bazs Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Ez a laza: http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...screenwidth=800 ez a hülye Petikeeeeeeeeeee ő az, aki ki akart menni németbe, mert látott egy c20ne-t a mobile.de-n, ami 600 vagy 700e km-t futott az volt a terve, hogy elmegy és megcsókolja a motort :shock: :roll: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 az volt a terve, hogy elmegy és megcsókolja a motort :shock: :roll: :( :lol: :lol: hideg vagy meleg állapotban ? :lol: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 hideg vagy meleg állapotban ? :( :roll: az neki teljesen mindegy :? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Ez a laza: http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...screenwidth=800 ismét tévedsz azt kell mondjam :( ugyanis ez a real laza http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Tomi! csináltam egy fehérest, meg egy kékest nekem kékesen jobban bejön ;-) a kidolozás minősége olyan, amilyen, de legalább emlékeztet a célra Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 zsír a fehér :wink: bazs ez a világoskék megmozdulás előre megbeszélt volt vagymost is elöjött belőled a rózsaszínes éned :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 esse kispálya :shock: flip flop mv6 gsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 esse kispálya :shock: flip flop mv6 gsi Standox Liquid Silver 1kg szett 148.000,- + áfa és szorozd meg 3-al + munkadíj! Én is szerettem volna ilyen színt de az árát halva lemondtam róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Tomi nem csak az. Ha nagyon akarja az ember életében 1x felrakja. De Mo-n minek? hogy szétcsesszék az idióták vmelyik hipermarketnél pl? Addig akartam én is amig meg nem tudtam, ha gáz van akor komplett oldalt kell refényelni... Amúgy meg lehet olcsóért is kapni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Háát nem tom.. lehet élőben szebb, de nekem így képeken nem igazán jön be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 bazs ez a világoskék megmozdulás előre megbeszélt volt vagymost is elöjött belőled a rózsaszínes éned :( ez a rejtett énem megint ;-) amúgy meg illik a lámpához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 esse kispálya :shock: flip flop mv6 gsi mikor linkeltem be? kb 4-5 napja? :roll: :lol: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 ez a rejtett énem megint ;-) amúgy meg illik a lámpához :lol: aham :( nem is annyira rejtett! ake projekt mikor fixálodik? Akkor nics olyan tárcsa amihez nem kell nagyon hekkelni? Vagy amiről utoljára beszéztünk az rendesen 4x100 csak elé s mögé pogi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 aham :( nem is annyira rejtett! ake projekt mikor fixálodik? Akkor nics olyan tárcsa amihez nem kell nagyon hekkelni? Vagy amiről utoljára beszéztünk az rendesen 4x100 csak elé s mögé pogi? fék majd jövő hét végére de ne kérdezd meg minden nap, olvass vissza, bazz :-P :lol: :lol: van olyan tárcsa, sokért, pl ahonnan SXP rendesen 4x100, de közben rájöttem, hogy cimbim is úgy csinálta, hogy a tárcsa maradt és a nyerget emelte ki hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 de meg fogom kérdezni minden nap mert 1 áment várok és már esnék neki fölösbe meg nem fogom csiszolgatni :wink: :idea: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Tomi nem csak az. Ha nagyon akarja az ember életében 1x felrakja. De Mo-n minek? hogy szétcsesszék az idióták vmelyik hipermarketnél pl? Addig akartam én is amig meg nem tudtam, ha gáz van akor komplett oldalt kell refényelni... Amúgy meg lehet olcsóért is kapni... Egész oldalt nem csak a következő elemet. Pl sárvédő sérül akkor ajtó is fényezendő! Tényleg barbár nép vagyunk nem tudunk vigyázni a másikéra! Viszont mi az olcsó neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 25 pl pro liter? az szerintem az... csak nem tudom ez is olyan mint az lsd 1500euró helyett 150Kért vagy mínőségi.... Ha vki tuggya 96 gsikben hol van az olajhütő és miért hütik a szervó? olajat akkor okítson, me segg hülye vagyok ezexerint de Lacival kb 1 órán át témáztunk itt a mocitr körül, hogy mi miért hova kivel mikor :roll: ja valahogy így :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 bazs amúgy nem kellett faragni a hácssólámpát :wink: érdekes az h nem 1et tettünk már be és azoknál suxx volt de nekem csak 2 fülön kellett reszelni picit és szherintem nem is áll el annyira mint Tominak! Vagy azt istivel néztük :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 én nem láttam a Tomiét, de akkó zsír lehet, hogy az övé nem FK, csak vmi gagyi utánzat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Ha vki tuggya 96 gsikben hol van az olajhütő és miért hütik a szervó? olajat akkor okítson, me segg hülye vagyok ezexerint de Lacival kb 1 órán át témáztunk itt a mocitr körül, hogy mi miért hova kivel mikor :roll: ja valahogy így :( ezeknél már benne van a hűtő aljában asszem legalábbis az újabb caliknál már beleintegrálták oszt két plusz csöcs vót még a hűtőn Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 no hali all mivel sokan mondtatok hogy kár hogy eladom a c20letett igy utso lehetöségként körbe neztem a neten hatha van valami (Ki) aki foglalkozik ilyennel de a sok kibaszott gagyi "tuning" bolton kivül mast nagyon itthon nem találni tuning cég :( = direct szürö forgalmazás meg egyet megprobalok beszélek Árvay Gáborral "Syntech" hatha ö össze rakja nekem de ö meg inkabb S2 es audikat épitgetett ni mind1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 no hali all mivel sokan mondtatok hogy kár hogy eladom a c20letett igy utso lehetöségként körbe neztem a neten hatha van valami (Ki) aki foglalkozik ilyennel de a sok kibaszott gagyi "tuning" bolton kivül mast nagyon itthon nem találni tuning cég :( = direct szürö forgalmazás meg egyet megprobalok beszélek Árvay Gáborral "Syntech" hatha ö össze rakja nekem de ö meg inkabb S2 es audikat épitgetett ni mind1 :prayer: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Tomi! csináltam egy fehérest, meg egy kékest nekem kékesen jobban bejön ;-) http://img.tar.hu/bazscalibra/img/14139218.jpg ]http://img.tar.hu/bazscalibra/img/14139217.jpg ez a kék télleg sokkal jobb sztem ha mégis fehérre fényezteted azt a műanyag lóf@szt akkor felpróbáljuk az enyémre is :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 SXP, látom, kezd megjönni az eszed :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 én nem láttam a Tomiét, de akkó zsír lehet, hogy az övé nem FK, csak vmi gagyi utánzat :( ni passzos SXP lehet fikázni, kivettem a narindexet... ha meg paassszolod a c20letet körbeboxollak :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts