B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Hát ez nem sok hsz volt ma, azt hittem 10 sör kell mire végigolvasom, oszt egyse fogyott el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Ez se kaki... :lol: :lol: hat halljatok ha itt valaki is vasarolni fog :lol: kicsit drágán meloznak http://www.mobile24.hu/index.php?pid=detai...p;last_pid=list http://www.mobile24.hu/index.php?pid=detai...p;last_pid=list Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Az más, azt szeretem csinálni! :D Gyerekkorodban is biztos políroztál. :lol: Azt szeretted csinálni? :lol: Bár a bohóc nem autó. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Gyerekkorodban is biztos políroztál. :lol: Azt szeretted csinálni? :lol: Bár a bohóc nem autó. :lol: :lol: :D Motorcserére értettem, te szexisten, csak erre tudsz gondolni? :lol: Egyébként szerettem csinálni naponta 4x is :lol: :D Máramár nincs szükségem ilyenekre, max motorcserére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 hat halljatok ha itt valaki is vasarolni fog :lol: kicsit drágán meloznak Zavarodjonmeg a szomszédom ha ezt értem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Zavarodjonmeg a szomszédom ha ezt értem! :lol: Az EVO-t pl 250.000-ért intézik...ha azt nézzük, akkor viszont kényelmes, és egy több mint 6 misis autónál ez annyira nem sok szerintem...egy kereskedő ennél sokkal többet rakna rá... De amúgy az a fekete nagyon szép...csak kicsi a szárny rajta... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Zavarodjonmeg a szomszédom ha ezt értem! :lol: Szerintem az a lényege hogy németek olcsóbban kinálják a jobb kocsikat mint a magyarok. Vagy nemtom... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Az EVO-t pl 250.000-ért intézik...ha azt nézzük, akkor viszont kényelmes, és egy több mint 6 misis autónál ez annyira nem sok szerintem...egy kereskedő ennél sokkal többet rakna rá... De amúgy az a fekete nagyon szép...csak kicsi a szárny rajta... :lol: :lol: 250 + 160 a tréler..... ha csak 250lenne meg az is sok de már emésztehtöbb ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Az EVO-t pl 250.000-ért intézik...ha azt nézzük, akkor viszont kényelmes, és egy több mint 6 misis autónál ez annyira nem sok szerintem...egy kereskedő ennél sokkal többet rakna rá... De amúgy az a fekete nagyon szép...csak kicsi a szárny rajta... :lol: :lol: Jaaaaaaaaaa, na tudtam hogy előbb utóbb jön egy okosabb ember is nálam, bár arra sokat nemkell várni :lol: Egyébként már írni akartam hogy merre vagy, csak nem megint összevesztél a főnököddel és a sarokban állsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Felraktam ma az opelklubbos rendszámtartómat amit vagy egy éve kaptam :lol: sokkal szebb lett tartóval, mert nekem nemvolt sem elől sem hától artóm csak a rendszám volt felcsavarozva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Jaaaaaaaaaa, na tudtam hogy előbb utóbb jön egy okosabb ember is nálam, bár arra sokat nemkell várni :lol: Egyébként már írni akartam hogy merre vagy, csak nem megint összevesztél a főnököddel és a sarokban állsz? :lol: Nem...ma nem melóztam...majd holnaptól 3 napot tolok megint...de volt ma is balhé bent...szal kivan a f.szom...kéne valami jó meló ahol bazi sokat lehet keresni...mert így gáz lesz előbb utóbb, és eladó lesz a Ducky... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Nem...ma nem melóztam...majd holnaptól 3 napot tolok megint...de volt ma is balhé bent...szal kivan a f.szom...kéne valami jó meló ahol bazi sokat lehet keresni...mert így gáz lesz előbb utóbb, és eladó lesz a Ducky... :lol: Gyere szereljünk,bontózzunk, meg ilyenek! :lol: :lol: Se főnök, se ideg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Gyere szereljünk,bontózzunk, meg ilyenek! :lol: :lol: Se főnök, se ideg :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 :lol: :lol: :lol: ne röhögj mert a seat lenne a bontando darab :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 ne röhögj mert a seat lenne a bontando darab :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 :D :lol: :lol: Kiárulunk belőle annyit hogy az ven már nem kell dolgoznod :lol: Félretéve a viccet, minden munkahelyen megy a civakodás :D hiába mész el máshová, vagy kevés a lóvé és sok a munka vagy kevés a munka de a pénz mégkevesebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 :D :lol: :lol: mint látod az enyém már el is bontodott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 ne röhögj mert a seat lenne a bontando darab :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 kéne valami jó meló ahol bazi sokat lehet keresni... oké, ébrdj fel, monjuk kinek mi a sok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 mint látod az enyém már el is bontodott :lol: De legalább nem kellett szerelned, és hirdetned a duenen :D Sorry remélem nem sértődtél meg csak nem hagyhattam ki. :lol: Rohadjon le a keze annak aki ellopta. Semmi hír egyébként felőle? legalább 1 év minusz, mármint anyagilag, gondolom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 oké, ébrdj fel, monjuk kinek mi a sok :lol: Fránya billentyűzet mindig kibabrál veled miiiii ? Mondd neki szépen : ejnye :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 ez a hátulmotoros tdi polo volt a kedvencem hétvégén... Mondjuk itt pont nem emelte el a földtől az első két kerekét... :lol: :lol: de az ideje nagyon brutál...11.35 és még nincs szénnéhúzva...most ment először... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 De legalább nem kellett szerelned, és hirdetned a duenen :lol: Sorry remélem nem sértődtél meg csak nem hagyhattam ki. :lol: Rohadjon le a keze annak aki ellopta. Semmi hír egyébként felőle? legalább 1 év minusz, mármint anyagilag, gondolom :lol: most hogy már tudom mennyit fizet a biztosito cirka 800-900 közt lessz valahol amit kihuztak a zsebemböl Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 most hogy már tudom mennyit fizet a biztosito cirka 800-900 közt lessz valahol amit kihuztak a zsebemböl :lol: :lol: ez nagyon nem kevés lóvé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 :lol: :D ez nagyon nem kevés lóvé :lol: Itt már mindent ellopnak, amit lehetséges? :D Ilyenkor gondolkodom el, hogy ne elégedjek-e meg egy Csoda 120L-el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts