opel16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Jah...láttuk... <_< :huh: :D Mit is? :lol: A hibás dugógyűrű nem a gépműhely hibája volt :D (nem is ők fűzték össze) Nagyon pöpec lett a gépmunka annó, jól megcsinálták :D Szerintem csak jó helyre kell vinni, és nincs gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Van itt valaki aki telefon"meleg" esetleg tudja honnan lehet óccsón telót venni újonnan. N95 8GB vagy N96-t érdekelne, esetleg használtan is. Előre is köcce <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 ... és asszem ha ajándénként küldik akkor nagyon minimális a postaköltség. Az átutalás pedig OTP-n belül megy mert a pinának meg van még a magyar bankszámlaszáma <_< Az csak akkor érdekes, ha olyan országból küldöd ahonnan vámot kell fizetni...de ott sem a postaköltség lesz olcsóbb, hanem a vámolásnál ha elhiszik, hogy ajcsit kaptál (amit nem szoktak) akkor nem kell fizetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Van itt valaki aki telefon"meleg" esetleg tudja honnan lehet óccsón telót venni újonnan. N95 8GB vagy N96-t érdekelne, esetleg használtan is. Előre is köcce <_< t-mobile vagy pannon pl??? :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Mit is? :huh: A hibás dugógyűrű nem a gépműhely hibája volt :D (nem is ők fűzték össze) Nagyon pöpec lett a gépmunka annó, jól megcsinálták <_< Szerintem csak jó helyre kell vinni, és nincs gond :D Okoska...akkor mondj egy jó helyet, ahol 100% tuti jó lesz...és ha nem akkor majd Te zsebbenyúlsz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Okoska...akkor mondj egy jó helyet, ahol 100% tuti jó lesz...és ha nem akkor majd Te zsebbenyúlsz... :D jah...és Sonique ott fogja csináltatni a kövi túróst... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Van itt valaki aki telefon"meleg" esetleg tudja honnan lehet óccsón telót venni újonnan. N95 8GB vagy N96-t érdekelne, esetleg használtan is. Előre is köcce <_< N96 használtan ? :huh: :D :D :lol: Olvastad a tesztjét embeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ? :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ha többen szeretnétek rendelni az e-bay-ról lehet took segíteni. A volt munkatársnőm kint lakik a német pasíjával aki ért az autókhoz. Kb. 3 havonta szoktak hazajárni egy kicsit Coronita-ni <_< :huh: :D , most is jönnek haza 10.-e körül, de sajnos le kellett mondanom a shortshifterről az új akksi miatt. A lényeg az, hogy átutalom nekik a lóvét és ők elküldik ida ha kell, és asszem ha ajándénként küldik akkor nagyon minimális a postaköltség. Az átutalás pedig OTP-n belül megy mert a pinának meg van még a magyar bankszámlaszáma :D Na, erre a verzióra szívesen beneveznék. :D Lámpa+index kivitelben. Szólj, ha lehetséges és már utalom is a zsírt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Na, erre a verzióra szívesen beneveznék. <_< Lámpa+index kivitelben. Szólj, ha lehetséges és már utalom is a zsírt. :huh: Lebeszélem a pinával és szólok. Addig küldj linkeket, hogy mik kellenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 N96 használtan ? :huh: :D :D :lol: Olvastad a tesztjét embeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ? :D :D :P :D Jah, olvastam és az bosszant hogy kisebb proci van benne <_< , mint az N95-ben. De teccik hogy elfordítod a telót és a kijelző is elfordul vele együtt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Jah, olvastam és az bosszant hogy kisebb proci van benne <_< , mint az N95-ben. De teccik hogy elfordítod a telót és a kijelző is elfordul vele együtt :huh: http://mobilarena.hu/hir/kaphato_a_samsung_innov8.html :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 http://mobilarena.hu/hir/kaphato_a_samsung_innov8.html <_< :huh: Akkor már inkább i900. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Köszönöm mindenkinek aki keresett nekem powercupot <_< Már csak venni kéne majd egyet! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Lebeszélem a pinával és szólok. Addig küldj linkeket, hogy mik kellenek. Köszönöm előre is! :huh: Ő lenne az, indexszel együtt szeretném. Ha jól értem, ez megy a '94 utáni modellekre. <_< Cuccos Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Akkor már inkább i900. Ha taperálni akarod a kijelzőt : http://mobilarena.hu/hir/fotokon_a_8_megapixeles_lg.html Vagy vársz valami android modellre <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Köszönöm előre is! :huh: Ő lenne az, indexszel együtt szeretném. Ha jól értem, ez megy a '94 utáni modellekre. <_< Cuccos Csak 94' utáni van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ha taperálni akarod a kijelzőt : http://mobilarena.hu/hir/fotokon_a_8_megapixeles_lg.html Vagy vársz valami android modellre :lol: Nem várok, mert feldob a pénz <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Köszönöm előre is! :D Ő lenne az, indexszel együtt szeretném. Ha jól értem, ez megy a '94 utáni modellekre. :huh: Cuccos De tood, hogy ez nem fix ár. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Csak 94' utáni van. Akkor nincs miért aggódnom. <_< B...meg, be van kapcsolva a 2. megjelenítő használata, ami a TV lenne és mindig elhagyom a pointert a képernyő jobb szélénél. :huh: Alig találok vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Nem várok, mert feldob a pénz <_< :huh: :D :D Akkó meg siess. http://i900.samsung.hu/registration.php?pi...e1_registration Mert tikk-takk-tikk-takk-tikk-takk-tikk-takk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 De tood, hogy ez nem fix ár. <_< Remélem nagy szórás nem lesz benne. :huh: Amúgy beleszerettem. Kell. :D Most látom, ez egy cég... Akkor szerintem ennyiért vihető tőlük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ha taperálni akarod a kijelzőt : http://mobilarena.hu/hir/fotokon_a_8_megapixeles_lg.html Vagy vársz valami android modellre <_< Ezmár kissé sokk hogy telefonnak lehessen nevezni! akkor inkább vennék egy MIO A701 -t! :huh: azzal lehet még telefonálni is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Akárhogy nézem 100 euro egy powercup az mondjuk 24,000FT + még milyen költségek vannak, mennyi lenne a vége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Nem várok, mert feldob a pénz <_< :huh: :D :D Örökölté ???? :lol: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Akárhogy nézem 100 euro egy powercup az mondjuk 24,000FT + még milyen költségek vannak, mennyi lenne a vége? Most kb. 242-ért kapsz jurót, +szállítás.... Szerintem 30-ba' számolj rá. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts