Atommanó Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Én aztán sokat állok sórba nálad, ha a jóról van szó :lol: Éjszaka ásni és költöztetni tudok, de ezt meg már milliószor elmondtam :lol: Akkor neked sírásónak kellett volna menned...romantikus kis esti hullapakolós, ásós éjszakai meló... :D :D de tudom ám, hogy ha ütvefúrni nem is, de ülvefúrni kivállóan tudsz...még ha fordítva forog is a fúró...a kitartás mindenek elött...a fa meg úgyis elkopik elöbb utóbb, ha más nem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Pista: ne építsük be Antit vadrácsnak? :lol: hátha elijeszti őket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Akkor neked sírásónak kellett volna menned...romantikus kis esti hullapakolós, ásós éjszakai meló... :D :D de tudom ám, hogy ha ütvefúrni nem is, de ülvefúrni kivállóan tudsz...még ha fordítva forog is a fúró...a kitartás mindenek elött...a fa meg úgyis elkopik elöbb utóbb, ha más nem... :lol: Sok éjszakai temetést láttál már ? :D :D Jó, hogy nem azt mondod: sírrabló :D :P Átfurtam nem ? :lol: :lol: No problematic :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Pista: ne építsük be Antit vadrácsnak? :lol: hátha elijeszti őket :lol: Hihi :lol: Valami PS májer nem hozná össsze Supermen barátunkat repülés közben egy Astra nózijával ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Sok éjszakai temetést láttál már ? :D :D Jó, hogy nem azt mondod: sírrabló :D :P Átfurtam nem ? :lol: :lol: No problematic :D Nem voltam még exhumáláson... :D Ha jobban megnézlek mondhattam is volna... :D Hát maradjunk annyiban, hogy átégetted... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Mi volt a cél ? Lik létrehozása fúró által. Meglett neeeeem ? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 nem akarom tudni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Mi volt a cél ? Lik létrehozása fúró által. Meglett neeeeem ? :lol: :D :D :D A dugásnak sem az a lényege, hogy berakd a f.szod a p.nába...bár sokaknál ennyiből meg is van a csoda... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 A dugásnak sem az a lényege, hogy berakd a f.szod a p.nába...bár sokaknál ennyiből meg is van a csoda... :lol: :lol: :lol: :D :D Sokaknak biztos ennyi elég vazze! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Az mit jelent ? Késői tintázás volt ? :D Valóban dolgoztam, vagyis ott voltam, de minek :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 A dugásnak sem az a lényege, hogy berakd a f.szod a p.nába...bár sokaknál ennyiből meg is van a csoda... :lol: :lol: Vazzzzz, én ezt nem is tudtam, jó hogy leírtad, legközelebb próbálkozok jobban :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Na végre itt vannak a szlalom és burnout videók amik a bliccen készültek :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Na végre itt vannak a szlalom és burnout videók amik a bliccen készültek :lol: :lol: :D Van Szeni is ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Van Szeni is ? :lol: Csak olyan aminek a gumifüstje rózsaszín és Helló Kitty-s :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 de tudom ám, hogy ha ütvefúrni nem is, de ülvefúrni kivállóan tudsz...még ha fordítva forog is a fúró...a kitartás mindenek elött...a fa meg úgyis elkopik elöbb utóbb, ha más nem... :lol: Nem tudtam hogy feldobja még a napom ma valami... de ez a kis történet... :lol: :lol: :D Ha nem mondod hogy Píísta csinálta, akkor is kitalálom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Mondtam én egy szóval, hogy ki segítene felrakni ? Vannak önzetlen emberek akik látva a bénaságomat maguktóla ajánlkoznak :lol: így van jól el szoktunk mókolni Pista kocsiján :lol: van stekklámpád vagy vigyek azt is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Hátul nincs és asszem előről is kiszedem... ha ma nemtom beálítani ugy hogy lássak is vele! :lol: Hányszor elugattam már ezt,én ezért nem veszek.Meg amúgy is "divatlámpa"! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Biztos Auchan járat vóóóót.. :lol: :lol: Lehet,mert ahogy láttam űűűűűt a hátúúja rendesen.. no de én csak csendben maradok a kőmíves ótóval.. :D Mondtam én egy szóval, hogy ki segítene felrakni ? Vannak önzetlen emberek akik látva a bénaságomat maguktóla ajánlkoznak :lol: Pista csinázza jól... úgy tesz,mint aki nem ért hozzá, bénázik.. közben csak azért, hogy valaki kivegye a kezéből, és megcsinázza helyette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Nem tudtam hogy feldobja még a napom ma valami... de ez a kis történet... :lol: :lol: :lol: Ha nem mondod hogy Píísta csinálta, akkor is kitalálom :D :D Gabi! Köszi a helpet ma.Felhívtam Vktr-t de ma nem melózott.Amúgy tényleg 17:45-ig vannak nyitva. Vettem a corsába pollenszűrőt,ki is cseréltem,majdnem sírtam amikor a régit kivettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Csak olyan aminek a gumifüstje rózsaszín és Helló Kitty-s :lol: :lol: :lol: Zsír, letöltöm az összeset :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Na emberek ezzel a kiba.. éndzsölell szartsem lehet látni beálítottuk és egy rakás kaka :lol: :lol: Asszem holnap megy vissza a gyári szett! Szép meg minden de ennyi! Talán majd ha teszek bele xenont akkor visszakerül ha jólessz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Nem tudtam hogy feldobja még a napom ma valami... de ez a kis történet... :lol: :lol: :lol: Ha nem mondod hogy Píísta csinálta, akkor is kitalálom :D :D Ne haragudj Gabi, de elég szar, ha ilyesmik kellenek ahhoz, hogy valami feldobjon :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 így van jól el szoktunk mókolni Pista kocsiján :lol: van stekklámpád vagy vigyek azt is? :lol: Feltétlenül hozzál. Tudod : dolgozni csak szépen.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Ne haragudj Gabi, de elég szar, ha ilyesmik kellenek ahhoz, hogy valami feldobjon :lol: Nekem mondod? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Na emberek ezzel a kiba.. éndzsölell szartsem lehet látni beálítottuk és egy rakás kaka :lol: :lol: Asszem holnap megy vissza a gyári szett! Szép meg minden de ennyi! Talán majd ha teszek bele xenont akkor visszakerül ha jólessz :D Mint már mondottam volt... Nektek a szemetekkel van gond nem a lámpákkal... :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts