mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Örökölté ???? <_< :huh: :D :D Tutiii bejött a 6 száma :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Akárhogy nézem 100 euro egy powercup az mondjuk 24,000FT + még milyen költségek vannak, mennyi lenne a vége? Nem pont most írtam le ugyebáááárrrrr <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Most kb. 242-ért kapsz jurót, +szállítás.... Szerintem 30-ba' számolj rá. <_< Aha és ehhez például adnak csavarokat is meg tömítést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Örökölté ???? <_< :huh: :D :D LOTTO :lol: :D :D :P Jön az OPC Turbo is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Aha és ehhez például adnak csavarokat is meg tömítést? Nem az előbb mondtam, hogy még büfizni sem tudok németül? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ezt valaki hozzáértő licitálhatná nekem, hátha enyém lenne óccsóééé :huh: eztete <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Aha és ehhez például adnak csavarokat is meg tömítést? Jah szoktak adni hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Nem pont most írtam le ugyebáááárrrrr :D :lol: :D Bazki :D én a PC-re azt értettem hogy pc mármint számítógép, hogy azt vettél 30 ezerért! :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Jah szoktak adni hozzá. de ha nem akkor tesco és ajtószivacs <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Jah szoktak adni hozzá. Vagy ha nem, akkor Loree ad <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 de ha nem akkor tesco és ajtószivacs <_< :huh: :D Na mii vaaaan ? Halódik a gurigabiznisz ? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Bazki :D én a PC-re azt értettem hogy pc mármint számítógép, hogy azt vettél 30 ezerért! :huh: <_< 30000 Forintért én biztos nem rendelnék PC-t. Most neked jó lenne SFI doboz is + csavarok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Vagy ha nem, akkor Loree ad :D :D <_< :huh: :D Az OPC ből kiszedi! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 30000 Forintért én biztos nem rendelnék PC-t. Most neked jó lenne SFI doboz is + csavarok ? Van nekem is sfi doboz, meg biztos megvan valahol a csavarja is, de inkább fejleszteni akarok, hamár Lantinak is 60-as rendszer van gázgyorsítóval és powercupal, akkor nekem miért legyen gyári kipufogórendszer, simán csak katalizátor nélkül? Na nem beszélve a powercupról :huh: <_< Félretéve a viccet, powercupot akarok, jobba tetszik, a szívónyakot is jobban lehet tisztítani, és szebb a motortér is tőle, elsősorban ez miatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Na mii vaaaan ? Halódik a gurigabiznisz ? <_< :huh: :D Hát az is gurigán van! :D :lol: :D Akarok még 2 műszert és kiszámoltam adíg még kb 5 ször kell telepakolnoma retyót hogy legyen anyag!! :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Hát az is gurigán van! <_< :huh: :D Akarok még 2 műszert és kiszámoltam adíg még kb 5 ször kell telepakolnoma retyót hogy legyen anyag!! :D :lol: :D Már megint budigurigázol? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Aha és ehhez például adnak csavarokat is meg tömítést? " (Gummidichtung+Schrauben werden kostenlos mitgeliefert) " Jaja, benne van minden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Hát az is gurigán van! <_< :huh: :D Akarok még 2 műszert és kiszámoltam adíg még kb 5 ször kell telepakolnoma retyót hogy legyen anyag!! :D :lol: :D Beszarás jó lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ezt valaki hozzáértő licitálhatná nekem, hátha enyém lenne óccsóééé :huh: eztete <_< ezek is felmennek ugyanúgy 100 EUR-ra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 " (Gummidichtung+Schrauben werden kostenlos mitgeliefert) " Jaja, benne van minden... Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 ezek is felmennek ugyanúgy 100 EUR-ra... Értem, tehát akkor mindegy, 30.000Ft így is úgy is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Értem, tehát akkor mindegy, 30.000Ft így is úgy is. <_< Így van...én ezért vettem a Kadira anno a műűűűűűanyagot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Értem, tehát akkor mindegy, 30.000Ft így is úgy is. <_< Told bele. :D Akárhogy nézem, a LET-ek kint még drágábbak, mint itthon... Pedig generál ide-oda... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 hmmm... Nagyon off, de érdekes... Cigányok a cigánybűnözésről És ezért ne költsetek iPhone-ra: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Na ez a hozzáállás már tetszik...hátha egy vajdát tisztelnek, és mint ahogy a mondatokból is kiderült "Ne kelljen lejönnöm még egyszer mert baj lesz..." na azóta megszűnt ott a balhé...de akkor most az a megoldás, hogy ez a figura (akinek ismétlem nagyon szimpatikus a hozzáállása és nézete az ügyet illetően) lemegy mindenhova??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts