára a villany:D gyenge ez a mostani vacsoracsatás társaság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Attila, ha összefutunk, elfogy az a 20-30 sör, ezt fogom bemutatni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Házaspár Idõs házaspár, 50. házassági évforduló, veranda, naplemente, hintaszék, ahogy kell. Egyszer csak feláll a mama, s egy nagyot ráver az öreg orrnyergére, hogy az hanyatt esik a székkel együtt. - Ezt miért kaptam? - kérdi az öreg. - Azért, mert belegondoltam: miattad az elmúlt 50 évben egy jó szexünk sem volt. Az öreg feltápászkodik, visszaül a székbe. Nem telik el azonban 5 perc, felpattan s hátba rúgja az asszonyt, hogy az leesik a verandáról. - Ezt miért kaptam? - kérdi az asszony a petúniák közül. - Azért, mert tudod, mi a jó szex. . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Attila, ha összefutunk, elfogy az a 20-30 sör, ezt fogom bemutatni :lol: :lol: Na, akkor meglesz az a sörmennyiség. Ezért megéri. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Nem...ma nem melóztam...majd holnaptól 3 napot tolok megint...de volt ma is balhé bent...szal kivan a f.szom...kéne valami jó meló ahol bazi sokat lehet keresni...mert így gáz lesz előbb utóbb, és eladó lesz a Ducky... :lol: Csere egy az egyben? :D Se aggódás, se fizetnivaló.....látod, mindig van egy igaz barát ha ugy hozza szükség :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 ihhetetlen ami ebben az országban megy, lehet máshol is ez van, de úgye mi csak ezt látjuk ami nagyon nem jó! :lol: Sajnos külföldről nézve sem valami rózsás Magyarország megítélése :lol: Itt Hágában annak ellenére,hogy van mindenféle náció mégsem jellemző az autó lopás vagy autó feltörés. Mindenki bent hagy mindent a kocsiban még fejegységet sem láttam kocsiban előlap nélkül. Mondjuk az is hozzátartozik,hogy 99 EUR -ért zsír új DVD -s fejegység vásárolható. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Sajnos külföldről nézve sem valami rózsás Magyarország megítélése :lol: Itt Hágában annak ellenére,hogy van mindenféle náció mégsem jellemző az autó lopás vagy autó feltörés. Mindenki bent hagy mindent a kocsiban még fejegységet sem láttam kocsiban előlap nélkül. Mondjuk az is hozzátartozik,hogy 99 EUR -ért zsír új DVD -s fejegység vásárolható. :lol: Ez pont elég! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Jó reggelt hétalvók! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 az én kocsimat kb 3éve törték fel fényes nappal du fél 4kor ózdiak voltak mint kiderült. 2gumi,ablak,iratok+némi cash bánta! akkor még tudtak hivatkozni a romák arra,h "megélhetési bűnözést"folytattak"CSAK"!!!! ja meg még +2kocsi bánta!az egyik szintén 1 opel volt,ott is ugyanez az eljárás volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts