Xray Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Gyári turbó. :lol: :lol: Sok a KM ebben a motrban a nagyobb terheléshez, jó ez így viszonylag jólmegy jokondiban van így ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 ilyenre szokták mondani http://www.deviltuning.hu/images/termekek/1434n_22500.jpg Cukroszacskó hátsó lámpa :lol: ....de a mocihoz télleg nem akarok nyulni! :lol: :lol: :D :D Max nem a mostanihoz, hanem egy másikhoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Cukroszacskó hátsó lámpa :lol: :lol: :lol: :D Max nem a mostanihoz, hanem egy másikhoz. :D Az megen máskérdés :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Biztos Auchan járat vóóóót.. :lol: :D Wehehehehheee de jót mulattam Hát ma megállt alattam az Astra sajna. Azaz leszedtem az aksisarut a pénteki chek control miatt és úgy 10 perc elteltével visszaraktam. Na azóta nem megy a vas, benya van, szikra van, forgatja de semmi más. Biztik jók. Kadett c20xe-hez csak Kadett computer jó? Nemtom mi lehet a baj, minden lenullázódott ugye de ennyi. Elég tanácstalan vagyok most sajna. :lol: :lol: Aha Zoli vagy Diny fog örülni úgy érzem nemsokára valami ki lesz berhelve a vasukból :D Figy van egy szabad garázsunk, Racce úgyse nagyon használja (vagy ha igen akkor naponta kibeáll :D ), beállíthatod oda az Astrát tőlem egész télre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 .... Figyi csávóóóóóóó. Hétvégén nem tudnánk feleszkábálni a kombira fekete mociháztetőt ? :lol: :lol: Jáccásiból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Figyi csávóóóóóóó. Hétvégén nem tudnánk feleszkábálni a kombira fekete mociháztetőt ? :lol: :lol: Jáccásiból :lol: Ööööööööööööööööööööö megpróbálom kivinni holnap a Lurdyba az megfelel? Ott tudunk játszani vele de hétvégén kivételesen nem leszek Pesten, kishajós versenyem van Földváron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Ööööööööööööööööööööö megpróbálom kivinni holnap a Lurdyba az megfelel? Ott tudunk játszani vele de hétvégén kivételesen nem leszek Pesten, kishajós versenyem van Földváron. hol lesz a verseny? lehet, hogy megyek szombaton kocsit nézni földvárra Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Ööööööööööööööööööööö megpróbálom kivinni holnap a Lurdyba az megfelel? Ott tudunk játszani vele de hétvégén kivételesen nem leszek Pesten, kishajós versenyem van Földváron. Fúúúúúúú, de gyó lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 "Felhasználóink összesen 399,835 hozzászólást írtak." :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 kell a szerszámos-kocsi, menjek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 kell a szerszámos-kocsi, menjek? :lol: Perszeeee, gyere, de ezért hanem mert jó a társaság :lol: ui: + mindig van valami teendő :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Ööööööööööööööööööööö megpróbálom kivinni holnap a Lurdyba az megfelel? Ott tudunk játszani vele de hétvégén kivételesen nem leszek Pesten, kishajós versenyem van Földváron. Hirtelen azt olvastam, hogy Floridában :lol: :lol: :lol: Reggel van na :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Hirtelen azt olvastam, hogy Floridában :lol: :lol: :lol: Reggel van na :D Reggel, mi???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Yoccer, Balatonföldvár előtt a vízen. OK Pista megpróbálom. Foci van 21:10-ig, szal háromnegyed tíz felé érek csak ki. Jó úgy is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Reggel, mi???? :D Jaja íccakás voltam :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Esetleg valakinek üvegszálas power cup-k? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Jaja íccakás voltam :lol: :lol: :lol: Az mit jelent ? Késői tintázás volt ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Hát... jogos a kérdés ,,, nemtudom így a fényszorók esetében lehet tehetek egy kis kivételt ??? :lol: Nekem mindegy....csak Te hangoztattad hogy tuning soha,a gyári mennyivel szebb és többet ér...Most meg angel elől hátul :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Yoccer, Balatonföldvár előtt a vízen. OK Pista megpróbálom. Foci van 21:10-ig, szal háromnegyed tíz felé érek csak ki. Jó úgy is? Nincs is szórakoztatóbb egy jó kis esti, sötétben történő mociház felrakásnál :lol: :D :D Csak úgy tobzódni fognak az élek össszeviszza :lol: :lol: Már csak fóliát jobb felrakni este. Igaz Anti ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Már csak fóliát jobb felrakni este. Igaz Anti ? :lol: :lol: :lol: Csak az a különbség, hogy én magamnak csináltam, te meg odamész máshoz, hogy csinálja meg... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Nekem mindegy....csak Te hangoztattad hogy tuning soha,a gyári mennyivel szebb és többet ér...Most meg angel elől hátul :lol: :lol: :lol: :D :D Hátul nincs és asszem előről is kiszedem... ha ma nemtom beálítani ugy hogy lássak is vele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Csak az a különbség, hogy én magamnak csináltam, te meg odamész máshoz, hogy csinálja meg... :lol: :lol: :D Mondtam én egy szóval, hogy ki segítene felrakni ? Vannak önzetlen emberek akik látva a bénaságomat maguktóla ajánlkoznak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Jaaahh amúgy. Az esti fóliázást az nem menti, hogy magadnak csináltad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Mondtam én egy szóval, hogy ki segítene felrakni ? Vannak önzetlen emberek akik látva a bénaságomat maguktóla ajánlkoznak :lol: Mindig, is mondtam, hogy jó a hülyéknek és bénáknak...nálam a kollegáim csinálják ezt, hogy "ááááá ahhoz én nem értek..." aztán csak sorbanállnak amikor a jóról van szó... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Mindig, is mondtam, hogy jó a hülyéknek és bénáknak...nálam a kollegáim csinálják ezt, hogy "ááááá ahhoz én nem értek..." aztán csak sorbanállnak amikor a jóról van szó... :D :D Én aztán sokat állok sórba nálad, ha a jóról van szó :D :D :D :D Éjszaka ásni és költöztetni tudok, de ezt meg már milliószor elmondtam :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts