Zsoltee Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Hagyjad. Az újszülöttnek minden vicc új! :huh: Különben is, csak azét van elájulva, mert még nem látta a Hilmersson Mantát. :D Mostmár láttam... megy mint a barom... de az autó maga nekem nem nagyon tetszik... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Jóreggelt. Te meg máskó jöhetné enni ha hívlak Így szegény Raccenak kellett megenni az adagodat :huh: Mondtam, hogy elég esélytelen vasárnapi mozdulásom <_< Még a kocsit sem hoztam haza onnan, ahol tegnap este hagytam :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Mondtam, hogy elég esélytelen vasárnapi mozdulásom <_< Még a kocsit sem hoztam haza onnan, ahol tegnap este hagytam :huh: :D :D jobbik eset h tudod hol hagytad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 jobbik eset h tudod hol hagytad <_< hát határeset volt már tegnap... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 hát határeset volt már tegnap... <_< :huh: Románoknál voltatok inni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 hát határeset volt már tegnap... :lol: :D Noigen :D :P :D ;) Belülről is elég ingatagnak tűnk néhány mozdulatsor <_< :huh: :D http://www.raskipince.hu/ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 jól van, annak örülök, hogy nem csak én jártam így tegnap <_< ez a caravános egy ilyen típus ezek szerint :huh::lol::D mondjuk én reggel 10--kor má hoztam haza a kocsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Jó reggelt! De jó lenne egy sör! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Jó reggelt! De jó lenne egy sör! <_< :huh: Van a hűtőben vagy 8 dobozzal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Van a hűtőben vagy 8 dobozzal. <_< nálam nem szoktak elállni :D 8.5 fok van kint :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Van a hűtőben vagy 8 dobozzal. :huh: Gyűjtöd? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Gyűjtöd? :huh: most látom csak a találó neved <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 most látom csak a találó neved <_< A találó a c20xekiller lenne... :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 A találó a c20xekiller lenne... <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Gyűjtöd? :huh: Nem gyüjtöm csak nem kívánom mostanában a söröt és gyakran vezetek is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Románoknál voltatok inni? :huh: Szicíliaiaknál... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Nem gyüjtöm csak nem kívánom mostanában a söröt és gyakran vezetek is. :huh: Bezzeg kívánom én, nem is értem mi van velem :D Bár em kéne sörözgetni, hízok mint a disznó :D sikeresen lefogytam 103Kg-ról 87-re, és most megint 93 vagyok már és ahogy érzem nem akar megállni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Bezzeg kívánom én, nem is értem mi van velem :D Bár em kéne sörözgetni, hízok mint a disznó :huh: sikeresen lefogytam 103Kg-ról 87-re, és most megint 93 vagyok már és ahogy érzem nem akar megállni! <_< Caar lehet. Majd kivágjátok a géjesin a tűzfalat,hogy előrébb lehessen tenni a kormánykereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Caar lehet. Majd kivágjátok a géjesin a tűzfalat,hogy előrébb lehessen tenni a kormánykereket. Azt nem mondtam hogy hasra hízok! :huh: Fejre mint a dán káposzta :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 jobbik eset h tudod hol hagytad :D Állj! Azt csak hiszi, hogy tudja hol hagyta.. pontosabban ő úgy tudja, hogy tudja.. érti? <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Aszittem lehet menni éjféltől az M0 új szakaszán de nem pedig elmehettünk volna avatócsapatásra. http://www.autopalya.hu/engine.aspx?page=Map&c=23215 De nekem ok a kedd éjfél utáni időpont is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Aszittem lehet menni éjféltől az M0 új szakaszán de nem pedig elmehettünk volna avatócsapatásra. http://www.autopalya.hu/engine.aspx?page=Map&c=23215 De nekem ok a kedd éjfél utáni időpont is :huh: Elképzelem, hogy odaszabadulnánk: Pista felolvasztaná Hópihével a vadiúj asztfaltot, stb... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Elképzelem, hogy odaszabadulnánk: Pista felolvasztaná Hópihével a vadiúj asztfaltot, stb... <_< áá a felforrt hűtővíz nem olyan forró h megolvadjon az aszfalt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=105456 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts