Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Na mégis elolvastam... Hát no comment...lehet rájöttek, hogy ez így nem jó tovább??? Ismét kiderült, hogy egy jó nagy internetes GSI-s társaságról van ott szó, semmi klubról... <_<
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Az arc , beszarsz felkel délutén 2 kor és még a csipa ottvan és OFFOL <_< :huh: :D Sima ügy...de mindjárt lépek picit, mert összedobok valami reggelit... :D :lol:
Albert Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Hát no comment... Én is erre a következtetésre jutottam
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Én is erre a következtetésre jutottam Persze ezt gondosan elhallgattad <_< :huh: :D
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Persze ezt gondosan elhallgattad :D :D :lol: Mert tudta, hogy én majd kifejtem úgy is... <_< :huh:
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Mert tudta, hogy én majd kifejtem úgy is... <_< :huh: A végén karcos lesz a ducky is... vigyázz a nyilvános fórumokkal :D :D
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 A végén karcos lesz a ducky is... vigyázz a nyilvános fórumokkal :huh: <_< Nem írtam semmi rosszat...csak a tényeket, és ezzel szerintem ők is tisztában vannak... :D
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Miről van szó? melyik fórumról linket please! <_<
redline Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Na mégis elolvastam... Hát no comment...lehet rájöttek, hogy ez így nem jó tovább??? Ismét kiderült, hogy egy jó nagy internetes GSI-s társaságról van ott szó, semmi klubról... <_< Most arra az egy db -kicsit odavetett hangzású- mondata gondolsz.....ugyanmár...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Lehet csak egy odavetett mondat...de ki írta... <_<
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Na hogy lesz este lányok??? Jó xar idő <_<
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Jó xar idő <_< Fel kell öltözni... :huh:
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Fel kell öltözni... :D "....Ötöcködjünk rétegesen, mert ráfázunk...." <_< :huh: :D
Xray Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Nelegyetek má táposak , milessz télen ha már most fáztok! <_<
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Áki Te jössz akkor ma??? :D Coupe, Lanti, Pehi? szal rinyazsákok mi lesz? Jöttök? Nem jöttök??? <_< :huh: :D
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Tényleg...kitaláltam egy mégjobbat az EÜ dobozra... Le kell szedni a dátumos matricát...és akkor sosem jár le... Mert ugye ezzel buziznak a pékek...ugyan a kresz nem szabályozza, hogy dátum...csak hogy legyen EÜ doboz...erre vágtak vissza a rend éber őrei, hogy az ésszerűség szerint hisz rajta a dátum, ha lejárt nem jó...na de ha nincs rajta dátum... <_< :huh: :D
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Áki Te jössz akkor ma??? :D Coupe, Lanti, Pehi? szal rinyazsákok mi lesz? Jöttök? Nem jöttök??? <_< :huh: :D aha, anya megy piálni a barátnéjával, émn meg kimegyekmegfagyni hozzátok... de hova mennyek?
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Tényleg...kitaláltam egy mégjobbat az EÜ dobozra... Le kell szedni a dátumos matricát...és akkor sosem jár le... Mert ugye ezzel buziznak a pékek...ugyan a kresz nem szabályozza, hogy dátum...csak hogy legyen EÜ doboz...erre vágtak vissza a rend éber őrei, hogy az ésszerűség szerint hisz rajta a dátum, ha lejárt nem jó...na de ha nincs rajta dátum... <_< :huh: :D belül minden csomagon, gézen kurvaannyán rajta van a minőségét megörzi szöveg, illetve a gyártási idő... ma bonottam ki egy 2002 ben lejárt de bontatlan csomagot. a géz is öregszik... evven.
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 aha, anya megy piálni a barátnéjával, émn meg kimegyekmegfagyni hozzátok... de hova mennyek? Hát szerintem Váci ÖMV...mondjuk 9 fél 10 között... De jó lenne ha a többiek se rinyálnának otthon... <_< :huh:
Recommended Posts