Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ez meg Coupenak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Én megyek pókerezni, így sajnos nem láthatom, hogy esetleg megint szétcincál egy type-r <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ez meg Coupenak... Sok értelme van <_< Vagy a kipörgésgátló szakad bele a munkába, vagy a kerekek pörögnek ötöt mire egy fordulatnyit megy az autó :huh: bár vicces lehet ha egy kókusz 200-nál még ugy gyorsul mint egy gsi 100nál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Tényleg...kitaláltam egy mégjobbat az EÜ dobozra... Le kell szedni a dátumos matricát...és akkor sosem jár le... Mert ugye ezzel buziznak a pékek...ugyan a kresz nem szabályozza, hogy dátum...csak hogy legyen EÜ doboz...erre vágtak vissza a rend éber őrei, hogy az ésszerűség szerint hisz rajta a dátum, ha lejárt nem jó...na de ha nincs rajta dátum... :lol: :D :D uhhh tényleg.....sötét van és péntek este...lassan ideje hazaindulni munkából, veszélyes mostanában odakint ahogy hallom :huh: :P :D mint egy sz@r horrorban...leszállt az este jönnek a vámpírok/zombik/rosszemberek az ártatlan polgár meg menekül fedél alá, zárt ajtók mögé :D :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Áki Te jössz akkor ma??? :D Coupe, Lanti, Pehi? szal rinyazsákok mi lesz? Jöttök? Nem jöttök??? <_< :huh: :D miko indulunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 A tüntetés csak holnap lesz...hátha ma ráalszanak a pékek... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 A tüntetés csak holnap lesz...hátha ma ráalszanak a pékek... :huh: :D :D Már megint ráér valaki balhézni....f@szom Nembaj én franko infós konferencián leszek, nekem jolesz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Nem iszunk 1 sört Anti mielőtt elindulunk :huh: Ma a Bocival megyek de tankolnom kell bele sajna, most is itt áll a ház előtt és fázik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Hát ha valaki visz...akkor én benne vagyok... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 jah...9-kor lurdy... És onnan át ÖMV... Áki, te is a Lurdyhoz gyere... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 jah...9-kor lurdy... És onnan át ÖMV... Áki, te is a Lurdyhoz gyere... <_< te nem itthonról mész? Me akko mehetnénk együtt is nehogymá unatkozzak a hosszú úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Hát ha valaki visz...akkor én benne vagyok... :huh: egyszer te vezetsz egyszer én és akkor felváltva tudunk inni, a rend fa.z őrének meg majd azt mondjuk hogy mi mikor vezettünk nem ittunk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 egyszer te vezetsz egyszer én és akkor felváltva tudunk inni, a rend fa.z őrének meg majd azt mondjuk hogy mi mikor vezettünk nem ittunk <_< De okés...fél 9-kor lemegyek, és lelocsolom az ótót...nehogy már az esőtől legyen vizes... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Nem iszunk 1 sört Anti mielőtt elindulunk :D egy blogon olvastam: "Gyakorlatlan feleségekkel, barátnőkkel, ilyesmi rutintalanokkal szeretném megosztani a régi alapelvet, miszerint egy sör nincs. Ez fikció. Illetve elméletileg létezik, mint a gyök mínusz egy, vagy az abszolút nulla fok, de maximum absztrakt számításoknál lehet használni, illetve megközelíthető, de el nem lehet érni." és milyen igaz <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Sok értelme van :huh: Vagy a kipörgésgátló szakad bele a munkába, vagy a kerekek pörögnek ötöt mire egy fordulatnyit megy az autó :D bár vicces lehet ha egy kókusz 200-nál még ugy gyorsul mint egy gsi 100nál :D Kell egy sperr...Ráadásul szerintem nem ez benne a jó,hanem az hogy a max nyomaték már 1600tól egészen 4000ig rendelkezésre áll...Nagyon jó lehet vele nyugodtan is autókázni :D <_< :D De ez csak álom egyenlőre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 itt nálam a faluba esik az eső... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 itt nálam a faluba esik az eső... akkóóó hozz esernyőt... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Esik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Éééééééééé bent van a K&N sportbetét. Nem túl régóta van a csomiban csak kb egy éve <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Éééééééééé bent van a K&N sportbetét. Nem túl régóta van a csomiban csak kb egy éve :huh: Ééééééssss itt van az a pont, maikor elhajtok mindenkit a medvefingszagú búbánatba ha mégegyszer b@sztatni merészel a "szinteméggyári" toldat miatt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Mivaaaa Ákos bealudtáááá??? <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Ééééééssss itt van az a pont, maikor elhajtok mindenkit a medvefingszagú búbánatba ha mégegyszer b@sztatni merészel a "szinteméggyári" toldat miatt <_< nem mondod h fent van áhh biztos nem Mivaaaa Ákos bealudtáááá??? :D :D :lol: nem hiszem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Mivaaaa Ákos bealudtáááá??? :D :D :lol: aha :huh: elkeztem tévétnézni, aztán itten esett az eső, aztán jött a szundi... ez van ... nyugdijas lettem eléggé mostanába. <_< vagy inkább kicsinál a hajnali kelés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Ha ma nincs más elfoglaltságotok, akkor délután aki akar jöhet, Magyari Attila egyik barátom (sokan ismerik innen is) budán van valami gyártelep teljesen elhagyatott hely, sokat jár ki oda tanulni driftelni meg ilyenek, egy nagy betonplacc ez, és csinálni akarunk videókat, jön a 2.4 mantával Robi a 2.0-val annak is van speer. Aki esetleg jönni akar az szóljon. Gumidurrantás és hasonlók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Irmscher Astra... Hát ez valami kibasz@tt szép, nagyon tetszik, bár alapból tetszik ez az alak! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts