Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Na mégis elolvastam... Hát no comment...lehet rájöttek, hogy ez így nem jó tovább??? Ismét kiderült, hogy egy jó nagy internetes GSI-s társaságról van ott szó, semmi klubról... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Az arc , beszarsz felkel délutén 2 kor és még a csipa ottvan és OFFOL <_< :huh: :D Sima ügy...de mindjárt lépek picit, mert összedobok valami reggelit... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Hát no comment... Én is erre a következtetésre jutottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Én is erre a következtetésre jutottam Persze ezt gondosan elhallgattad <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Persze ezt gondosan elhallgattad :D :D :lol: Mert tudta, hogy én majd kifejtem úgy is... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Mert tudta, hogy én majd kifejtem úgy is... <_< :huh: A végén karcos lesz a ducky is... vigyázz a nyilvános fórumokkal :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 A végén karcos lesz a ducky is... vigyázz a nyilvános fórumokkal :huh: <_< Nem írtam semmi rosszat...csak a tényeket, és ezzel szerintem ők is tisztában vannak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Miről van szó? melyik fórumról linket please! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 devils fórum... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Na hogy lesz este lányok??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Na mégis elolvastam... Hát no comment...lehet rájöttek, hogy ez így nem jó tovább??? Ismét kiderült, hogy egy jó nagy internetes GSI-s társaságról van ott szó, semmi klubról... <_< Most arra az egy db -kicsit odavetett hangzású- mondata gondolsz.....ugyanmár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Mindegy én nem értem! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 7es hozzászólás. Gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Lehet csak egy odavetett mondat...de ki írta... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Na hogy lesz este lányok??? Jó xar idő <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Jó xar idő <_< Fel kell öltözni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Fel kell öltözni... :D "....Ötöcködjünk rétegesen, mert ráfázunk...." <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Fel kell öltözni... :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Nelegyetek má táposak , milessz télen ha már most fáztok! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Áki Te jössz akkor ma??? :D Coupe, Lanti, Pehi? szal rinyazsákok mi lesz? Jöttök? Nem jöttök??? <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Tényleg...kitaláltam egy mégjobbat az EÜ dobozra... Le kell szedni a dátumos matricát...és akkor sosem jár le... Mert ugye ezzel buziznak a pékek...ugyan a kresz nem szabályozza, hogy dátum...csak hogy legyen EÜ doboz...erre vágtak vissza a rend éber őrei, hogy az ésszerűség szerint hisz rajta a dátum, ha lejárt nem jó...na de ha nincs rajta dátum... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Áki Te jössz akkor ma??? :D Coupe, Lanti, Pehi? szal rinyazsákok mi lesz? Jöttök? Nem jöttök??? <_< :huh: :D aha, anya megy piálni a barátnéjával, émn meg kimegyekmegfagyni hozzátok... de hova mennyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Tényleg...kitaláltam egy mégjobbat az EÜ dobozra... Le kell szedni a dátumos matricát...és akkor sosem jár le... Mert ugye ezzel buziznak a pékek...ugyan a kresz nem szabályozza, hogy dátum...csak hogy legyen EÜ doboz...erre vágtak vissza a rend éber őrei, hogy az ésszerűség szerint hisz rajta a dátum, ha lejárt nem jó...na de ha nincs rajta dátum... <_< :huh: :D belül minden csomagon, gézen kurvaannyán rajta van a minőségét megörzi szöveg, illetve a gyártási idő... ma bonottam ki egy 2002 ben lejárt de bontatlan csomagot. a géz is öregszik... evven. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 aha, anya megy piálni a barátnéjával, émn meg kimegyekmegfagyni hozzátok... de hova mennyek? Hát szerintem Váci ÖMV...mondjuk 9 fél 10 között... De jó lenne ha a többiek se rinyálnának otthon... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Irmscher Astra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts