Atommanó Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 wazz akkor te hívtál de az reggel 10:49kor volt... annyira ismerős volt a szám <_< beírlak :huh: Jah...én vótam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Racce, Diny köszi tegnap a játszadozást az Astrával. :D Khm khm.....kell Burger King?????? :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 überloooooooooooooool <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 ilyen lesz a tied is, PistA? <_< http://www.hasznaltauto.hu/2350481_opel_astra_1997 Érdekes koncepció :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Érdekes koncepció <_< :huh: :D :D azért nem kell olyan vészesen sokat dolgozni a tieden se, hogy ilyen legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Mert kb 10 éve ismerem,és nem bántásból de nála sz@rrágobb embert nem nagyon ismerek :D :D <_< :huh: Ott a pont, nekem 2 db tenyérnyi lukat (ködlámpa helyét még nagyon régen) vmi 20on ezrekért akart eltüntetni, hát nem kicsit röhögtük ki :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Ha lesz ilyen teszkós vonószemtakaró nekem is kell 1 pár.....de anno probálkoztunk ilyesmivel, a srác aki bevállalta csak forgatta a hátsót a kezében..."na ezt most igy hogy? <_< " :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Ma éjszakás leszek, ha kő a zseton, ugorjatok be érte... :huh: nekem kell zseton nekem is adsz ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Ha lesz ilyen teszkós vonószemtakaró nekem is kell 1 pár.....de anno probálkoztunk ilyesmivel, a srác aki bevállalta csak forgatta a hátsót a kezében..."na ezt most igy hogy? <_< " :huh: :D Megérdeklődőm itt-ott hogy mit lehetne meg milyen minőségben és majd mondom, hogy honnan milyen visszajelzés érkezett. Én sem szeretnék gagyit felrakni a kocsira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 nekem kell zseton nekem is adsz ? <_< Ha hozod az ellenértékét simán... :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 X úrasááág gyere már msn! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 X úrasááág gyere már msn! FÖNVAGYOK vazze!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Akkor Köszönet Pístának hogy megreperálta a Paksi atomerőmű látogatás topikot!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Meló on... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Meló on... <_< Brizer ON :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Brizer ON :huh: OFF <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 OFF <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 <_< :huh: ON :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Lemaradtam. OFF, ON, OFF, Asti ON <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 <_< Ne légy szószátyár Peti :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Asszem ez néhány embernek okozott meglepetést tavaly: http://www.indavideo.hu/video/Bass_Test <_< :huh: :D :D :lol: "Make Some Noise...." ps. A kockázatok és mellékhatások elkerülésének érdekében kérdezze meg orvosának gyógyszerészét... ööö... akarom mondani egyes hangszórókra káros hatással lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Asszem ez néhány embernek okozott meglepetést tavaly: http://www.indavideo.hu/video/Bass_Test <_< :huh: :D :D :lol: "Make Some Noise...." ps. A kockázatok és mellékhatások elkerülésének érdekében kérdezze meg orvosának gyógyszerészét... ööö... akarom mondani egyes hangszórókra káros hatással lehet... Ez Chemical Brotherstől egy nagyon fain zene :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Ne légy szószátyár Peti :huh: :D :D Próbálom nem vinni túlzásba a dolgokat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Asszem ez néhány embernek okozott meglepetést tavaly: http://www.indavideo.hu/video/Bass_Test <_< :huh: :D :D :lol: "Make Some Noise...." ps. A kockázatok és mellékhatások elkerülésének érdekében kérdezze meg orvosának gyógyszerészét... ööö... akarom mondani egyes hangszórókra káros hatással lehet... Köszöntse nagy taps zalaegerszegi versenyzőnket. MIért vagy otthon teee :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts