mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Melyik ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 csak az előző tulaját ismerjük, akinél most van őt sajnos nem. 13kerbe szoktam látni a vasat néha. nézd emg carstylingon Vada usert, övé volt régen.. ő nagyon szerette... :huh: Álmatlan éjszakám volt mert ezen a gsi-n agyaltam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 <_< Gsit szeretnél zsákányolni mostanában ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 <_< Gsit szeretnél zsákányolni mostanában ? aha minden megoldás érdekel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 aha minden megoldás érdekel <_< Mennyit kérnek a fehérért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Mennyit kérnek a fehérért ? 990e a régimet meg becserélném Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Szonik, neked nincs valami normális PowerCupod? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Szonik, neked nincs valami normális PowerCupod? <_< Kétlem, mert én adtam neki SFI dobozt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 param-param -> no comment... @Anti: hogy dolgozol mostanában? Pl ma melózok...aztán vasárnaptól nyomom 3 napot...de a bejövetel necces... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 990e a régimet meg becserélném azért amik oda le vannak irva motor adatok azokat el ne hidd.... ha ezért "tetszik" akkor keress másikat :huh: nekem ez teccik a legjobban: "+beépíthető ajándék chip+60 le," hoppácska <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 írjámá vissza rá valamit <_< Mit??? :huh: :D Mondjuk: Kukk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Kétlem, mert én adtam neki SFI dobozt :huh: Jaaa.. néztem a motorteret de azt nem is figyeltem mi van neki fönt, vagy lehet kvalerin kéne már tényleg! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 azért amik oda le vannak irva motor adatok azokat el ne hidd.... ha ezért "tetszik" akkor keress másikat :huh: nekem ez teccik a legjobban: "+beépíthető ajándék chip+60 le," hoppácska <_< Igen az vicces, de alkudozni lehet hogy tudom az előéletét, egy sima astrára meg nem szeretnék költeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 990e a régimet meg becserélném Milyen kocsid van most ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Milyen kocsid van most ? profilomban benne van <_< de amúgy c14nz esetleg a németektől kéne valamit behozni, de a regisztrációs adó miatt bukó az egész Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 :D Gsit szeretnél zsákányolni mostanában ? NEM! Zsákmányolni szeretne. <_< Lehet találni még GSI-t éndzsölájsz nélkül? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Neked mid van? Girling, vagy mi? Aha. Sokkal tovább bírja, de a fékhatás nem lett lényegesen nagyobb. Gondolom kéne még eggyel nagyobb főfékhenger. [ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 profilomban benne van <_< de amúgy c14nz esetleg a németektől kéne valamit behozni, de a regisztrációs adó miatt bukó az egész Úgy érettem amit írtál, hogy 990000 Ft + a kocsid beveszik :huh: Most nézem, hogy 990000 Forint alapból az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Álmatlan éjszakám volt mert ezen a gsi-n agyaltam. <_< gyorsan verd ki a fejedből..."Úristen mennyi ######ság van odaírva !!!! kb ha 3 dolog igaz belőle ami le van írva akkor sokat mondtam 212 LE az azért kemény Mostani állapotában max 5 kilót adnék érte annyira lelakták azok akiknél volt......elkeserítő , de legalább ne Pesten lenne...."idézet a régi tulajtól Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Úgy érettem amit írtál, hogy 990000 Ft + a kocsid beveszik :huh: Most nézem, hogy 990000 Forint alapból az ára. hülyén írtam <_< 900e és abból még lejön pár száz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 gyorsan verd ki a fejedből..."Úristen mennyi ######ság van odaírva !!!! kb ha 3 dolog igaz belőle ami le van írva akkor sokat mondtam 212 LE az azért kemény Mostani állapotában max 5 kilót adnék érte annyira lelakták azok akiknél volt......elkeserítő , de legalább ne Pesten lenne...."idézet a régi tulajtól most az mind1, hogy mi volt odairva.. az is lehet, hogy az új tulaj annyira nem vigyázott rá.. de kb fél évig volt nála... és előtte azért oda volt rá figyelve... viszont ami elég fontos lehet, hogy a papírjai nem biztosan megfelelőek.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ez nem a voodoo autója volt, vagy hogy kell írni a nevét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 gyorsan verd ki a fejedből..."Úristen mennyi ######ság van odaírva !!!! kb ha 3 dolog igaz belőle ami le van írva akkor sokat mondtam 212 LE az azért kemény Mostani állapotában max 5 kilót adnék érte annyira lelakták azok akiknél volt......elkeserítő , de legalább ne Pesten lenne...."idézet a régi tulajtól Alig van jó állapotú gsi, akinek meg az van nem adja el. Ez a baj hogy nekem el kéne adnom a régit, akár cserével. Fájdítom akkor tovább a szívem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Melyik ? <_< Amelyik jobban látszik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ez nem a voodoo autója volt, vagy hogy kell írni a nevét! de az övé volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts