Lanti Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Lassú vagyok :D ... nembaj, ilyenkorba már.... :D <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Megrendelős. :huh: Nekem is rendelj már egy PowerCupot <_< én nem merek onnan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Nekem is rendelj már egy PowerCupot <_< én nem merek onnan :huh: Amint találok egy németül beszélőt pár méteres körzetben. (majd szombaton, ha hazaér az asszony) Merthogy én sem értek egy halvány kukkot sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Jó reggelt! Nem volt vállas a hengerfal... Meglepően szépnek tűnt... A dugók sem tűntek gáznak... Bontsam vissza, amíg nincs bent a kocsiban? <_< Én meg mondjuk pont azt mondom, hogy amíg nem volt baj velük, addig hagyni kell...szal szerintem pont jól csináltad... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Amint találok egy németül beszélőt pár méteres körzetben. (majd szombaton, ha hazaér az asszony) Merthogy én sem értek egy halvány kukkot sem. :huh: Oké! Vagy esetleg a szépen megkérem Antit ő beszél németül rendel nekem egy PowerCupot, és mikor megjött kifizetném! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 ..... generál után kb ugyanolyan tartós lehet, ha jól csinálják). <_< Na általában itt bukik meg a dolog...én már csak ezért sem bántanám...erősen 50% a lehetőség a sikeres generálhoz...azaz vagy sikerül vagy nem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 hát nála még pár napig nem állt autó :D Na akkor ráérek 2-3 hét múlva arra járni és megnézni... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Oké! Vagy esetleg a szépen megkérem Antit ő beszél németül rendel nekem egy PowerCupot, és mikor megjött kifizetném! <_< Nem kell ehhez németül tudni...powercup kikeres, megvesz, aztán én majd segítek írni egy levelet, hogy hova és mennyit kell utalni, aztán utalás, és kűdi a csomagot...vagy nem...de hát ez benne van a pakliban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Amúgy sajnos nekem sincs loginom az ebayra...Sonique-nak van meg Piiistának pl... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Amúgy sajnos nekem sincs loginom az ebayra...Sonique-nak van meg Piiistának pl... Aha köszi, marad Magyarország <_<, csak lesz előb vagy utóbb itt is egy normális! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Urak! A hátsó fékjeimet cserélném tárcsásra. Elég kerékagyat cserélnem, vagy muszáj lesz egész hidat? Elég az agy és a két bowdwntartó fül. Nem kell hidat cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Powercup-ra nekem nem talál semmit, lehet hogy nincs is? Azt hittem itt minden van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Igen pont ezt mondom, mivel nem abs-es a hátsóhidad ezért szerintem csak nem abs-es agyat tudsz felrakni, akor viszont gondolom a kadett gsi hátsótárcsája aggyal együtt ó lesz neked.. vagy nem tudom milyen hátsótárcsás fékek vannak még opelban ami nem abs-es nekem a hidam el volt hajolva és ette a jobb hátsó gumi belsejét. Én Tápiószecsőtől vettem a hidat ami asszem 1.4-ről került le. Leszedtem a dobfékeket, felraktamrá a tárcsákat, a bowdwntartó fülejket és a pót stabilizátort. Fékerő szabályzó nincs rajta csa a dobfékeseken. 100% hogy jó a sima F Astra-é, hidd el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Powercup-ra nekem nem talál semmit, lehet hogy nincs is? Azt hittem itt minden van. Volt vagy 45 másodperc...<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 itten van egy pl...mondjuk ez licites... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 De itten van jó sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Újabb 1 perc... :huh:Volt vagy 45 másodperc...<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Köszönöm. <_< Találtam közben olyat is, amihez van index +29 juróé' :D Kellemes ár... Megrendelős. :huh: Szólj ha rendelsz mert akkor én is rápróbálkozok lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ez már kucigolt PowerCup <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 itten van egy pl...mondjuk ez licites... Feltétlenül licitest kellne keresni, mert múltkot sikerül produkálni egy 30000 Forintos PC-t <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Feltétlenül licitest kellne keresni, mert múltkot sikerül produkálni egy 30000 Forintos PC-t <_< :huh: :D Hát ha azt számolod, hogy 100 EUR + küldés + utalás, akkor a fix áras az annyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 <_< :huh: Hát ha azt számolod, hogy 100 EUR + küldés + utalás, akkor a fix áras az annyi... Aha DHL, meg utalás költsége, pont kicsit gyengébb Forint összejön az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Na általában itt bukik meg a dolog...én már csak ezért sem bántanám...erősen 50% a lehetőség a sikeres generálhoz...azaz vagy sikerül vagy nem... <_< Nekem eddig 100% sikerült :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Nekem eddig 100% sikerült :D Jah...láttuk... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ha többen szeretnétek rendelni az e-bay-ról lehet took segíteni. A volt munkatársnőm kint lakik a német pasíjával aki ért az autókhoz. Kb. 3 havonta szoktak hazajárni egy kicsit Coronita-ni <_< :huh: :D , most is jönnek haza 10.-e körül, de sajnos le kellett mondanom a shortshifterről az új akksi miatt. A lényeg az, hogy átutalom nekik a lóvét és ők elküldik ida ha kell, és asszem ha ajándénként küldik akkor nagyon minimális a postaköltség. Az átutalás pedig OTP-n belül megy mert a pinának meg van még a magyar bankszámlaszáma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts