kiskecso Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Anti?? wehehe betud szóni nem véletlen ő az OFF májsztro! szeret incselkedni a kis nethuszár <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 szeret incselkedni a kis nethuszár <_< Na mi van "kukk"...bővítetted a szókincsed??? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 a kényszer nagy úr <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 a kényszer nagy úr :huh: Jut eszembe amúgy...tegnap este éjjel egykor megállítottak, és még a személyim sem kellett nekik, csak a zöldkártya... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 nocsak nocsak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Jut eszembe amúgy...tegnap este éjjel egykor megállítottak, és még a személyim sem kellett nekik, csak a zöldkártya... <_< Olvass,ne csak láss! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Olvass,ne csak láss! :D Te nagyon okos...erre írtam...mert ha olvasnál, akkor láttad volna hogy a kis Fricigyerek ezért nem mer az utakra menni az apja turbós GSI-jével... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 csak jó vót az a cikk :D bár ez multhéten volt...de engem 3-400méteren belül 2x állított félre a fakabát 1helyen semmi gond a másikon viszont annál több <_< -bizonylat a fóliárol?-tudtammal hátra oldalt nem kell -rendszámtábla?-matrica forgalmiba beírva....erősködött ,hogy nincs de a társa segített neki és megtalálták végülis :lol: -kormány se gyári ugye?-így hoztam németből :huh: -öv?gyorsan elővettem a gyárit oszt bekapcsoltam :D és a végén közölte nem büntetem meg...de pár dolgot még lelehetne papíroztatni :D ,elbúcsúzó sablon szöveg után néhány elismerő szó a kocsiról és gó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Te nagyon okos...erre írtam...mert ha olvasnál, akkor láttad volna hogy a kis Fricigyerek ezért nem mer az utakra menni az apja turbós GSI-jével... :huh: :D Na bammeg! :D Nem olvasom minden offolásotokat el!Én kérek már elnézést,hogy lusta vagyok napi 10oldalt végigolvasni! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Na bammeg! <_< Láááátod...akimásnakvermetásmagabelepottttty... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Te nagyon okos...erre írtam...mert ha olvasnál, akkor láttad volna hogy a kis Fricigyerek ezért nem mer az utakra menni az apja turbós GSI-jével... :huh: :D milyen helyes aforizma a szádon a farom izma <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 milyen helyes aforikma a szádon a farom izma <_< Na fuss neki még egyszer kicsi Kecsó... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Láááátod...akimásnakvermetásmagabelepottttty... :huh: Jön még seatoshoz autómentő! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 kő agy őrnagynak semmise teccik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Jön még seatoshoz autómentő! <_< Ez legalább olyan gyenge volt mint az autód... :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Na fuss neki még egyszer kicsi Kecsó... <_< :huh: de ha nem teccik a rendszer belehet venni még 1x :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 de ha nem teccik a rendszer belehet venni még 1x :D <_< :D Olyan régi a dumád, hogy ezt minden bizonnyal még az oviban hallottad... :lol: :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 ha má eddig agyal akkor ez nagyot fog szólni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ez legalább olyan gyenge volt mint az autód... <_< :huh: :lol: Nem vagyok olyan kipihent,mint egyesek! :D Gyengeség...csak addig,amíg a Demó művek nem lehel bele egy C20XE-t,aztán majd szuszoghatsz a túróval mögöttem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Olyan régi a dumád, hogy ezt minden bizonnyal még az oviban hallottad... :P :D :D mutas valami újjat pöcsömöccse <_< :huh: :D de ne a kabbe ujjad :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Nem vagyok olyan kipihent,mint egyesek! :huh: Gyengeség...csak addig,amíg a Demó művek nem lehel bele egy C20XE-t,aztán majd szuszoghatsz a túróval mögöttem! <_< Lássuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 mutas valami újjat pöcsömöccse <_< :huh: :D de ne a kabbe ujjad :D :lol: Kicsit vegyééé vissza... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Lássuk... <_< Ahogy Puskin is megmondta: minden az anyegin múlik.Egyenlőre más project fut előtérben,nem a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Kicsit vegyééé vissza... :D <_< Pont te mondod... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 <_< Pont te mondod... :huh: Nem a szekálásával van bajom...azt bírom...hanem a stílussal...se nem hugyoztunk egy bilibe, se nem lapátoltunk együtt az oviban...ha megnézed a kettőnk hozzászólásait...lehet fellelsz némi különbséget az irányultságot illetően... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts