Kess Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 1 millió körüli pénzt adni 10-14 éves autókért hol ésszerű már??? :( :lol: mennyit is adtál a tiedért kolléga??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 mennyit is adtál a tiedért kolléga??? és ki mondta, hogy normális vagyok? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 akkor keresek egy nemnormálist akinek kell a verdám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 akkor keresek egy nemnormálist akinek kell a verdám.... ennyire sürgős lett?? :? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 akkor keresek egy nemnormálist akinek kell a verdám.... miii? el akarod adni? JAh és SRY Mélykék az éjjeli telefonért de csak nem tudtuk elkötni Balázsunk muslincacsapdáját :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 hát most sajnos én kerültem ebbe a dilemmába.....pedig most már majdnem úgy néz ki ahogy szeretném..... itt írtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Néha amikor rosszat álmodok , mint pl. elfogy a benzin a világon és én csak nézem a gsi-met a garázsban és nem tudom beindítani , benzint nem lehet kapni csak a fejeseknek, elég izzadtan ébredek. De szerintem ez a világ is el fog jönni-a megoldás ezhttp://totalcar.hu/tesztek/villtrab!1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 de mé? vagy akkor minek raktad össze ennyire? nulla ráció van ebben az pedig az én profilom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 azért csináltam meg az autómat, mert szeretem és mert ilyet szerettem volna, amilyen most (+kis ültetés meg egyé:lol: azonban "sajnos" a héten kaptam céges autót (5 év után) és így a saját autómmal nemtudok mit csinálni....azt nem szeretném, hogy az utcán rohadjon és néha menjek vele pár kört hogy ne rohadjon be... még nem döntöttem, hogy mi lesz a sorsa, de a szívem azt diktálja, hogy megtartsam, az eszem viszont azt, hogy adjam el és fektessem be a lovét még erősen gondolkodom rajta (pont most készült el, szinte minden elem újra van fényezve, szépen kiszélesítve, lefalazva, lökhárítók megcsináltatva) :? még aludnom kell párat rá :!: ez az első autóm, saját magam gyűjtöttem rá a pénzt és nagyon a szívemhez nőtt még akkor is ha néha bosszúságokat okozott :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 add el a céges autót :toothy5: :toothy5: :toothy5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Kérdés: Nektek mennyire recseg, ropog, nyekereg a beltér? Főleg a két ajtóra lennék kíváncsi, hogy kinek van olyan tapasztalat h recseg amikor hepe-hupás úton megy vagy fekvőrendőrön halad át lassan? Kicseréltem már benne a csapszegeket de nem szünt meg... (szilikon nem vált be és alig tudtuk leszedni) Aztán hosszú tanakodás után bekentük egy bizonyos bőrbalzsammal amit nem tud beszívni de nem is tocsog tőle, amolyan csúszós felületet képez. Na ekkor szünt meg. Nyekergős témában tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Kess ez szivacs mást nem tudok mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 azért csináltam meg az autómat, mert szeretem és mert ilyet szerettem volna, amilyen most (+kis ültetés meg egyé:lol: azonban "sajnos" a héten kaptam céges autót (5 év után) és így a saját autómmal nemtudok mit csinálni....azt nem szeretném, hogy az utcán rohadjon és néha menjek vele pár kört hogy ne rohadjon be... még nem döntöttem, hogy mi lesz a sorsa, de a szívem azt diktálja, hogy megtartsam, az eszem viszont azt, hogy adjam el és fektessem be a lovét még erősen gondolkodom rajta (pont most készült el, szinte minden elem újra van fényezve, szépen kiszélesítve, lefalazva, lökhárítók megcsináltatva) :? még aludnom kell párat rá :!: ez az első autóm, saját magam gyűjtöttem rá a pénzt és nagyon a szívemhez nőtt még akkor is ha néha bosszúságokat okozott :( Na szép, ezért dolgoztunk vele? Különben meg mi lessz ha otthagyod a céget? Semmi nem tart örökké főleg a munkahelyek! Ha jól emlékszem nem olyan rég ott akartad hagyni őket nem? Én pl nem adnám el ha már ennyit öltem bele és ahogy hallom olyan lett mint amilyet szerettél volna! Inkább bérelnék egy garázst és hétvégén mennék vele az a plussz pénz meg ér ennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Kess ha akarod nálunk lehet tárolni ha ez gáz. Ezt most viccen kivül mondom :wink: Tomi veled meg akart beszélni SXP vagy kérdezni nemtom tegnap éjjel a búrádról csacsogtunk és azzal kapcsolatban. Tomi nem erről a búrádról :rr: hanem az mtsről :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Kess ha akarod nálunk lehet tárolni ha ez gáz. Ezt most viccen kivül mondom :wink: Tomi veled meg akart beszélni SXP vagy kérdezni nemtom tegnap éjjel a búrádról csacsogtunk és azzal kapcsolatban. Tomi nem erről a búrádról :rr: hanem az mtsről :( de qrvara elfelejtettem mit is akartam kérdezni 8) aztec véletlenül nme emléxel rá ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 azért csináltam meg az autómat, mert szeretem és mert ilyet szerettem volna, amilyen most (+kis ültetés meg egyé:lol: azonban "sajnos" a héten kaptam céges autót (5 év után) és így a saját autómmal nemtudok mit csinálni....azt nem szeretném, hogy az utcán rohadjon és néha menjek vele pár kört hogy ne rohadjon be... még nem döntöttem, hogy mi lesz a sorsa, de a szívem azt diktálja, hogy megtartsam, az eszem viszont azt, hogy adjam el és fektessem be a lovét még erősen gondolkodom rajta (pont most készült el, szinte minden elem újra van fényezve, szépen kiszélesítve, lefalazva, lökhárítók megcsináltatva) :? még aludnom kell párat rá :!: ez az első autóm, saját magam gyűjtöttem rá a pénzt és nagyon a szívemhez nőtt még akkor is ha néha bosszúságokat okozott :( Add el nekem, én vigyázok rá... :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Nektek mennyire recseg, ropog, nyekereg a beltér? mivel nincs benne sok műanyag semennyire :( Sonique pajtás a képek amiket mondtam: a küszöb http://wessyde.uw.hu/DSCF1338.JPG a bosszú :lol: http://wessyde.uw.hu/DSCF1360.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 aztec véletlenül nme emléxel rá ? :( nem a foncsor volt? me azt bazs több zsinten bukta :lol: SRY nem emléxem fokhagymakirály :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 hát ez valoban nagyon durvan néz ki !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 valahol meg tudom érteni a Kess-t.... én sem örülnék neki, ha ott rohadna valahol az autó, havonta 2-3 menni egykét kört, viszont (picit) idegeskedni miatta.....nem biztos hogy megérné...arra meg ugysem áll rá, hogy sz@rrá tuningolja, airride, meg flipflop, meg 50centis lcd, meg nitro és hasonlók :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 hát ez valoban nagyon durvan néz ki !!! Azt azért megnéztem volna, ahogy valami szar uton kiszakad a torony. :lol: Biztos a Geri is. :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Inkább nem vártam ki érthető módon... Mos jut eszembe reggel Goofy koma elöttem araszolt a hungárián... hiányzik egy csücs a kocsija alól jelentem Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Tudjátok az MTS honlapjának a címét? Mert kiváncsi lennék lehet e náluk rendelni izzót hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Tudjátok az MTS honlapjának a címét? Mert kiváncsi lennék lehet e náluk rendelni izzót hozzá. minek kell neked ehez az ö honlapjuk ?!?! de itt van mts-carstyling.de be méssz az osram márkabolta és veszel bele osram diadem izzot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 aztec mivel nincs benne sok műanyag semennyire milyen megoldásod van amire én még nem gondoltam? kiszedted a műanyag borításokat és helyette valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts