aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Asszem elaludtam a 7es taliról :roll: :( Ez vajon mé ilyen ocsóóó :?: http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Ez vajon mé ilyen ocsóóó :?: http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=212927&command=ugras&screenwidth=1280 Elve van benne 1 390 000 km, ami ugye nem kevés... :roll: Aztán C20XE, 2 légzsák, de manuális ablak... Hullámos rendszámtábla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 SXP A Lurdynál amikor a nyomásszabályozóról beszéltünk és mondtad eladod az egésszet, elfelejtettem megkérdezni, csak azt nem bizniszeljük el? Vagy csak a próba kedvéért betehetnénk mennyivel lessz másabb (mielött még eladnád)? sorry külön nem kezdek eladni belöle semmit sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Tom de ezt vhol már hirdették onnan ismerős asszem. Nade akkor is ár alatt van 95sök olyan 1.4 körül szoktak indulni.... Nekem ez fura: lufi, ködlámpa one viszont elektrik ablak, tükör nepá és tsai.... érdekes konfig :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Tom de ezt vhol már hirdették onnan ismerős asszem. Nade akkor is ár alatt van 95sök olyan 1.4 körül szoktak indulni.... Nekem ez fura: lufi, ködlámpa one viszont elektrik ablak, tükör nepá és tsai.... érdekes konfig :( Háát tényleg érdekes konfig.. + régi féle nagy szárny hátúl.. fura vas.. és tényleg nagyon olcsó.. tökön is szúrom magam, ha ennyiért lehet kapni egybe lévő 95 ös vasat. Nah meg gyanus az a chip és társai.. lehet szarrá van hajtva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Asszem elaludtam a 7es taliról :roll: :( Ez vajon mé ilyen ocsóóó :?: http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=212927&command=ugras&screenwidth=1280 Bocsi, de nekem olyan kicsit madárnaknézős a leírás. :lol:" hogy sokkal erősebb" Mitől,?Kitől? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 háccél kéren szépen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Bazs User ID Effective Date End Date sonique88 27-Oct-03 Present User ID Effective Date End Date bazsc20ne 29-Oct-03 Present no de ennyire egyszerre kezdtük az ebay -t hasznalni :( :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Ma mentem a nyugatinál kb. 15-16h felé erre megláttam egy fehérgsi-t mikor mellé értem ránéztem és picit megnyomkodtam a gázpedált majd puff neki az elöttem lévőnek. :lol: :oops: Szerencsére nem lett semmi baja a kocsinak mert gyök2-vel gurultam csak a rsz-tábla nyomodott meg 1picit meg a festék a rsz-tábláról (egy kevés) az elöttem lévő ütközőjén landolt. ######i kipattant megnéztük és 5ropit követelt vagy betétlap. Erre lealkudtam 4ropira és kénytelen voltam fizetni. :lol: (Lehet jogosan) Ekkora borki még sose voltam. :smt105 Lehet öregszem :wink: Ezekután áramot vezetek majd nem GSI-t :( Eltudom képzelni a 2gsi-s srác milyet nevethetett rajtam :oops: Pont mellettük lezúzom a kocst. :oops: Nah mind 1..............sose legyen nagyom karambolom......... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Ma mentem a nyugatinál kb. 15-16h felé erre megláttam egy fehérgsi-t mikor mellé értem ránéztem és picit megnyomkodtam a gázpedált majd puff neki az elöttem lévőnek. :lol: :oops: Szerencsére nem lett semmi baja a kocsinak mert gyök2-vel gurultam csak a rsz-tábla nyomodott meg 1picit meg a festék a rsz-tábláról (egy kevés) az elöttem lévő ütközőjén landolt. ######i kipattant megnéztük és 5ropit követelt vagy betétlap. Erre lealkudtam 4ropira és kénytelen voltam fizetni. :lol: (Lehet jogosan) Ekkora borki még sose voltam. :smt105 Lehet öregszem :wink: Ezekután áramot vezetek majd nem GSI-t :( Eltudom képzelni a 2gsi-s srác milyet nevethetett rajtam :oops: Pont mellettük lezúzom a kocst. :oops: Nah mind 1..............sose legyen nagyom karambolom......... :wink: én betétlapot adtam volna, ugy, hogy nagybetükkel ráitam volna a megjegyzésbe, hogy a két gépkocsin sérülés nem látszik. akkor az a betétlapot baszhatja, mert ha rátör a hátuljára, egyből elutasitja a kárkifizetést..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 grat Petya :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Bazs végülis lefotóztad az autóm? Ha igen léci léci csinálj egy fényezést rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 UHUHU ezt elcsesztem de most,hogy mondod ezt megjegyzem és ha legközelebb történik hasonló akkor ezt fogom tenni. (Remélem nem lesz hasonló mert akkor tuti felkötöm magam és elsülyedek szégyenemben) Kb. 6 éve volt,hogy az elöző autómmal (VW scirocco)gurultam és megláttam egy csinos csajt még mosolygott is..........majd pufff a visszapillantó tükröm egy másikkal találkozott.......................szóval ugylátszik néha elég LizardFace vagyok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 no de ennyire egyszerre kezdtük az ebay -t hasznalni :( :lol: :wink: hát ja :lol: és hány tranzakciómra nem kaptam értékelést :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Kb. 6 éve volt,hogy az elöző autómmal (VW scirocco)gurultam és megláttam egy csinos csajt még mosolygott is..........majd pufff a visszapillantó tükröm egy másikkal találkozott.......................szóval ugylátszik néha elég LizardFace vagyok :wink: én ugyanezt csináltam anno apám céges autójával igaz még jogsim sem volt de akkor en m apróztam el végighúztam a sort :( :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 tényleg bazs fékügyben hogy állsz éppen mi a dönés? csak mert ha tudod már akkor most neki esek a nyergeknek, mivel fos az ídő és gsit nem tudunk építeni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Bazs végülis lefotóztad az autóm? Ha igen léci léci csinálj egy fényezést rajta. majd este ;-) PÜ-ben leírtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 tényleg bazs fékügyben hogy állsz éppen mi a dönés? csak mert ha tudod már akkor most neki esek a nyergeknek, mivel fos az ídő és gsit nem tudunk építeni... szépen fesd le pirosra mondom szépen! mondom pirosra! :( nincs döntés, tudod jól, majd csak akkor, ha látjuk, mi megy fel hova ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 tényleg bazs fékügyben hogy állsz éppen mi a dönés? csak mert ha tudod már akkor most neki esek a nyergeknek, mivel fos az ídő és gsit nem tudunk építeni... ez nem jo neked ?? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7988060767&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 lehet az lesz belőle kartárs me' fog várni a fütyim erre a makira, h eldöntse mit akar.... csak 1előre q autót kellen összedobni és beletenni pár ezer km-et, amivel le vaok maradva... csak szakad ez a fosh :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 lehet az lesz belőle kartárs me' fog várni a fütyim erre a makira, h eldöntse mit akar.... haggyá mán! mit mondtam eredetileg? jövő hét végéig kiderül akkor meg legyél türelmes, mert eladom másnak a nyergeket :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 bekapod ki szerezte neked? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 bekapod ki szerezte neked? :roll: ki? én indexen hírdette a srác :-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 a géjesisek közül gyorsul velem valaki??? kiváncsi lennék, mennyire kapok ki.. vagy kaptok ki??? a kacsakombis csávó biztos fog menni mer mindenkivel versenyzik azt hiszi ő a sumáher de mondjuk engem is érdekelne mennyit kapok a kiskorzától viszont ez a péntek meredek lesz mert ilyenkor a yard nagyon aktiv majd a lágymányosi hidon átmegyünk. ott csak nem lesz semmi Tegnap ott fotóztak engem! Nyah.. ez alapján jött nekem egy 5let. Ugyanis én se gondoltam soha, hogy pl ott is mérnek. Úgy hallotam én is vkitől. Viszont ahogy észrevettem, vannak bejáratott helyeik a rend éber őreinek.. Arra gondoltam, hogy vajon lenne-e értelme egy "Traffi, vigyázz!! " topiknak, ahova gyüjtögetnénk, hogy ki hol futott traffiba. Illetve az esetleges visszatérő helyeket... Vélemény? Más. Végre sikerűlt kinyitnom a központit.. aztán likvidálni, mert bezárás után megent nem nyílt... úgyhogy egyenlőre marad a kulcsos nyitás zárás.. de legalább már nem kell ablakon, vagy ülésen át megközelíteni az anyósüllést. Még kicsit bogozgatom a dolgokat, és sztem meg is értem hogy müködik a rendszer.. (kinyitni is igy sikerült. a vezérlő csatiján két rövidzárral olyan szitut hoztam létre, mint ami a nyitás esetében van.) Aztec: vagy bárki! Jól jönne egy jó minőségü kapcsi rajz. (igy csináld VII.kapcs. amin látszanak a kötési pontok, illetve a vezetékek betüjelzései.. bár ezt már többé kevésbé visszaméregettem) thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Ez a laza: http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...screenwidth=800 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts