Lanti Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Tegye fel a kezét, még kinek a GSI-jén nem volt ez a kerék... <_< :huh: :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18/54/4.jpg tudod mit mondanék most ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 tudod mit mondanék most ugye? :huh: <_< :D :D :lol: Eladó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 <_< :D :D :lol: Eladó... :D annyit tényleg nem ér :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 annyit tényleg nem ér :huh: Mennyit adnál érte??? <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Mennyit adnál érte??? <_< :huh: hát egy mindentverő gsi-t meg monnyuk öccáá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Ha mondasz egy összeget, mindenféle csere nélkül, és az mondjuk valamennyire a reális ár körül mozog, akkor felhívom a srácot, ha gondolod... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Ha mondasz egy összeget, mindenféle csere nélkül, és az mondjuk valamennyire a reális ár körül mozog, akkor felhívom a srácot, ha gondolod... <_< :huh: :D azt akarod h én is szopjak mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 http://astragsi.extra.hu/azev1.JPG http://astragsi.extra.hu/azev2.JPG Ugyanolyan koszos a felni mint a kocsi, Antinál ez pont fordítva <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 azt akarod h én is szopjak mi? :D <_< :huh: :D Addig úgy sem nyuxol... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 :huh: :D :D Addig úgy sem nyuxol... :lol: hát lehet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 hát lehet <_< szal essünk túl gyorsan rajta.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Ha mondasz egy összeget, mindenféle csere nélkül, és az mondjuk valamennyire a reális ár körül mozog, akkor felhívom a srácot, ha gondolod... :huh: :D :D mit tartasz reális árnak? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 szerintem 1 misi...de meg kéne nézni valóban mivel mi van... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Tökéééé ilyen öregek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Kell egy sperr...Ráadásul szerintem nem ez benne a jó,hanem az hogy a max nyomaték már 1600tól egészen 4000ig rendelkezésre áll...Nagyon jó lehet vele nyugodtan is autókázni :D <_< :lol: De ez csak álom egyenlőre :D Akárcsak a LET-nél. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Tegye fel a kezét, még kinek a GSI-jén nem volt ez a kerék... :huh: :D :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18/54/4.jpg az enyimén nem volt ,de holnap megyek Szabihoz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 az enyimén nem volt ,de holnap megyek Szabihoz <_< Nagyon helyes,mert holnap kéne befejezni az astrát.Ma sajna nem ért rá. A felnit viszont nem próbálhatod fel. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Nagyon helyes,mert holnap kéne befejezni az astrát.Ma sajna nem ért rá. A felnit viszont nem próbálhatod fel. <_< :D Dini! Nincs véletlen valahol 94 előtti astra csomegtérajtón lévő opel emblémád? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Dini! Nincs véletlen valahol 94 előtti astra csomegtérajtón lévő opel emblémád? <_< Sztm van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Sztm van. Na akkor majd kerslek ez ügyben,Morzsára kell valami jel előre! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Albertnek és futó mesternek: faca szövege miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Na megjöttem a drift bajnokságról, bánhatod Albert hogy nem jöttél :huh: jó volt, nagyon sok videó van majd tolom fel a youtubra <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Tegye fel a kezét, még kinek a GSI-jén nem volt ez a kerék... <_< :huh: :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18/54/4.jpg én feltehetem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 én feltehetem? <_< nem, mert a GSI apádéééé... :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 nem, mert a GSI apádéééé... :D :lol: :D Enyémen nemvolt :D De lehetne baxxa meg :P <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts