Lacee Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 kupás astrához nekem is volt szerencsém...5 kört vittek vele... eszméletlen a kanyarsebesség meg az érzés... állítólag a gyári STI-t megveri egy körön a ringen... Voltam Bosch napon a Hungaroringen. Sok érdekes dolgot láttam, tapasztaltam. Bemutattak mindenféle fejlesztéseket, kaja, pia, jó programok, stb... :D Ültem például R8-ban, be is indították kormolt mint egy rossz dízel <_< , aztán mentek is vele persze már nélkülem. :D Ami viszont érdekesebb lehet, vittek az 1.6-os pályaastrákkal. Előtte sajnáltam hogy nem engedtek saját autóval futni pár kört ehelyett, de utólag nem bánom. Egyenesben nem különösen jobb, szerintem az enyém is hasonlót megy, bár lehet a széles pálya bezavart. Viszont, amit kanyarban művelt azt nehéz lenne leírni. Nagyon komolyat megy. :huh: És csak utcai gumik voltak rajta. Hazafelé útnak is volt két tanúsága: - Nemcsak kényelmes öregurak vesznek új fehér s40-es volvot. Nagytarcsáról kifelé Isaszegen át Dányig. (aki ismerős arra az tudja) 2.0D (136LE/320Nm/14xxkg), lényegében egyet mentünk mind egyenesben mind kanyarban, néha neki jött ki jobban néha nekem. Kíváncsi lennék az ESP-je be volt-e kapcsolva. - Az 1.2-esnek látszó vw polok nem mindig azok. Nem tudom mi volt benne, de majdnem sikerült megviccelnie. De csak majdnem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Voltam Bosch napon a Hungaroringen. Sok érdekes dolgot láttam, tapasztaltam. Bemutattak mindenféle fejlesztéseket, kaja, pia, jó programok, stb... :D Ültem például R8-ban, be is indították kormolt mint egy rossz dízel <_< , aztán mentek is vele persze már nélkülem. :D Ami viszont érdekesebb lehet, vittek az 1.6-os pályaastrákkal. Előtte sajnáltam hogy nem engedtek saját autóval futni pár kört ehelyett, de utólag nem bánom. Egyenesben nem különösen jobb, szerintem az enyém is hasonlót megy, bár lehet a széles pálya bezavart. Viszont, amit kanyarban művelt azt nehéz lenne leírni. Nagyon komolyat megy. :lol: És csak utcai gumik voltak rajta. Hazafelé útnak is volt két tanúsága: - Nemcsak kényelmes öregurak vesznek új fehér s40-es volvot. Nagytarcsáról kifelé Isaszegen át Dányig. (aki ismerős arra az tudja) 2.0D (136LE/320Nm/14xxkg), lényegében egyet mentünk mind egyenesben mind kanyarban, néha neki jött ki jobban néha nekem. Kíváncsi lennék az ESP-je be volt-e kapcsolva. - Az 1.2-esnek látszó vw polok nem mindig azok. Nem tudom mi volt benne, de majdnem sikerült megviccelnie. De csak majdnem. :P Ne bazz, én meg ezeknél dolgozok és egy büdös szót se szóltak :D Tavaly is csak a kiváltságosok mentek, mint pl. irodisták akiknek fingjuk sincs miket gyártunk lent :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Na nehogy azt mond, hogy annyira elérhetetlen verda egy GSI...mégsem egy Cupráról van szó... :huh: :D :D az a cupra <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 nincs semmi.... csak senki nem gyorsul velem.... :D <_< :huh: :D :D No megállj csak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Ne bazz, én meg ezeknél dolgozok és egy büdös szót se szóltak :D Tavaly is csak a kiváltságosok mentek, mint pl. irodisták akiknek fingjuk sincs miket gyártunk lent <_< :huh: :D Ez nálunk is ígyvan barátom,,, sokszor oylanok mentek ki USA-ba atomerőművet nézni akik nemfeltétlen odavalók! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Ne bazz, én meg ezeknél dolgozok és egy büdös szót se szóltak :D Tavaly is csak a kiváltságosok mentek, mint pl. irodisták akiknek fingjuk sincs miket gyártunk lent <_< :huh: :D Egyértelmű diplomástoborzás volt. A Boschtól olyan 50-60-an lehettek jórészt mérnökök, fejlesztők, meg néhány hr-es. Összesen így is voltunk vagy 300-an. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 B+ egész nap a langlovagok.hu-t frissitgettem hátha lesz valami ismerős......erre ez...... :D <_< :huh: Katasztrófaturista! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Nem is...csak István nem... :D :lol: :D Nem csak Én nem...... Elég komolyan ki tud ezen borulni,és ez nekem vicces :D :P .....Dinivel szétröhögtük magunkat ezen pénteken <_< Nem elérhetettlen, de ha ebböl kiszálok akkor szerintem már nem F Astrába fogok beülni, hanem valami fiatalabba. Mondjuk egy G coupe-ba vagy egy B2 Vectrába. Csak ezért nem lesz sosem. Pedig álom verda. Bár soha ne mond, hogy soha... Nem akarlak elkeseríteni,de egy g coupe sose fog úgy menni,mint egy GSi.....és lényegesen nagyobb feeling vezetni :D :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Nem akarlak elkeseríteni,de egy g coupe sose fog úgy menni,mint egy GSi.....és lényegesen nagyobb feeling vezetni :huh: :D <_< Egyenlőre ez a veszély úgysem fenyeget. Ha odajutok, akkor meg majd kipróbálom ezt is, azt is. Még egyiket sem vezettem, csak a B vectrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Nem csak Én nem...... Elég komolyan ki tud ezen borulni,és ez nekem vicces :D :D .....Dinivel szétröhögtük magunkat ezen pénteken <_< azért mert 10perce állunk a lámpánál és nem vált.. és nézem....... mind1 ti megoldottátok.. átmentetek a piroson.. ugy tényleg nincs értelme nézni a lámpát.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 azért mert 10perce állunk a lámpánál és nem vált.. és nézem....... mind1 ti megoldottátok.. átmentetek a piroson.. ugy tényleg nincs értelme nézni a lámpát.... <_< Akkor is vicces :lol: :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 azért mert 10perce állunk a lámpánál és nem vált.. és nézem....... mind1 ti megoldottátok.. átmentetek a piroson.. ugy tényleg nincs értelme nézni a lámpát.... <_< na mivan csak nem téged sem várnak meg? Ugye milyen jó dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 na mivan csak nem téged sem várnak meg? Ugye milyen jó dolog? Ti megvártatok pénteken a kajával??????Dinivel éheztünk,Ti meg jóllaktatok :D :lol: De nem hisztiztünk :huh: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 na mivan csak nem téged sem várnak meg? Ugye milyen jó dolog? vártak már rád két órát Tököl elött ha jól emlékszem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Megtudná nekem mondani valaki, hogy hívják azt a srácot akinek Honda Doktoros matrica van a kocsija hátsó szélvédőjén, piros 5gen VTI, azt hiszem a 3. kerületben lakik, hajógyárira aki járt ki az ismeri!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Megtudná nekem mondani valaki, hogy hívják azt a srácot akinek Honda Doktoros matrica van a kocsija hátsó szélvédőjén, piros 5gen VTI, azt hiszem a 3. kerületben lakik, hajógyárira aki járt ki az ismeri!? a piroshondás vti-s srác, aki 8k ról rajtol <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Megtudná nekem mondani valaki, hogy hívják azt a srácot akinek Honda Doktoros matrica van a kocsija hátsó szélvédőjén, piros 5gen VTI, azt hiszem a 3. kerületben lakik, hajógyárira aki járt ki az ismeri!? Itt meg tudod érdeklődni ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 mindenkit üdvözlök aki még alszik.... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Most éppen miért vagy hisztis ? <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 mindenkit üdvözlök aki még alszik.... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Most éppen miért vagy hisztis ? <_< :huh: :D :D dolgozom, csak h mindeki tudja :D :lol: és 3 orát aludtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 dolgozom, csak h mindeki tudja :P :D és 3 orát aludtam Szar lehet :D :lol: :D :D Mit csináljunk helyetted, amire most nincs lehetőséged ? <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Szar lehet :D :D :P :D Mit csináljunk helyetted, amire most nincs lehetőséged ? <_< :huh: hát akkor most te a rediét... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts