Xray Elküldve Szeptember20, 2008 Elküldve Szeptember20, 2008 Szervó ON csere itt,,, szerva ott! Leszívós szerelős xar volt de kész! <_<
Sonique Elküldve Szeptember20, 2008 Elküldve Szeptember20, 2008 (edited) Tegye fel a kezét, még kinek a GSI-jén nem volt ez a kerék... <_< :huh: :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18/54/4.jpg nekem és nem is lessz Módosítva Szeptember21, 2008 : coupe képpel nem idézünk :P
Xray Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Mint a lopottbiciklit!!! <_< :huh: :D Egy király hathengeres Buláj!!! :D
kiskecso Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 nem, mert a GSI apádéééé... <_< :huh: :D azt a pimasz fajtád asztat
Albert Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Albertnek és futó mesternek: faca szövege miatt... Nemtom mér nekem nem bírtam meghallgatni borzasztó. http://astragsi.extra.hu/azev2.JPG Lanti az a D Kadett hátul azmiaz? Audis cikk zsear, sajtófotók a gépekről meg nagyon ott vannak még ha kicsit illusztrációnak tűnnek is. BCsabi, nem tudtam menni mert féltengelyt szereltünk Robival a Soroksárin lévén kijött neki a helyéről. BCsabi, nem tudtam menni mert féltengelyt szereltünk Robival a Soroksárin lévén kijött neki a helyéről. Megnézve a videjókat azért arra a driftre lesz még mit gyakorolni a srácoknak mert ez nem edzés volt max csúszkálás má ha meg nem sértek senkit
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Nemtom mér nekem nem bírtam meghallgatni borzasztó. Túl vájt fülü vagy! <_<
B_Csaba Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Megnézve a videjókat azért arra a driftre lesz még mit gyakorolni a srácoknak mert ez nem edzés volt max csúszkálás má ha meg nem sértek senkit Senkit nem sértel meg, 60%-a PVC a betonnak és ugye az csak csúszkál nem gazán tapad meg hogy gyorsabb legyen a forgás, de hamarosan lekopik :huh: na meg volt elég sok víztócsa ami a végére száradt fel csak, driftnek nem hívnám, a videókhoz csak a kereső miatt raktam be ezt a kulcsszót, inkább egy kis mókázás, jó volt, nagyon jó hangulattal, még a feleségemnek is tetszett, pedig az NAGY SZÓ <_<
Albert Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Túl vájt fülü vagy! <_< Lepausolom a techno4evert erre valami vörösfejű népművészeti cserépedény üvöltözik 5 percen keresztül nem volt élmény.
B_Csaba Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Senkit nem sértel meg, 60%-a PVC a betonnak és ugye az csak csúszkál nem gazán tapad meg hogy gyorsabb legyen a forgás, de hamarosan lekopik :huh: na meg volt elég sok víztócsa ami a végére száradt fel csak, driftnek nem hívnám, a videókhoz csak a kereső miatt raktam be ezt a kulcsszót, inkább egy kis mókázás, jó volt, nagyon jó hangulattal, még a feleségemnek is tetszett, pedig az NAGY SZÓ <_< És hát egy videó nem adja vissza azt amit élőben érez az ember, pl.. a gumifüst szagát :D olyan büdösek voltunk mikor hazajöttünk, mintha a gumigyárban dolgoznánk :D
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Lepausolom a techno4evert erre valami vörösfejű népművészeti cserépedény üvöltözik 5 percen keresztül nem volt élmény. Mostanában neked még a kutya is rossz helyen fexik!Hiányzik már neked egy kiadós dugás öregem! <_<
Albert Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Mostanában neked még a kutya is rossz helyen fexik!Hiányzik már neked egy kiadós dugás öregem! <_< Lehet de se a qtyával se veled nem szeretnék :huh:
yooccoo Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 azt hiszem, ez a téma rövidre lett zárva <_<
Albert Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 azt hiszem, ez a téma rövidre lett zárva <_< Figy a kishűtő fog még kelleni vagy mivan
loree_gsi16v Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Na ma felmentem Pöstre az ósönbe akksié, meg is vettem a 70AH-t mert a kisebbeket szétkapkodták, hazajöttem beraktam és tekert szépen és gyorsan. Délelőtt már nem az enyimmel nem tudtam menni9 mert annyira szar volt az akksi, hogy hiába töltöttem nem ért semmit. AnTi! A te autódat láthattam a kerepesi öemfau kútnál, mert akksi és sok bizbaszvásárlás után elmenmentünk a mekibe aztán tolni kellett egy kis naftát apósom Szuziába :D Szerintem biztos tied volt a fékeket lestem és onnan ismertem meg <_< :huh: :D Ott szoktál parkolni? A Csapatépítő tréning jó volt, beszarás volt de hányás most nem :P Esőbe az erdőbe fehér sportcipőbe és világos szürke dzsekibe, mikor bejöttünk úgy néztem ki mint egy vaddisznó :D A jégert pedig lapos flaskából toltuk, este mehg kiittuk az összes fütyülőst a szálloda bárjából :D :lol: :D
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Lehet de se a qtyával se veled nem szeretnék :huh: Még jó. <_<
Pehi Csabi Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 AnTi! A te autódat láthattam a kerepesi öemfau kútnál, mert akksi és sok bizbaszvásárlás után elmenmentünk a mekibe aztán tolni kellett egy kis naftát apósom Szuziába :D Szerintem biztos tied volt a fékeket lestem és onnan ismertem meg <_< :huh: :D Ott szoktál parkolni? igen az az övé. 3an lakunk a környéken Coupe, Anti, meg én. Antinak az a hivatalos parkolója :lol:
loree_gsi16v Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 igen az az övé. 3an lakunk a környéken Coupe, Anti, meg én. Antinak az a hivatalos parkolója <_< Gondolhattam volna, de jó ötlet nagyon :huh:
Atommanó Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Gondolhattam volna, de jó ötlet nagyon :D Jaja...enyim a kicsike... :huh: Ott parkolok, mert hát a mai világban sajnos nem lehet tudni...a kék fekete is ott állt, meg az ódi is... <_<
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Lanti! Jártál ma este a budafoin úgy fél8 körül?Egész a petöfi hídig toltad...aszem.
Lanti Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Lanti! Jártál ma este a budafoin úgy fél8 körül?Egész a petöfi hídig toltad...aszem. igenigen...siettem haza <_<
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 igenigen...siettem haza :huh: Hallottam! :D Utassal voltam,de legközelebb majd... <_<
Albert Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Mostanában neked még a kutya is rossz helyen fexik!Hiányzik már neked egy kiadós dugás öregem! <_< Igazad volt így már sokkal jobb helyen fexik a qtya :huh:
rtomi Elküldve Szeptember22, 2008 Elküldve Szeptember22, 2008 Jaja...enyim a kicsike... :D Ott parkolok, mert hát a mai világban sajnos nem lehet tudni...a kék fekete is ott állt, meg az ódi is... :huh: Mondtam is Coupénak szombat délután,hogy: nézzen oda a kutas úgy könyököl a tetején és telefonál mintha az övé lenne a kocsi. <_<
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Elküldve Szeptember22, 2008 Felkelni lusta banda , majdnem 8 óra és ti még huzzátoka lóbőrt! <_<
Recommended Posts