Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Na ez a hozzáállás már tetszik...hátha egy vajdát tisztelnek, és mint ahogy a mondatokból is kiderült "Ne kelljen lejönnöm még egyszer mert baj lesz..." na azóta megszűnt ott a balhé...de akkor most az a megoldás, hogy ez a figura (akinek ismétlem nagyon szimpatikus a hozzáállása és nézete az ügyet illetően) lemegy mindenhova??? Remélem igen... Legalábbis ahová elér a keze. Több ilyen "testvír" kellene. Mindjárt nem lenne annyi probléma. (és kb. 10 garnitúra szelepsapkával, meg 1 tükörrel , meg stb stb stb... több lenne itthon) Remélem nem tüntetik el valahová. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Így van...én ezért vettem a Kadira anno a műűűűűűanyagot... Nem feltétlenül, lehet hamarosan lesz olcsóbban öntvény <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Nem feltétlenül, lehet hamarosan lesz olcsóbban öntvény :P <_< :huh: :D :D :lol: :D :D Naaaaaa tudsz valamit?????????? Fel vagyok iratkozva elsőnek akkor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Vagy ha nem, akkor Loree ad :huh: :D Csavart took hozzá adni újat pl. belső kulcsnyílásút, sőt tőmítést is took csinálni ha kell <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 jah...és Sonique ott fogja csináltatni a kövi túróst... <_< :huh: hol???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 <_< :huh: :D Az OPC ből kiszedi! :D :lol: Úgy is kettőt veszek, egyiket bontásra :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Nem feltétlenül, lehet hamarosan lesz olcsóbban öntvény <_< Miko? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ehhhehehehe... Pár napja adtam el az ódit, 'oszt most hív cimborám, hogy ugye nem én hempergek vele az árokban. :huh: Mer'hogy most látta a vetésben hanyattfekve.... Hogy lehet egy quattrot fejrerakni száraz úton?! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Miko? Ha majd a ruszkik lerohanják kínát vagy a jenkik! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Úgy is kettőt veszek, egyiket bontásra <_< :huh: :D A mocira vevő lennék :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Lanti! Van azev eladó a Duenen olyan méretben mint amilyet akarsz 16" 7,5" és 9" széles, asszem 85 az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Lanti! Van azev eladó a Duenen olyan méretben mint amilyet akarsz 16" 7,5" és 9" széles, asszem 85 az ára. köszi.. de sajna ha minden igaz az 5x110el nem fog összeférni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 köszi.. de sajna ha minden igaz az 5x110el nem fog összeférni <_< Miért neked 5x110-s agy van rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Miért neked 5x100-s agy van rajta? dolgozom rajta... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Miért van az, hogy a duenen nem teljes linket ír ki hanem csak a duen.hu-t, hiába megyek akármilyen hirdetésre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Miért van az, hogy a duenen nem teljes linket ír ki hanem csak a duen.hu-t, hiába meek akármilyen hirdetésre? én jobbklik megnyitás új ablakba szoktam... és akkor hozza.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 dolgozom rajta... <_< Akkor ne szarozz van fent 9"x15" bbs full polír, bébi dzsúzzz jól néz ki :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Miért van az, hogy a duenen nem teljes linket ír ki hanem csak a duen.hu-t, hiába megyek akármilyen hirdetésre? Programozói "okosság". Így "szebb". De ha a hirdetéslapon jobbegér a hirdetés linkjén, akkor ki tudod másolni a linket. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 én jobbklik megnyitás új ablakba szoktam... és akkor hozza.. Aha király műkszik <_< Na ezt mondtam, nagyon odabasz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Aha király műkszik <_< Na ezt mondtam, nagyon odabasz :D UUU. Ez nagyon begyere! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Aha király műkszik <_< Na ezt mondtam, nagyon odabasz :huh: Szerintem ez a felni,nem áll jól a GSi-nek.....Ráadásul nagyon drága,és kb ET0 :D.Ehhez teljesen szét kell vágni az ívet :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Szerintem ez a felni,nem áll jól a GSi-nek.....Ráadásul nagyon drága,és kb ET0 :D.Ehhez teljesen szét kell vágni az ívet :D :P :D ;) Fogó kalapács <_< :huh: De én téli kerékre gondoltam :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Fogó kalapács <_< :huh: :D Pistának ebben nagy gyakorlata van :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 dolgozom rajta... <_< minek??? hogy új felniket vehess??? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 minek??? hogy új felniket vehess??? :huh: :D OOOOpower <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts