bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 jópofa már csak a fényezés nem stimmel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 hát az még hiányzik biza :wink: ídővel pötlom hiányosságom ígérem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 ígérem ezt már hallottuk párszor :lol: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 ezt már hallottuk párszor :lol: :( :lol: :lol: töki mos' mire gondolsz konrétan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 SXP lehet fikázni, kivettem a narindexet... ha meg paassszolod a c20letet körbeboxollak :wink: nem fikazok én semmit sem szép ÓTóó csak nem gurul :( de ugysem fogok olyat találni aki beépiti nekem záros határidön belül Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 megkérdek én is 1 embert akire rábíznám :wink: de akkor se ilyenen bukjon már a projekted mert körbehúgyozom budapestet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 :prayer: :lol: no akkor itt van neked egy kis követni valo példa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 van még Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 csak nem gurul :( majd fog :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 de akkor se ilyenen bukjon már a projekted mert körbehúgyozom budapestet :wink: no erre azért qrva kivancsi vagyok mennyi sör kéne ehez meg inni Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 mióta ígérgeted, hogy elkészül a verdád? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 no erre azért qrva kivancsi vagyok mennyi sör kéne ehez meg inni majd Anti segít ha Ti nem :wink: :( azé szép muri lenne :lol: bazs pontosan tudod miért halad ilyen lassan... most 7végén is kb 2 órát tudtam csinálni és se neked se senkinek nem ígértem hogy kész lesz csak tervezem meg szeretném Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 25 pl pro liter? az szerintem az... csak nem tudom ez is olyan mint az lsd 1500euró helyett 150Kért vagy mínőségi.... Ha vki tuggya 96 gsikben hol van az olajhütő és miért hütik a szervó? olajat akkor okítson, me segg hülye vagyok ezexerint de Lacival kb 1 órán át témáztunk itt a mocitr körül, hogy mi miért hova kivel mikor :roll: ja valahogy így :( 25 mi ezt a mértékegységet nem ismerem? A Servind kft-nél kérdeztem ott mondták az árat erre a Standox színre! Ami ugye nagyker. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 25 darab Mátyás királyra gondoltam :wink: vmi kamikaze hírdeti.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Te biztos vagy abban, hogy az Standox Liquid Silver? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 bazs pontosan tudod miért halad ilyen lassan... most 7végén is kb 2 órát tudtam csinálni és se neked se senkinek nem ígértem hogy kész lesz csak tervezem meg szeretném tudom én :( ne kelljen már előkeresnem a korábbi hozzászólásaidat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 no akkor itt van neked egy kis követni valo példaKöszi a képeket van már mire kesst gyüjteni.de nem veszem meg töled a motort mert az téged illet meg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Aztec mikor tertassz már itt ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 kapjátok be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 kapjátok be no ne légy már ilyen vulgáris :( no akkor már itt is tarthatnál ezek helyett valahol itt tartassz ??!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 ezek helyett valahol itt tartassz ??!! :lol: áááá még itt se :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 nem vaok vulgáris :wink: de akkor is anno vhol olvastam vmi nagy életokosságot mely szerint nem az boldogságszámít, hanem az odavezető út, mivel az maga a boldogság. Szóval boldog leszek ha nekem is kész lesz és most is boldog vagyok mert haladok affffelé :lol: kapisss? ezt megpróbálom magamnak is beadni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Na visszajöttem Balcsiról... Hírtelen azt hittem ez az enyim... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 én is azért borultam ki hamar :( szép volt a hangod múltkor mikor felhívtunk budaörsről éccaka brádör :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Hát némi nemü nedü után... Örültem, hogy beszélni tudtam... :( Főleg miután buktam egy fogadást, és ennek következtében piros szivecskés alsógatyában stoppoltam a hetesen Budapest táblával a akezemben de Balaton irányában... Képet inkább nem rakok fel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts