J0hnny Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Na emberek ezzel a kiba.. éndzsölell szartsem lehet látni beálítottuk és egy rakás kaka :lol: :lol: Asszem holnap megy vissza a gyári szett! Szép meg minden de ennyi! Talán majd ha teszek bele xenont akkor visszakerül ha jólessz :D Pedig még az első esőt meg sem vártad vele.Tudod milyen szép,amikor áll benne a víz? :lol: Guppik mehetnének bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Zsír, letöltöm az összeset :lol: Pista! A szinesgumi még a vadkerti maradéka volt? :lol: Juteszembe.Seni hogy viselte a nyúzás?Megint túlmelegedett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Pista! A szinesgumi még a vadkerti maradéka volt? :lol: Juteszembe.Seni hogy viselte a nyúzás?Megint túlmelegedett? Vadkert, Barkas SS, BW4 és..... egy kör még van benne :D Sárga az már most szinte kuka, de a kék sem sokal jobb :D Legközelebb fel kell fújni 6 báááárrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :D :D És bááááááááááááááááááámmmmmmmmmmmmmm 3 kört bírt, de utánna elszált egy vízcső :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 3 kört bírt, de utánna elszált egy vízcső :lol: akkorát szólt, mintha a gumi élvezett volna el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 3 kört bírt, de utánna elszált egy vízcső :lol: Fel kellene készíteni a Senit rendessen ilyen célra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Fel kellene készíteni a Senit rendessen ilyen célra! :lol: Háttt az már komolyabb beavatkozást igényelne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Fel kellene készíteni a Senit rendessen ilyen célra! :lol: Matricákat kell ragasztani rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Háttt az már komolyabb beavatkozást igényelne :lol: Szerintem nem olyan nagy dolog lenne az. Főleg a hűtésre kellene nagyobb hangsúlyt fektetni és nem lenne gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Szerintem nem olyan nagy dolog lenne az. Főleg a hűtésre kellene nagyobb hangsúlyt fektetni és nem lenne gond. Ődehogynem. Le kell szedni a hengerfejet megnézni mi a helyzet. Kellene másik váltó, difi és hasonló nyalánkságok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Főleg a hűtésre kellene nagyobb hangsúlyt fektetni és nem lenne gond. Igen hogy rendesen elkábelkötegelőzz mindent. Le kell szedni a hengerfejet megnézni mi a helyzet. Kellene másik váltó, difi és hasonló nyalánkságok. Ez akkora hülyeség mint buli előtt takarítani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Na végre itt vannak a szlalom és burnout videók amik a bliccen készültek :lol: :lol: :lol: Zsííííííííííír....kösziiiiiii... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Ez akkora hülyeség mint buli előtt takarítani :lol: Csak ha itt nem takarítasz, akkor nincs buli :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Fel kellene készíteni a Senit rendessen ilyen célra! :lol: Kszült a Pista rendesen. Adtam neki előtte egy szatyor vízcsövet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Tegnap hazafelé kiszúrt engem BCsaba, és sokadik dudálásra én is őt. Integettünk is. Aztán kb két perccel később GSi.BMW.Tomi jött velem szembe, itt már nekem kellett dudálni hogy észrevegyen és csak azután integettünk egymásnak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Tegnap hazafelé kiszúrt engem BCsaba, és sokadik dudálásra én is őt. Integettünk is. Aztán kb két perccel később GSi.BMW.Tomi jött velem szembe, itt már nekem kellett dudálni hogy észrevegyen és csak azután integettünk egymásnak <_< Ja, kénytelen voltam ráfeküdni a dudára :huh: Voltam tegnap Kisvárdán, ott is találkoztam 1-2 gsi-vel szépek voltak, és persze nem maradt el az integetés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Szerintem nem olyan nagy dolog lenne az. Főleg a hűtésre kellene nagyobb hangsúlyt fektetni és nem lenne gond. Akkora ventilátor van benne,ami buszokban szokott lenni...sajna ott valami más probléma van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Egy gyári C20LET mennyit ehet? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Egy gyári C20LET mennyit ehet? :lol: Újonnan? <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Egy gyári C20LET mennyit ehet? <_< kevesebbet mint az XE :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 kevesebbet mint az XE :D :huh: Mostanában erőteljesen elgondolkodtam azon hogy jó lenne az a turbós motor a GSibe. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Akkora ventilátor van benne,ami buszokban szokott lenni...sajna ott valami más probléma van :huh: Mondjuk Jááááános nem látja, hogy nem csak gyilkolva van a vas, hanem karbantartva is, mondjuk egy nem feltétlenül lácccik rajta, mert max a saját témájába vések és oda sem mindent a történésekről <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 :huh: Mostanában erőteljesen elgondolkodtam azon hogy jó lenne az a turbós motor a GSibe. <_< Még jó hogy az elektromos ablakra nem volt pénzed. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Még jó hogy az elektromos ablakra nem volt pénzed. :huh: Még most sincs... A turbós motoron gondolkozás meg nem kerül pénzbe. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 :lol: Mostanában erőteljesen elgondolkodtam azon hogy jó lenne az a turbós motor a GSibe. <_< Hajráááááááá. De nem csak erőteljesen gondolkodj rajta, hanem csináld is :D :D :P ui: fogysztásos kérdés LET kapcsán bénaaa volt, kit érdekel ? :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Hajráááááááá. De nem csak erőteljesen gondolkodj rajta, hanem csináld is :lol: :D :D ui: fogysztásos kérdés LET kapcsán bénaaa volt, kit érdekel ? <_< :huh: :D Engem... Mer nem akarom hogy egy tank benzinből 200km-t mehessek csak... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts