Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Le kell venni a féket, majd szépen kigurolod magad a végén <_< :huh: :D :D fékezőernyő rlz... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Nem volt nagyon vállas a hengerfal? Mert akkor lehetséges az új gyűrű törése, ill. elég nagy olajfogyi lesz. Akkor mire van a metabond??? <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Akkor mire van a metabond??? <_< :huh: :D Keni a katalizátort ha eszi az olajat a motor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Keni a katalizátort ha eszi az olajat a motor. <_< :huh: :D :D Nekem mitkenne ???? A kipu véget?? nincs katalizátorom! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Gyűrűk, összes tömítés, hidrotőkék, szelepek, olajpumpa, teljes vezérlés, HF síkolva, stb-stb-stb.... szóval új motorom van. :huh: A dugókat és gépműlyet szerintem kár volt kihagyni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Hát amikor aHondát csináltattam én még a hajtókarokat is megnézettem hogy faxásan illaszkedik e és nem oválra huzza e össze a csapágyat! (a 2. felújítás után) . De kapott az is mindet hfsikol főtengelyt köszörülni kellett tehát komplettán meglett <_< Uj gyűrük dugók jókvotak az nem lett cserélve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 <_< :huh: :D Nekem mitkenne ???? A kipu véget?? nincs katalizátorom! :D :lol: :D a hátsó dobot... vagy K.I.T.T. módjára a téged üldözőknek olajat locsolna a gumik alá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Áááá, sok a dógom, meg idén már megvolt a besugárzásadagom :lol: ezt miből vetted észre??? Neked is má 4 db van belőle?? <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 a hátsó dobot... vagy K.I.T.T. módjára a téged üldözőknek olajat locsolna a gumik alá... <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ez az én szövegem! Jössz 1 raklap sörrel, hogy Sanyi barátomat tudjam támogatni a következő címmérkőzésére! <_< Van szponzorom!!! :huh: Kösz Laci, hogy gondolsz rám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ezt akkor mondd, ha a dugók is újak, és a blokk látott gépműhelyet :D Nem volt nagyon vállas a hengerfal? Mert akkor lehetséges az új gyűrű törése, ill. elég nagy olajfogyi lesz. A dugókat és gépműlyet szerintem kár volt kihagyni. <_< Jó reggelt! Nem volt vállas a hengerfal... Meglepően szépnek tűnt... A dugók sem tűntek gáznak... Bontsam vissza, amíg nincs bent a kocsiban? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 motorcserés dolgot átvittem F astra tuning topicba, ott kevésbé off <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Hát amikor aHondát csináltattam én még a hajtókarokat is megnézettem hogy faxásan illaszkedik e és nem oválra huzza e össze a csapágyat! (a 2. felújítás után) . De kapott az is mindet hfsikol főtengelyt köszörülni kellett tehát komplettán meglett :huh: Uj gyűrük dugók jókvotak az nem lett cserélve! Na igen, ez is egy lényeges dolog, mert sokan elfelejtik, aztán gyorsan lesz csapágyas a paripa. Van szponzorom!!! :D Kösz Laci, hogy gondolsz rám! :D Én mindig gondolok rád, ha sörről van szó! :lol: Nem volt vállas a hengerfal... Meglepően szépnek tűnt... A dugók sem tűntek gáznak... Bontsam vissza, amíg nincs bent a kocsiban? <_< Ha van rá "kedved" és biztosra akarsz menni, akkor lehet jobb lenne, csak akkor már a most belerakott gyűrűk nem lesznek jók(a dugókkal együtt). A főtengelyt is illik fúráskor köszörültetni, szal akkor a csapágyak sem lesznek jók. És miért? Mert bármennyire is jónak tűnik a főtengely és új csapágy kombó, mivel a tengely már futott pár km-t, így nem pont azon a méreten van, mint a csapágy, vagyis lazább az illesztés. A frissen fúrt moci meg erős, és intenzívebben dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ha nem volt válla a hengernek sem alul sem felül, nem kellett hónolni, akkor én nem fúrnám meg, most gyűrűzte ás csapágyazta meg a bátyám a primerat is, tökéletes lett 11 bár volt a kompressziója most meg 14, egy szikra olajat nem eszik, szóval jó lett, fúrni akkor kell ha már hordósra kopott vagy ha már lehet látni a gyűrűt a dugó mellett annyira szétvan kopva. Sőt 2 gépműhelyben le is beszélték róla, hogy ennek simán elég egy gyűrűzés! Na meg én sok jót nem hallottam fúrt blokkokról, eddig akármennyi Mantát fúrtak meg nem bírt 1-2 évtől többet és szarrá kopott, az egyik gépműhelyben mondta a srác hogy ha lefúrják azt a kemény réteget a blokkról utána már nagyon hamar kopik, bár nem tudom a c20xe hogy viselkedik vagy az menyire bírja a fúrás után, ebben is Szonik tudna okosat mondai <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Me kicsit megint összerúgtam a port a főnökömmel...aztán hüppögtem egy kicsit a sarokban... Már megint nem adott fizuemelést? A sóegyeki a talpát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 tudtommal nincsen kemény réteg opeleknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 tudtommal nincsen kemény réteg opeleknél. Az lehet, nem tudom, azért is írtam hogy Szonik biztosan szedett már szét fúrt motort. Bár Attila ha nem sürgős a kocsiösszerakás, na meg mondtad hogy tavaszra lesz ész akkor lehet érdemeseb lenne már megfúrni és csapágyazni, és ha jól végezte a dolgát a műhely akkor sok sok éve elfog menni az biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Valószínűleg szétszedem és akkor meg is furatom, és akkor már tényleg 100%-os generált csinálok rajta. Amíg gépműhelyben van, addig legalább foglalkozhatunk a többi részével. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 a hátsó dobot... vagy K.I.T.T. módjára a téged üldözőknek olajat locsolna a gumik alá... <_< Az nem valamelyik régi James Bondban volt? Vagy ezek ilyen visszatérő elemek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Urak! A hátsó fékjeimet cserélném tárcsásra. Elég kerékagyat cserélnem, vagy muszáj lesz egész hidat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Urak! A hátsó fékjeimet cserélném tárcsásra. Elég kerékagyat cserélnem, vagy muszáj lesz egész hidat? Én ha jól tudom az egész hidat kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Még lejjebb lesz tőle a kocsid :huh: Ami már így is nagyon durva <_< :D Az volt rajta eddig is :D Ja és Caravanba tényleg nem volt 20NE ???? :D Csak 16V ? Uncsimnak 8v-je volt,úgyhogy csak létezik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Az volt rajta eddig is :D Uncsimnak 8v-je volt,úgyhogy csak létezik :huh: mondjuk 20NE nem biztos de C20Ne dögivel van..pl pistának volt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Én ha jól tudom az egész hidat kell! hát szerintem meg pont, hogy nem kell.... de majd a többiek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 sőt, most a piacon szinte csak C20NE-s caravanok vannak 2.0-ban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts