Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Mer Sonar lesz majd helyette azé... <_< :D :huh: aham értem :D Az jobb?? nekem azvolt nemtom azzalsem látni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Mer Sonar lesz majd helyette azé... <_< :huh: Gratulálok hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Gratulálok hozzá :huh: Jó már (párszor) elmondtátok már hogy mennyire szimpatizáltok az Angel-ekkel... Felfogtam hogy nektek nem gyerebe... :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 :D aham értem :lol: Az jobb?? nekem azvolt nemtom azzalsem látni! kinézetre még mindíg jobban tetszik mint az FK és nekem azzal sem volt gondom látás szempontból... de nekem úgynézki hogy tök kifinomult a látásom hozzátok képest és én olyasmiket látok sötétben amiket ti nem... lehet nem is kéne lámpa a kocsira... csak elveszi a powert az erősítőtől... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Azért megint kiderül, hogy angel így vagy úgy...lószart sem látni vele...kivéve ha van benne xenon...de úgy sem hiszi el senki...mindenki megveszi, berakja, majd ki is szedi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 kinézetre még mindíg jobban tetszik mint az FK és nekem azzal sem volt gondom látás szempontból... de nekem úgynézki hogy tök kifinomult a látásom hozzátok képest és én olyasmiket látok sötétben amiket ti nem... lehet nem is kéne lámpa a kocsira... csak elveszi a powert az erősítőtől... <_< :huh: :D Van ez fordítva is...hogy mi látjuk amit te nem... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 kinézetre még mindíg jobban tetszik mint az FK és nekem azzal sem volt gondom látás szempontból... de nekem úgynézki hogy tök kifinomult a látásom hozzátok képest és én olyasmiket látok sötétben amiket ti nem... lehet nem is kéne lámpa a kocsira... csak elveszi a powert az erősítőtől... <_< :huh: :D Amíg van közvilágítás,addig mindenkinek bejön....... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Azért megint kiderül, hogy angel így vagy úgy...lószart sem látni vele...kivéve ha van benne xenon...de úgy sem hiszi el senki...mindenki megveszi, berakja, majd ki is szedi... lásd #70254 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Azért megint kiderül, hogy angel így vagy úgy...lószart sem látni vele...kivéve ha van benne xenon...de úgy sem hiszi el senki...mindenki megveszi, berakja, majd ki is szedi... nana... hibátlan!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Azért megint kiderül, hogy angel így vagy úgy...lószart sem látni vele...kivéve ha van benne xenon...de úgy sem hiszi el senki...mindenki megveszi, berakja, majd ki is szedi... Jaaaaa csak azzal meg 1 gond van,hogy kiégeti a másik szemét.....Lantinak a lámpája semmit nem világít,de ha mögöttem jön akkor vakít....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 nana... hibátlan!!! Autópályán is??? :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Van ez fordítva is...hogy mi látjuk amit te nem... :D :huh: :D övönaluli volt... kérem a bíróurat hogy állítsa ki... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Autópályán is??? :D :huh: mindenhol csodás! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Jaaaaa csak azzal meg 1 gond van,hogy kiégeti a másik szemét.....Lantinak a lámpája semmit nem világít,de ha mögöttem jön akkor vakít....... Szar lehet...ezé nem kell porigültetni a verdát...aztán meg sírni ríni... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 mindenhol csodás! :D Akkor lehet azért mert a megolvadt búra jobban szórja már a fényt :D :D :lol:.......El se hiszem hogy ekkora sz@rt még el lehet adni ebben az országban <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 mindenhol csodás! :huh: Jah..csak néha gyorsan jönnek a kanyarok... <_< miiiiiiii...??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Amíg van közvilágítás,addig mindenkinek bejön....... <_< :D jaja adíg semmi baj nincs de mikor beérsz egy oylan részhez , ahol oylan sötétvan mint egy tehénbe akkor bizony szartsemér , a sonar refivel láttam annyit mint a gyári tompítottal! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Akkor lehet azért mert a megolvadt búra jobban szórja már a fényt :D :D :D.......El se hiszem hogy ekkora sz@rt még el lehet adni ebben az országban <_< :huh: Ennyél nagyobbakat is... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Szar lehet...ezé nem kell porigültetni a verdát...aztán meg sírni ríni... <_< :huh: Normális autók lámpája nem vakít...csak az ilyen sz@rok,meg terepjárók kamionok :D :D :lol: :D ui:Lesz még focus ST-m :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 jaja adíg semmi baj nincs de mikor beérsz egy oylan részhez , ahol oylan sötétvan mint egy tehénbe akkor bizony szartsemér , a sonar refivel láttam annyit mint a gyári tompítottal! :lol: A refi is addig jó,míg le nem kopik a foncsornak álcázott szürke festék....... <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Normális autók lámpája nem vakít...csak az ilyen sz@rok,meg terepjárók kamionok <_< :huh: :D :D ui:Lesz még focus ST-m :D :lol: már alig várom...mert kezd uncsi lenni a péntek... ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ennyél nagyobbakat is... :lol: :D Igaz...volt aki megvette az audit is <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Normális autók lámpája nem vakít...csak az ilyen sz@rok,meg terepjárók kamionok <_< :huh: :D :D ui:Lesz még focus ST-m :D :D Akkor az autók 70%a nem normális ugyanis engem még a legújjabb 7es BMW is vakított... Pedig abban az angel szvsz nem a gagyibbik fajtából való... ültetett autó átka... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 már alig várom...mert kezd uncsi lenni a péntek... :lol: :huh: :D :D A dolgok jelenlegi állása szerint erre még várni kell <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ... Pedig abban az angel szvsz nem a gagyibbik fajtából való... biztos? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts