coupe Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=105456 :huh: Erre inkább nem mondok semmit........ <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Ezt nem nagyon értem, mi ezzel a baj? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Ezt nem nagyon értem, mi ezzel a baj? <_< Ha jól tom, akkor ez volt tán Lacee bőröcskéje? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Ha jól tom, akkor ez volt tán Lacee bőröcskéje? :huh: Aha, lehet, és akkor most ő is árulja? És még mindig nem értem, hogy akkor mi van? <_< Vagy csak az a lényeg benne hogy bejárja a fél világot ez a bőr? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Aha, lehet, és akkor most ő is árulja? És még mindig nem értem, hogy akkor mi van? <_< Vagy csak az a lényeg benne hogy bejárja a fél világot ez a bőr? Az a lényeg hogy laccee piti pénzért adta oda...erre 150e-ért árulják.....Hiába mondtuk neki hogy ne adja oda...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Az a lényeg hogy laccee piti pénzért adta oda...erre 150e-ért árulják.....Hiába mondtuk neki hogy ne adja oda...... Nagyfiú majd úgy csinálja ahogy akarja. Szerintem itt mindenki csinált már hülyeséget mármint ami a kocsira való pénzköltést illeti. Ez kb olyan mintha mondanánk Antinak hogy neaddoda 1milkáért a kékfeketét motorschadennel, aztán amikor felteszik 1.5é akkó mondanánk hogy MONTUK! Akkor ott neki ez tűnt a legjobb megoldásnak és most Barcás bőr van benne, ilyet akart, ennyi, szerintem nem kell ezen lovagolni. Holnap pókeren jössz egy sörrel hogy megvédtelek <_< :huh: :D (kivéve ha megyünk utána M0-át avatni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Nagyfiú majd úgy csinálja ahogy akarja. Szerintem itt mindenki csinált már hülyeséget mármint ami a kocsira való pénzköltést illeti. Ez kb olyan mintha Én még nem ,,,, DE FOGOK!!!!!!!! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Én még nem ,,,, DE FOGOK!!!!!!!! <_< :huh: :D Honda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Nagyfiú majd úgy csinálja ahogy akarja. Szerintem itt mindenki csinált már hülyeséget mármint ami a kocsira való pénzköltést illeti. Ez kb olyan mintha mondanánk Antinak hogy neaddoda 1milkáért a kékfeketét motorschadennel, aztán amikor felteszik 1.5é akkó mondanánk hogy MONTUK! Akkor ott neki ez tűnt a legjobb megoldásnak és most Barcás bőr van benne, ilyet akart, ennyi, szerintem nem kell ezen lovagolni. Holnap pókeren jössz egy sörrel hogy megvédtelek :huh: :D :D (kivéve ha megyünk utána M0-át avatni) Hidd el hogy legkevésbé se érdekel Lacee autója...se az ülése.Csak vázoltam Csabinak hogy mit kell róla tudni <_< :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Holnap pókeren jössz egy sörrel hogy megvédtelek :D :lol: :D (kivéve ha megyünk utána M0-át avatni) és felavatod úgy hogy 70el végigmész rajta? <_< :huh: nehogy rámenj onnan majd az m3ra mert ott már 130al is lehet menni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 és felavatod úgy hogy 70el végigmész rajta? <_< :huh: nehogy rámenj onnan majd az m3ra mert ott már 130al is lehet menni :D Figyelni is kell Albertnak,mert ott még ő is gyorshajtásba keveredhet. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 és felavatod úgy hogy 70el végigmész rajta? :huh: :D nehogy rámenj onnan majd az m3ra mert ott már 130al is lehet menni :D Arra a részre pályamatrica kéne úgyhogy remélem is hogy nem kavarodok oda köcsög kabrijóska :lol: De más nem jönne holnap pályabejárásra? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Honda? hát még az is előfordulhat! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Nem fogok tudni menni pókerra a múltheti "elsőkörólin"/AQ elvette egy életre a kedvem :D Meg szerveződött más is sajna, de köszönöm az érvelést! <_< 70 körül vitte el a Hada L. szóval nem tudom miért adná el...lehet visszaveszem :D elég tehetősek ahhoz hogy ezt most nem értem miért csinálja... Kössz Coupe :huh: :P Nagyfiú majd úgy csinálja ahogy akarja. Szerintem itt mindenki csinált már hülyeséget mármint ami a kocsira való pénzköltést illeti. Ez kb olyan mintha mondanánk Antinak hogy neaddoda 1milkáért a kékfeketét motorschadennel, aztán amikor felteszik 1.5é akkó mondanánk hogy MONTUK! Akkor ott neki ez tűnt a legjobb megoldásnak és most Barcás bőr van benne, ilyet akart, ennyi, szerintem nem kell ezen lovagolni. Holnap pókeren jössz egy sörrel hogy megvédtelek :lol: :D :D (kivéve ha megyünk utána M0-át avatni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Hidd el hogy legkevésbé se érdekel Lacee autója...se az ülése.Csak vázoltam Csabinak hogy mit kell róla tudni <_< :D :D :lol: Értem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Demo! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 anti, árulsz duenen? <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Ne hátulról gyere...szólj ha kell... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Ne hátulról gyere...szólj ha kell... :huh: :D :D lehetne akkor?? <_< :lol: Mikor dolgozol még a hónapban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 lehetne akkor?? <_< :D Mikor dolgozol még a hónapban? Egyenlőre ma meg holnap, aztán a 27-i hétvége p-sz-v...de az épp cserebere alatt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Egyenlőre ma meg holnap, aztán a 27-i hétvége p-sz-v...de az épp cserebere alatt... <_< Azon a héten megint vasárnapra fog esni a szombat ? :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Azon a héten megint vasárnapra fog esni a szombat ? <_< :huh: :D Jaja...a múltkori húsvét kedd eltolásának okaként... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Lanti fel tod tölteni a GSI 0-200-as belső videóját valahova??? Tod amiről a Lifivel beszéltünk pénteken... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Lanti fel tod tölteni a GSI 0-200-as belső videóját valahova??? Tod amiről a Lifivel beszéltünk pénteken... <_< itt van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Lanti fel tod tölteni a GSI 0-200-as belső videóját valahova??? Tod amiről a Lifivel beszéltünk pénteken... <_< hát fel tudnám de most nem találom.. pedig valahova fel van töltve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts