redline Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Főleg miután buktam egy fogadást, és ennek következtében piros szivecskés alsógatyában stoppoltam a hetesen Budapest táblával a akezemben de Balaton irányában... Képet inkább nem rakok fel... :( azt hiszem innentől lesz értelme csinálni egy "akikre büszkék vagyunk" menu a weboldalon :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Hát némi nemü nedü után... Örültem, hogy beszélni tudtam... :( Főleg miután buktam egy fogadást, és ennek következtében piros szivecskés alsógatyában stoppoltam a hetesen Budapest táblával a akezemben de Balaton irányában... Képet inkább nem rakok fel... :lol: Hát ez szép lehetett! :lol: :lol: :lol: FOTÓ???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 A haverom sem járt jobban, neki karaokézni kellett Siófok legnagyobb bárjában, hát őszintán a németek majdnem megverték... :( Voltak vagy 100-an akik csak őt lesték... Aztán nem adta fel bukott még egyet, ekkor pedig kapott az orcájába egy jó nagy tálca tejszínhabot este A legforgalmasabb sétálóutcában, és 2 percig nem szedhette le az arcáról úgy kellett sétálgatnia...voltak beszólások ismét... :roll: Ezek után azt hiszem én jártam jobban... :wink: Na off vége... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Főleg miután buktam egy fogadást, és ennek következtében piros szivecskés alsógatyában stoppoltam a hetesen Budapest táblával a akezemben de Balaton irányában... :shock: :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 a normális emberek ugye ugye :?: :roll: :idea: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Megvétóznám aképeket, ha lehet. Mingyárt ebéd... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Tom hívtalak de ki vótál kapcsolva... :roll: Most hívtam a fényezőt, úgyhogy az idei Akali lehet, hogy kimarad...no car... :twisted: Rühelem az összes szakit... Még el sem kezdte gittelni sem...nem hiszem el... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 báááz akkor mégsem igaz a pénz beszél vaker :?: :roll: most má akkor ne csak engem cseszegessetek mé álla vasam :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Kabbbeeee.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Kabbbeeee.... :wink: ne legyél ennyire vulgáris - mondaná SXP :( ne értsd félre barétom majd meglátod mijjen az mikor mindenki kérdezi mééééé nincs még kééééész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Ne aggódj ezt kérdezi 2 hete mindenki... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 :( majd amikor már 2 hónapja... meglátod brada :wink: :lol: jól van nem genyózok és mire fogta hogy még hozzá sem nyúlt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Nem kérdeztem, de remélem estig kitalál valami nyomós okot... :twisted: Megyek át hozzá, és lehet hogy lesz dolga újra a lakatosnak, mert tutko beleverem a fejét a verdába... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 :( én is upn leszek ha igaz erősítés kell szólj me neki is lehet pár tesója :roll: :lol: ha a Bandiról beszézünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Há vánnák párán áz mán tuti, de én erősebb vagyok mert engem a düh, és vérbosszú vezérel... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Há vánnák párán áz mán tuti, de én erősebb vagyok mert engem a düh, és vérbosszú vezérel... :wink: mint a nyóckerbe mi? :( s écsapám mindenhol csak vééér csak vééééééééééér :lol: nah majd dobj smst vagy vmi hogy mi volt tényleg kiváncsi vagyok meg nem ártana ha a lakkom meg az edző is végre hazatalálna hozzám :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Hú bazz ott van nála az edző is, akkor megyek gyúrni előtte én is egy kicsit... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 hát haver sajnállak, jól megszívtad mocitető, ülés, fényező...elég sz@r ügy... csak azt nem értem, hogy ez a sok _SZAKI_ nem fogja fel a reklám szó jelentését??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 És akkor a mociról, meg pl a lámpáról nem is beszéltünk... Szóval így fogjatok bele bármibe is... :? Nem elrettentés, csak valahogy Mo-on még mindig nem az történik, amiért a vevő fizet akkor azt úgy megcsináljuk, hanem jön az így sikerült válasz... Most már tényleg a végét járom az idegeimnek, szóval nem tudom ki fog szarul járni ha eldurran az agyam, de nem lennék a helyében a 100... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 szóval nem tudom ki fog szarul járni ha eldurran az agyam, de nem lennék a helyében a 100... "kemény vagy Csoki" :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Anti ha dirib-darabra verted és megmarad a kocsid is akkor tudok segíteni fényező ügyében. Lehet nem olcsó de tutira jól megcsinálják!(Hőkamra meg minden hókusz-pókusz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Hát látjátok. Pont ennyivel vagyok beljebb kb. Nemcsak azért nem vittem különböző cégekhez, szakikhoz a gépsárkányt, mert nem tudtam volna kifizetni, hanem ad1 zavart hogy nem értek hozzá ad2 magam akartam csinálni így max én magam tudom érte bántani, hogy miért nincs még kész. És nincs anyázás, nem romlik meg a kapcsolatom a fél budapesttel emiatt :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7988719941&rd=1 ez kéne a caravanra! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Anti ha dirib-darabra verted és megmarad a kocsid is akkor tudok segíteni fényező ügyében. Lehet nem olcsó de tutira jól megcsinálják!(Hőkamra meg minden hókusz-pókusz) Na hát ez az, hogy ez is így nézett ki valahogy... sonique viszont jön velem, szóval nem tudom ki fog kit visszafogni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Na hát ez az, hogy ez is így nézett ki valahogy... sonique viszont jön velem, szóval nem tudom ki fog kit visszafogni... :roll: "hallgass az ösztöneidre, Fanta sugja mit tegyél" :( :lol: de inkább mégse..én is ezt tettem a hétvégén most meg égek mint a rongy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts